Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Imaginati-va fata marrinei sambata in biserica uitandu-se la diversi necunoscuti si zicandu-si in sinea ei"astia or fi de la despre copii?"-Doamna din spate cu palarie n-o fi Oana? -Cel cu pana la basca o fi titelu cumva? -Greuceanu nu s-o fi deghizat in preot?
-Cel ce fredoneaza usor sigur e peterpan.
Poate mi-au jucat o festa nebuneii.Visez sau e real ce mi se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Da, Marrina, Greuceanu are dreptate, eu chiar ma gandeam sa dau o tura prin Brasov in weekend si sa-ti fac surpriza, ca tot mi-a urat Nounou 'vacanta placuta'! De fapt eu vreau sa-mi iau vacanta de la stresul lunar, si nu ma las pana nu reusesc, apoi voi patenta reteta mea de succes, visez la ziua aia! Insa ma asteapta teancuri de dosare nerezolvate pe birou... asa ca iti transmit pe calea aceasta: casa de piatra fratelui tau si petrecere frumoasa!
Dar va spun un secret: cele mai frumoase amintiri le am din Brasov, am petrecut acum cativa ani acolo o saptamana foarte romantica... cu sotul meu, la ce va gandeati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Hello!!!!!

Eu chiar am stat vreo 4 anisori la Brasov. Pacat ca eram micuta si si mai pacat ca am plecat. CASA DE PIATRA pt fratiorul Marinnei.

Gasca va salut oligospermist.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Greu, multumesc, al meu ia excat acelasi lucru, doar ca in loc de potent power e vit. E forte.Astept la curent, mi s-a facut parul radiator (AC/DC)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Pai cum sa uit Marrina localitatea? parintii sotului sunt din Brasov, iar pt. noi acolo este ca si a doua casa...ma tu ai vb. serios, vorba lui Greu, ca te trezesti cu noi p-acolo de incepe frate-tau sa se intrebe ce fel de "forumuri" frecventezi tu...?
So... Carmencita, Iepurila, cum si pe noi ne bantuia un gand de Brasov in week-end, poate o punem de intalneala la nunta

Princessita, eu daca ma simt bine, ma simt tot datorita voua, ca din pacate cu subectu' sunt paralela... dar daca voi putea sa va ajut cu ceva sfaturi ma documentez si va zic imediat...fiindca mie imi place sa-mi bag nasul in tot si toate pe lumea asta! iar daca nu pot, cel putin va fac galerie pe tusa, din cand in cand...sigur, daca nu deranjez...

Hai bafta, sa fiti si multi... si sanatosi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Amely, daca as fi la o aruncatura de bat de Brasov, zau ca nu m-as gandi de doua ori. De fapt nici asa, de aici de pe colinele Iesilor tare ma mananca....in palma sa trag o fuga.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Dragilor.Mesajul de la proaspata mamica este al anastasiei 13 a carei poveste o gasiti la povesti de succes 1 pag 10 (incadrata de diciu si carmen.cita) si a carei fetitza se numeste?Ati ghicit:Anastasia. Dumnezeu sa le ocroteasca si noi sa o luam pe urmele ei cat mai curand.
Aysha 2 eu iau si vit E cate una seara cu pauza la 21 zile de 7 zile.Crezi ca ar trebui sa trecem pe curent continuu?Sau sa micsoram tensiunea?(Sa nu iti cauzeze parului Doamne fere.Sau daca se lasa cu BB-ei nu mai conteaza).

Mergi la inceput

Oanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uni umbli?Ai zis cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Icisaaaaaaaaaaaaa, in spate, sunt doamna cu palarie! Ce, nu ma vezi?
E nunta, nu pot sa vorbesc peste domnu' cu ...., dar daca nu mai rezistati, intervin........

Mergi la inceput

Gata m-am linistit.Intrasem putin in panica.Da ce bine va shade cu aceasta tinuta.Cine o fi doamna cu picioare lungi si decolteu din preajma mirilor?

Mergi la inceput