Bebelusi de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

si eu am aceeasi intrebare ca si Monica.nu stiu cum s-o pacalesc pe Veve sa doarma mai mult de 2-3 ore intre mese, noaptea. eu nu mai am lapte deloc, m-am chinuit atit si degeaba...in fine, ce sa mai zic, tot e bine ca i-am dat si putinul ala saptaminile astea, tot nu e ca si cum n-ar fi primit deloc.
astazi trebuie sa ma duc pina la serviciu, sa vad cum a iesit posterul pt Dubrovnik. il ia sefa mea sa il prezinte( e co-autoare), pleaca simbata...
sa vedem cum se comporta domnisoara, data trecuta cind am fost- acum 2 sapt- am fost cu tati si fata a dormit in scaunelul de masina. azi mergem noi doua, cu carutul. si e miriita de azi dimineata.
ieri dupa amiaza am fost prin magazine in viteza, sa imi iau o pereche de blugi, fiindca nu ma incap decit hainele de si nu le mai suport. si am probat- curat motiv de depresie-marimile maxime in H&M, de unde imi luam eu tzoale si nu m-a incaput nimic. si mi-am luat din alta parte, niste blugi de babatie, am plecat cu lacrimi in ochi din magazin.
aici e o vreme nasoala, ceata si frig, cred ca si de-asta le vad pe toate in gri...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

sanatate Giana si Boga(pt Mirunica).

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

"neata mamici

Ingrid iar s-a trezit la 8 si jumatate..si ieri la fel , numai ca aseara a adormit pe la 12.30.Mai sa fie...ce o fi cu ea? Stiti cum e rau cand nu doarme prea mult, rau cand doarme..
Metoda...care am descoperit-o eu..e sa o las seara sa stea la san cam 1 ora..cand la un san cand la celalat...si cand incepe sa ii fac suzeta adoarme..incet incet..o sa ii dau suzeta...ca sa nu o obisnuiesc asa...dar pana atunci incerc s ao pacalesc cu ora de culcare...am castigat cam 1 ora..de la 1 si ceva la cat se culca ea..acum pe la 12..e ceva.
Ma tot intreb atatea ore..fara sa pape..dar banuiesc ca tipa ea, daca ii era foame.

Uf, de abia astept sa scapam de plansul de seara..ca tare mult ma innebuneste.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Mamini,Monica si Rares al meu, care suge la san se trezeste la 2 ore,maxim 3 sa manace. Mai multe persoane s-au dat cu parerea ca nu se satura, dar dupa ce mananca el, ma storc ce ramane sa ii dau fetei in biberon si de cele mai multe ori ramane. Deci lapte ar fi destul, dar el mananca cat ii trebuie, adoarme la loc si nu mai vrea sa manance mai mult. Incerc sa il trezesc, sa il pun la celalat san, dar in marea majoritate a cazurilor nu reusesc.

Ieri le-am dat cate o lingurita de mar cu biscuit si asnoapte m-au tinut treaza toata noaptea. Nu stiu daca de la mar l-a durut burtica, sau din alta cauza, dar Rares nu a vrut deloc sa doarma la el in patutz (cum il puneam jos, cum se trezea si incepea sa dea din maini si sa scanceasca), l-am luat cu mine in pat, a dormit mai bine, dar s-a trezit sa mananace si din ora in ora. O fi vreun puseu de crestere acuma si nu ii mai ajunge laptele ... nu stiu ce sa zic. Dar eu sunt terminata. Bianca s-a trezit intai dupa 4 ore, apoi dupa 3, apoi dupa 2 ore tipand si strangandu-se de burtica. Am plimbat-o si i-am dat picaturi ca in prima luna. Cred ca a avut colici.

Acum dorm, eu abia apuc sa mananc si sigur se trezesc.
Sper sa vina si nopti mai linistite, ca nu stiu cat mai rezist.

Pupici si sanatate!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumesc mult,cristina33,mitub si mamini!Temperatura a scazut si ma simt putin mai bine.asa patesc eu in fiecare an.Noroc ca ma tine numai 3 zile chiar si fara tratament.Iau numai paracetamol,vit.C si multe ceaiuri fierbinti.Sper doar sa nu aiba ceva si bebe.Eu port masca cand il alaptez dar de cate ori stranuta tresar.Deocamdata nu stranuta decat cand il schimb sau dupa ce eructeaza si se uda.Pana apuc sa-l schimb stranuta de vre-o 3 ori.

Cred ca puiul meu a simtit ca nu mi-e prea bine ca asta noapte nu a mai plans inainte de culcare.A dormit bine in patutul lui.S-a trezit pe la 12 a papat si nu a mai vrut sa adoarma vre-o ora jumate,dar nici nu era marait.Radea,gangura...am un cumintel ce-mai?Cand nu-l doare burtica sta si singurel,"vorbeste" cu jucariile,rade la ele...

Ieri ma plictiseam(ca Stefan doarme foarte bine ziua) si m-am uitat la pozele voastre.Toate sunteti niste mamici frumoase si despre bebei ce sa mai zic...sunt superbi.Grasuti si draguti!

Va doresc tuturor o zi buna si bebei fara colici.

Giana si bebe Stefan Daniel(17.08.2005)

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neata!!
Nu mai stiu nici eu ce sa zic cu somnul de noapte zau. Andrei dupa cum v-am mai zis dormea toata noaptea nu se mai trezea. De pe la 3 luni a inceput sa se trezeasca iar la ora 4 fix in fiecare noapte. De vreo doua nopti marise cu o ora, la 5, apoi la 6. Am zis ca si-a revenit dar ...aseara la 3.30 iar s-a trezit si apoi la 6
Deci cred eu ca nu e nici o solutie. Mai ales ca nu se poate spune acelasi lucru despre cat lapte am eu, pt ca eu seara ii dau inainte de culcare un biberon cu doza pt luna lui si uneori nu-l papa chiar tot. CONCLUZIAAA??????????????? Deci Mamini, Monica n-avem nik de facut decat sa asteptam banuiesc of offf mai mai... Si ANis e suparata ca doarme Ingrid toata noaptea hahahaha o sa vada si ea iar

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Inca o data multumesc pentru urari fetele!
Si eu sunt putin racita. Ma doare in gat si am si in stomac senzatia aceea de raceala. Imi fac lamaie cu miere si sper sa fiu bine. Sanatate colegelor de suferinta!

Tudor doarme de pe la 11 seara (nu reusesc deloc sa il conving sa se culce mai devreme ) pana la 4.30, apoi la 7.30 si la 9 e "in picioare". Nu ma plang, desi la un moment dat in loc de 4.30 se trezea la 6. Dar i-a trecut repede.

Anis, si Tudor a dormit mult ieri la pranz. L-am scos afara mai devreme si dupa vreo 2 ture de parc, m-a lasat sa ma asez pe banca. Si a dormit neitors cam 3 oresi o ora de dormit iepureste inainte. Ii trecuse si ora de masa, dar l-am lasat. Doar nu era sa il trezesc sa-i dau sa pape.

Pupici!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura si la mine este la fel indiferent cat suge tot iasa lapte dinsan dupa ce nu mai papa el. Partea nasoala este ca in timpul zilei cand el doarme eu nu pot sa dorm. Aminceput sa il iau pe la 3 langa mine in pat ca doarme mai bine pe pieptul meu. Ma pun in mijlocul patului si cu perne pe langa mine sa nu cada de pe piept si se tot uita sotul la noi ca ma mai ia si pe mine somnul.
Corbioana de ar trece odata perioada asta ca nu mai pot. Mi-a zis cineva sa incerc sa il pacalesc cu ceai asta nu am facut ptr ca el nu a baut pana acum nimic din biberon.Nici nu mai stiu ce sa mai fac. Daca gasesc o solutie o sa va spun si voua si de asemenea strigati daca gasiti solutia cu somnul bebeilor noaptea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetelor,

Anis, nu e problema daca doarme mult. Copilului daca ii este foame se trezeste.

Luca doarme de rupe, de cand au trecut colicii, dimineazta doarme 2-3 ore, dupa-masa la fel, si seara-nopate de la 10-10.30 pana la 8. Nu stiu ce sa zic cu voi, Ioana, daca zici ca-i dai si , e clar ca nu e de la asta

Monica, asa faceam si noi, si asa puteam si eu sa dorm. Acum e OK, doarme la el in pat, in camera lui. Incercati si cu ceai, poate merge, daca nu incerci nu ai de unde stii

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mamini, si eu am patit la fel, e groaznic, dar nu am pic de ointa, si acu colac peste pupaza a venit si ciclu Groaznic e!!! Ma doare ingrozitor. La voi cum a fost fetelor??? Sau sunt prima?!?!?!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput