Bebelusi de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
acusor spune:
Hello mamici!
Anis, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa sa te bucuri de bebelina ta!
Eu nu prea mai am timp de nimic in afara de stat cu bebe. Doarme noaptea pana pe la 5.30 mai adoarme pe la 6.30 pana la 9.30 si ziua nu mai doarme 3 ore odata. Daca n-ar plange poate l-as lasa singurel. Dar cand se trezeste nu prea sta fara sa planga. Poate l-am obisnuit in brate. Si cand doarme se tot foieste si se screme.
Cand mai aveti timp si de facut mancare si curatenie prin casa? Bebeii vostri ce fac in timpul zilei?
Si noi ne pregatim de botez. Am gasit un restaurant aproape. 700.000 meniul fara bautura si tort. Vor fi cam 30 de persoane. Mi se pare prea mare deranjul acasa. Nici spatiu nu e prea mult. Nu pot sa chem oamenii pe rand ca la pomana. Or sa fie cam 25 milioane cheltuiala. Asa am socotit noi. Probabil ca o sa fie mai mult.
Azi ne ducem sa ne facem molifta.
Apropos de biserica, cati bani ati dat la biserica in afara de taxa? Noua ne-a cerut 2 milioane cu tot cu cor. 1 milion fara cor dar cica mai tre' sa dai si la cantareti.
Va las ca doarme ceva si poate apuc sa fac putina ordine.
Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Giana spune:
Am uitat sa va spun ca am pus poze noi in albumul A II-A LUNA
Giana si bebe 7 sapt.
http://photos.yahoo.com/gianadedu
Monica-Elena spune:
Astazi Mihnea a stat tare cumintel intai a dormit si apoi a stat in balansoar pe masa in bucatarie cu mami ca sa poata gati. Si tare a mai avut mami spor la treaba. Am facut o ciorbita acra cu bors, varza calita cu curcan la cuptor, o mancarica de fasole verde cu carnita si un pilaf tot cu carnita si ciuperci. Dulce nu am mai avut rabdare sa fac ptr ca plecam in parc ca recompensa ca a stat asa cumintel.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Simonaci79 spune:
Andre-ea- mult succes la botez, distractie placuta si sa fie cumintel Tudor! (iti urez toate cele bune de acum ca nu stiu cand mai pot sa intru pe aici)
Avem si noi o problema- nu stiu daca e de la botez sau de la vaccin dar Mario nu mai doarme deloc dupa baita (decat asa cate 10 min si se trezeste, si numai la mine in brate) si tipa incontinuu pana la masa urm, dupa care se linisteste si doarme cate 7-8 ore. De ce oare? Sa-i fac baia mai devreme? Voi ce parere aveti?
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Oana C spune:
Andreea, distractie cit msi mult ls botez! Si Tudor sa fie cumintel sa se bucure de botez!
Peca, super Niko . Ce bine e ca voi ii puteti imbraca si in haine mai grosute ... Arata si ei mai "la moda". Aici e inca f cald si o tin pe Eva numai in body-uri. Peca, aici spun astia sa nu se propteasca biberonul lui bebe; sint sigura ca l-ai proptit atunci doar sa ii faci poze , dar e asa de scump cum sta acolo si papa. Eu cred ca Niko seamana si cu tine si cu tati al lui.
Giana, ai un grasunel frumusel si dulce foc!
Anis, mami, lasa fata in pace si nu te mai stresa atit!! Cind nu doarme nu e bine; cind doarme nu e bine. Daca ar fi avut ceva azi-noapte, sigur te-ar fi "anuntat"; poate de acum o sa inceapa sa doarma mai bine, toata noaptea. Asa ca bucura-te .
Simona, n-ar fi rau sa incerci sa ii faci baita mai devreme, sa vezi cum reactioneaza; eu asa as face.
Monica, gospodina desavirsita!!! La mine, chiar constata sotul aseara, ca din 3 seri, 2 a gatit el, iar a 3a am mincat pizza . Ca eu nu prea mai am chef de nimic, chiar daca Eva este foarte cumintica ziua si noaptea; prefer sa stau intinsa la tv cind doarme si cind e treaza iesim in spatele casei sau ne jucam ... sau o tin linga mine cind citesc DC
Mamini, creste Veve, ai sa vezi, si o sa linisteasca singurica; mai e putin.
Fetele, uitati ce am gasit eu pe internet cu activitati pentru bebelusii nostri:
http://www.fisher-price.com/us/playtime/learn.asp?min=0&max=.25#33351
Eu m-am jucat asa cu Eva si ii place la nebunie; ride tot timpul (mai ales cea cu datul de-a rostogolul ). Noi avem activitati si din categoriile mai mari; sint f usoare daca bebeii isi tin capusorul singurei.
Am fugit la dush, cit timp mai doarme Eva. Scriu mai incolo.
Pupici.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Giana spune:
Am facut febra 38 cu 5.Ce pot lua? Ii mai pot da san bebelusului? Daca raman fara lapte???Doamne,simt ca inebunesc...Bine macar ca el e mai linistit...
Giana
http://photos.yahoo.com/gianadedu
cristina33 spune:
giana
nu te speria. stai linistita. am fost in situatia ta 2 (doua) saptamani. am luat paracetamol si ceaiuri fierbinti si am alaptat tot timpul. atat timp cat alaptezi copilul nu va lua raceala de la tine.
snatate multa si sa tefaci repede bine.
cristina
mitub spune:
Giana, trebe sa ai grija sa nu faci febvra mare (sa nu ai febra mare) la ora de masa a beelusului. Eu la Miruna luam Algocalmin cu jumatate de ora inainte de alaptat. Febra sacdea si bebelul papa linistit si a crescut mare. Cel mai important sa nu te impacientezi foarte tare. pune-ti masca si va fi totul bine
Andreea, distractie plavcuta la botez, sunt sigura ca va fi totul foarte frumos! Sa aveti parte de vreme buna!
oanaC noi i-am pus rochite foaret subtirele Cristinei cat a fost cald si voiam sa o scoatem mai oachesa, din acelea gen maieu sau manecuta scurta si pantalonel scurt, in rest si la noi body si eventual ciorapei...
Anis, nu-ti mai face griji ca e foarte bine sa doarma, mai ales noaptea.
Ce sa zic, fata mea a dormit de aseara la 10 pana azi la 12 si doar am verificat sa nu faca febra sau ceva . Se poate sa fie si asta o reactie de la vaccin?
Si apropos de vaccin, vreau sa ma mandresc ca avem 6.2 kg si 58 cm la 2 luni si o saptamana si ca n-a plans deloc deloc la vaccin de s-au mirat si asistenta si doctorul. Doar pe drum la intoarcere a tresarit in somn si ieri n-a dormit mai deloc, fara insa sa fie maraita.
Zilele astea avem insa si noi probleme cu masa, nu prea mai mananca si a si vomitat de vreo 4 ori (ma rog eructat foarte puternic cu jet de lapte pana la 1 m distanta)Eu m-am speriat foarte tare dar medicul zice ca nu e cazul sa ma sperii. dede, asha este???
Va pup, seara usoara si noapte linistita,
Bogdana si fetele
mitub spune:
Am uitat sa va spun ca o am pe Miruna bolnava, in seara asta m-am trezit ca avea febra (38 cu 3) si puncte de puroi in gat. Am trecut-o deja pe antibiotic si antitermice la greu, dar problema e ca nici la gradinita nu o pot duce bolnava si nici nu vreau sa o las prea mult in apropierea Cristinei. In fine, medicul de familie m-a asigurat ca fiind ceva pe infectios si nu viral probabilitatea sa se dea e mica. Speeeeer!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 38 + (DPN 1 august)
Monica-Elena spune:
Buna dimineata mamici cu pitici!
Mai fetelor cum sa fac eu sa il dezobisnuiesc pe Mihnea de a se mai trezi asa de des noaptea. Cum sa il pacalesc? Sa ii las doar masa de la 2 si poi sa sara pana dimineata. Si azi noapte s-a trezit de 3 ori(adica din 2 in 2 ore se trezeste si noaptea). Astept sugestii......ca nu maipot de oboseala. Din cauza oboselii imi e teama sa nu pierd si laptele ptr ca asta am inteles ca este cauza principala la laptic oboseala.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos