Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 8

sinzi_ana spune:
La noi ploua si e tare urat afara....
David s-a trezit tarziu si de abia s-a lasat convins sa mearga la gradinita, nu l-as fi dus, dar ma gandeam ca mai tare se plictiseste acasa unde nu are cu cine sa se joace...
Aseara a venit Mos Craciun pe la noi...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
Salut.
La noi a fost frumos azi. Si ieri. Stefan parca tuseste din ce in ce mai putin. A inceput tati, insa. Pe mine m-a ocolit pana acum viroza, desi am si la gradi copii care tusesc. Stefan are inca un puzzle cu 12 piese, il face si pe acela extrem de repede. Si este foarte incantat de el.
Sinzi, Racadau este un cartier intreg. Nu se ajunge cu tramvaiul, ci cu troleul sau cu autobuzul (sunt mai multe). Este cartierul din spatele Tampei (si nu numai), fata considerand-o eu aceea care se vede din Piata Sfatului. Noi suntem incantati, am semnat ieri si asteptam sa iasa CF-ul pe numele nostru.
Copiii vostri cum se mai joaca? Si cu ce fel de jucarii sau in ce fel?
Sanatate.
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
David tocmai ce a primit de Mos Nicolae o masinuta cu telecomanda de care e foarte incantat...Problema este ca fuge foarte repede, si DAvid nu prea poate sa o controleze, asa ca mai mult se joaca tati cu ea!!!!
Si o faza amuzanta de adineauri, David manca la masa si tati ii spune
-David trebuie sa mananci tot ca sa te faci mare...
la care DAvid
-Aleluia!!!!
(nu stiu de unde a auzit cuvantul asta, ca noi nu il folosim si nici la biserica nu l-am dus mai deloc)
Sinzi, Radusi David

alina023 spune:
Buna fetele!
Si la Luca a venit Mosh Nicolae. A primit un set de scule cu bormasina care este foarte aproape de original (adica a lui tati) si baraia de mama focului dimineata. A mai primit si un ou Kinder urias (care m-a costat cat jucariile :( ) si a fost ff incantat.
Singura lui problema a fost ca este stricata bormasina...ca de ce nu da gauri in perete????
Va pupam
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

sinzi_ana spune:
Alina dar ce era in oul Kinder? Ca si eu am vrut sa ii cumpar dar ma gandeam ca e prea scump chiar daca e o jucarie uriasa in el!!!! hihi..
Sinzi, Radusi David

sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/518463987icmkKu
Ziua lui David de Mos Niculae
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
Salut.
Cam liniste pe la noi...
Stefan nu mai tuseste, nici sotul meu, am inceput insa eu! Sper sa nu ma tina mult. Ca si asa sunt epuizata.
Stefan a primit dulciuri de la Mos Nicolae si un set de jucarii (o masinauta de la colega mea, o masina de tractare, o motocicleta de politie si o masina de politie de la Mos ajutat de parinti).A fost incantat, acm il asteapta deja pe celalalt mos.
Noi avem deja extrasul CF, suntem linistiti ca totul a decurs cum ne doream.
Copiii vostri sunt sanatosi?
Stefan are marti serbare. Nu stiu ce va spune sau ce vor face. Mi-e teama sa nu refuze sa spuna ce are de spus. Tati va fi plecat si cred ca Stefan va fi suparat!
Sa povestiti cum s-au comportat picii la serbare.
Nicoleta.
Ei iau vacanta pe 16.12. Ciudat!

sinzi_ana spune:
Nicoleta sa faci poze si daca ai cum sa ne pui si noua poze de la serbare!!!!
Nici David nu cred ca va spune poezia sau va canta cu ceilalti copii caci nu prea ii place de Mosu, Radu se imbraca mereu in Mos Craciun ca sa il acomodam si e cam retras cand il vede.
DAvid e sanatos, nu avem pb, chiar adineauri a vrut sa bea lapte de la frigider...
Azi am decorat si eu un pic casa de sarbatori, si a iesit frumos...Bradul inca nu la-m facut mai asteptam
Sinzi, Radusi David

sinzi_ana spune:
Chiar ca liniste...
Noi mai nou avem pb cu somnul...se trezeste noaptea ca nu mai vera sa doarma si ne face capul calendar...uf...sunt asa obosita, nici cand era bebe mic nu ne tinea asa treji!!!
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
Salut.
Poze avem destule, numai sa imi fac timp sa ne facem si noi o paginuta... Da, voi face si la serbare, mai ales ca tati va fi plecat...
Stefan este incantat de ideea de Mos Craciun. Sa vedem cum va reactiona la serbare.
si sigur va mai avea parte de mos, pe la bunici si chiar acasa.
Da, si eu zic ca este cam liniste...
Nicoleta.