Copilasii de ian-feb-mar 2003

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Ce mai faceti, mamici? Dar puii vostri?
Stefan este mult mai bine, face progrese uimitoare. Nici nu ne vine sa credem cat de repede creste!
Da, cu oboseala sa facem un club. Si mie imi pare aru ca trebuie sa ma bucur de zilele frumoase numai in wee alaturi de gaza mea si de sot...
Si Stef a inceput sa faca puzzle! Ii place si vrem sa mai cumparam.
Nazdravanii fac ai vostri? De care, rele sau bune? Ca Stefan face de toate, unele ne supara mai mult, altele mai putin. Deh, copiii!
Sanatate si sa mai scrieti.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Avem si noi in sfarsti net!!! Asa ca nu mai avem absente nemotivate...
O sa va mai povestesc maine, caci in seara asta sunt cam obosita...am avut musafiri si incerc sa pun niste poze!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetele!
Am inceput si noi sezonul cu probleme de sanatate... Luca a facut amigdalita acuta si am ajuns la urgenta. In conditiile in care eu ii dadusem antitermice el avea febra 39.7. Ne-am panicat putin dar cand am ajuns cu el la spital avea 38 (i-a scazut de la aerul rece de afara) si era in plina verva. L-a luat doctora la intrebari ca ce-i cu el, la care Luca:
-Paaaai, uite, am mancat mult si ma doare burtica...
-Si ai facut si kk moale?
-Daaaa
-Ai si vomitat?
-Daaaaa, mult!!
-Dar ce ai mancat tu azi?
-Oua Kinder si carne de porc (stie ca nu are voie asa ceva si raspunde mereu ca asta a mancat). Doctora se uita crucis la noi si intervin eu sa-i spun ca de fapt el are doar febra. Nu a vomat, nu-l doare burtica si nici kk moale nu a facut... Doctora il credea pe cuvant, saraca, fara sa stie ce mare vrajitor este el...
I-am dat trei zile de antibiotic si acum este bine. Nici urma ca ar fi fost bolnavior. Pacat insa ca nu l-am scos afara zilele alea frumoase din weekend.

In rest...toate bune

Seara buna!

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Alina imi pare rau ca sunteti bolnaviori...A fost comica faza de la urgente...
Si David e mincinos...de curand i-am spus ca daca mai minte o sa isi muste limba...si e tare incantat de ideea asta...

Raluca e mare lucuru daca poate sa faca singura un puzzle de 40 de piese!!!! David are unul gigant de 24 pe care il face singur, dar eu cred ca pentru ca e asa mare e mai usor si de asta reuseste sa il faca. Oricum daca se incurca si nu poate sa potriveasca vreo piesa se enerveaza si nu il mai face...

David de la un timp vomita foarte des...aproape zilnic si nu stiu ce sa ii mai fac...inafara de faptul ca ma indispune groaznic...Azi la gradinita a vomat de 2 ori, o data dimineata la ora de gimnastica (mancase o cana de lapte cu vreo 1 ora jumate in urma) si o data dupa ce a venit Mos Craciun si un alt copil a vomat, ii s-a facut si lui scarba si a vomat si el...si de spaima cred...ca si lui ii e frica de Mos Craciun...
In rest e tare vesel, ne canta si ne vorbeste incontinuu, a inceput sa se prosteasca si sa poceasca cuvintele si sa vorbeasca pe limba lui...ceea ce ma cam indispune.

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Si David e mincinos...de curand i-am spus ca daca mai minte o sa isi muste limba...si e tare incantat de ideea asta...

Raluca e mare lucuru daca poate sa faca singura un puzzle de 40 de piese!!!! David are unul gigant de 24 pe care il face singur, dar eu cred ca pentru ca e asa mare e mai usor si de asta reuseste sa il faca. Oricum daca se incurca si nu poate sa potriveasca vreo piesa se enerveaza si nu il mai face...

David de la un timp vomita foarte des...aproape zilnic si nu stiu ce sa ii mai fac...inafara de faptul ca ma indispune groaznic...Azi la gradinita a vomat de 2 ori, o data dimineata la ora de gimnastica (mancase o cana de lapte cu vreo 1 ora jumate in urma) si o data dupa ce a venit Mos Craciun si un alt copil a vomat, ii s-a facut si lui scarba si a vomat si el...si de spaima cred...ca si lui ii e frica de Mos Craciun...
In rest e tare vesel, ne canta si ne vorbeste incontinuu, a inceput sa se prosteasca si sa poceasca cuvintele si sa vorbeasca pe limba lui...ceea ce ma cam indispune.

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sanzi, care este motivul pentru care vomita David? Imi inchipui ca este tare neplacut si pentru el dar si pentru tine. Ai incercat sa-i faci ceva investigatii, poate reusiti sa descoperiti cauza si sa o indepartati?
Luca, de exemplu, cand vomita se simte foarte rau... E plangacios si nimic nu-i convine. Noroc ca se intampla foarte rar.
La noi insa exista o alta problema. Pentru ca este foarte lacom, si este extrem de agitat chiar si cand mananca (uneori) se inneaca foarte des. Vede ca ceva nu este in regula, ca nu poate respira bine si intra in panica (si eu impreuna cu el, dar incerc sa nu-i arata asta ca sa-l pot linisti). Si am avut atat de multe momente de-astea... De multe ori se inneaca numai cu saliva in timp ce topaie prin casa. M-am speriat groaznic uneori cand il vedeam ca nu poate respira si m-am gandit si eu daca nu cumva exista o cauza medicala pentru care se intampla asta.

Nico, voi ce mai faceti? Mai mergi la ambele joburi sau te-ai hotarat la unul din ele? Stefan este bine?

Va pupam

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Alina nu stim de ce vomita...pediatra spune sa nu mai acordam atata atentie ca din cauza ca ne vede pe noi ca il bagam in seama de asta vomita...
DAr nu am investigat nimic...caci are chiar luni cand nu vomita deloc, apoi sunt saptamani cand imi vomita aproape zilnic...
Ieri a vomat de 2 ori!!!!
Dupa ce vomita, nu are nici o problema, e iar vesel, vioi si daca ii dau iar sa manance mananca...nu se deranjeaza...
Si vomita ca un om mare, cu capul in wc, pana da tot afara din el...
Ma infioara cand il vad asa cu capul in wc!!!
Ma gandesc chiar serios sa il duc la un psiholog....

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut, mamici!
Alina, imi pare rau ca ati ajuns la Urgente cu micul vostru. Bine ca acum este sanatos. Da, inca merg la ambele joburi. Nu cred ca mai rezist mult. In ian ma hotarasc, nu se mai poate.
Sanzi, eu am o fetita la gradi care vomita cand are emotii. Si cand este suparata. Au fost la medic cu ea si li s-a recomandat un siropel de sedare. (???)
Stefan inca ma are mucisori, tuseste putin (sper sa fie tusea de final), insa este tonic si vesel. Mi se pare ca a slabit fata de cum era in septambrie, dar se pare ca este inevitabil, atata timp cat merge la cresa, acolo mananca numai ce ii place (mai nou), se imbolnaveste mai des, dat fiind sezonul, nu mananca bine cand este bolnav... Bine ca nu i-am dat antibiotic ultima data, i-am facut exudat si nu avea nici un microb. Oricum, circula "printre copii" un virus rau cu tuse...
Stefan a devenit mai asculttor in ultimul timp. Abia asteapta sa vina Mosul, isi doreste un autobuz, o remorca frumoasa si o masina. Si, daca este cuminte, poate ii mai aduce un puzzle. Are unul cu 12 piese, il face intr-un minut. Vrem sa ii luam cu mai multe, nu am gasit insa timp sa cautam (in Mero nu aveau, se pare ca au in Carrefour).
Avem bona. de 2 saptamani. L-a luat singura pe Stef de la cresa de 2 ori pana acum, s-au inteles foarte bine. Ne place ideea!
Si maine (sa ne tineti pumnii) semnam contractul de vanzare-cumparare a unui apartament cu 4 camere (in Racadau, stii Sanzi?). Noi il cumparam.
Cam atat despre noi. Se anunta un Mos darnic si la voi? Vine si acasa?
Sa mai scrieti despre picii vostri.
Nicoleta si Stefanel nazdravanel.

Mergi la inceput

Nicoleta felicitari pt bona!! Ma bucur ca in sfarsit ati gasit pe cineva care sa iti placa!!! Stiu unde e RAcadau, se vede muntele de acolo, nu? E la capatul unui tamvai parca...
Si David mai tuseste un pic, si toti copiii de la el de la gradinita tusesc la fel...chiar ca e o viroza cu tuse...
David nu stie ce e aia emotie...
Vomita cand mananca diferite chestii (deci nu de la ceva anume) si in diferite ipostaze, de nervi, de sila, de suparare, cand vrea ceva...cand plange prea mult...

David nu prea il asteapta pe Mosu ca ii e cam frica de el...hiihi...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput