Copilasii de ian-feb-mar 2003

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Azi e o zi cu soare la noi dar ger.
David a primit ieri o caseta pt jocul V-smile (pe tv) si vreo 3 ore nu s-a dezlipit de tv, iar noi l-am lasat...De abia l-am dus la culcare. Si dimineata primul lucru sa se aseze la joc...nici nu vroia sa auda de gradinita..
Dar il inteleg...e un joc cu Thomas the Train si cu prietenii lui si cu un autobuz si un elicopter...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Stefan este ok, ma cam sperias cu tusea ieri, dar azi, nimic! Maine avem serbare la cresa. Speram sa spuna poezia. Si sa stea intre copii sa cante. si sa se duca la Mosu'... Stiu, cam multe sperante!
Se intelege bine, chiar foarte bine cu bona lui, se joaca impreuna si sunt multumita pana acum. Speram sa continue relatia.
Stefanel suporta din ce in ce mai putin despartirile de tati. De parca totul se invarteste in jurul lui tati... Nu imi paere rau, dar mi-e mila de amandoi. Bine ca intelege ca totul culmineaza cu o jucarie cand este vorba de plecari!
In rest... A inceput sa joace jocuri de rol. Se joaca impreuna cu tati "De-a piata". Tati vinde, el cumpara. Apoi... ii place sa fie elefant. Sau cal si sa manance "iarba". si ii mai place sa se uite pe carti de povesti ilustrate si sa descrie imaginile. Cam atat in ultima vreme.
Pustiulicii vostri ce fac?
Nicoleta.

Mergi la inceput

Aseara la noi a venit Mos Craciun si i-a intrebat pe DAvid si MAriuca (care era in vizita la noi) ce isi doresc de Craciun...Mariuca a plans la inceput, DAvid vroia in brate, nu a plans dar nu a scos nici un cuvant...Apoi tentatia jucariilor pt MAriuca a fost mai mare si i-a dat "lista"...dar David se uita la masca mosului si nu spunea nimic...
Dupa ce a plecat, (pe geamul de la bucatarie) Mariuca tot repeta ca nu mai vrea sa vina Mosu, si David cred ca era de aceiasi...au fost asa de caraghiosi!!!

Nicoleta, de abia astept povesti despre serbare...
Eu ma gandesc cu groaza ce va face David daca tati va trebui sa mai plece...(chiar Nicoleta cat este plecat tati al vostru?). PEntru ca si ei 2 sunt ff apropiatti si se joaca impreuna, (de fapt cam tati le face mai pe toate - e un fel de bona) il duce la gradi si il ia, ies dupa-amiaza impreuna afara (io mai rar cu ei), se joaca cu jucariile sau pe Tv, mananca impreuna (io mananc ff aiurea)...
Sper ca nu va trebui sa mai plece...si vom rezolva si pb asta...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Am pus si 3 poze cu Mosu (tati)

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Salut.
Stefan s-a comportat foarte bine la serbare. A stat frumos pe scaunel, a cantat si a dansat cu copiii din grupa, a spus cu ajutor poezia... Ce mai, sunt mandra de el. Era insa foarte interesat de ce are Mosu in sac. A facut chiar poze cu el... Ei? Se pare ca nu si-a atins scopul, mosul asta nu i-a adus autobuzul visat. I-am spus ca i-l va aduce acasa. Si a inteles copilul. Sunt uimita. La serbarea din vara a fost dezastru...
Mai scriu.
Nicoleta.

Mergi la inceput

A, si tati nostru lipseste destul, cam o saptamana, doua pe luna.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Salut.
Azi Stefan a inceput iar sa tuseasca . UFFF...
Nicoleta.

Mergi la inceput

Nicoleta imi pare rau pt Stefan ca tuseste...sper sa ii treaca repede...
Eu sunt speriata cu voma lui DAvid...maine mergem sa ii facem analize (sange - din vena saracutul - , pisu, copro, exudat...)...dupa aceea i-am promis ca il ducem in oraselul copiilor si la MAc Donald's...si nu il deranjeaza ca i se va lua sange din vena!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Am fost azi la analize cu David...i-am facut toate cele..
si am ramas tare impresionata ca atunci cand i-a luat sange din vena a fost tare calm, si impresionat de "ce rosu e sangele meu"!!!! S-a uitat la tot procesul si doar la sfarsit a spus "e gata?"...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Salut.
Sinzi, bine ca v-ati hotarat sa ii faceti analizele. Este singura decizie care va poate ajuta. Si felicitari pentru curajul micutului.
Azi avem petrecerea de Craciun la firma si ... va mai veni un Mos la Stefan. Unul intre multi altii...
Si eu sunt cam obosita, am dormit doar 2 ore azi-noapte. A venit tati si Stefan s-a trezit pe la 4, de la 4,30-6,30 am dormit si eu.
Asta e...
Nicoleta.

Mergi la inceput