Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 10

Nicoleta spune:
Salut.
A mai venit un Mos la noi... stefan a primit un minicasetofon cu care se poate inregistra, insa nu am luat caseta si baterii. Are si 2 microfoane! II place si, la cate cantece si poezii stie, vom avea cu ce sa ne umplem timpul.
In rest... Dupa petrecerea de Craciun ne-am mai potcovit cu o raceala...Tuseste cam uratel... Poate o scot iar la capat y\umai cu ceaiuri si stat in casa, plus Plantusin. Sau poate mergem la un homeopat mai bun. Sa vedem... a facut putina febra, 38,2. Dar de ieri noapte nu mai are.
Ai vostri ce mai fac? sanatosi si voiosi?
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
La noi a nins ieri toata ziua, si ca niciodata avem si noi zapada!!! David si tati s-au distrat pe afara (io am stat la caldurica) s-au tavalit in zapada, s-au batut cu bulgari (sanie nu avem ca nu credeam ca va ninge asa devreme) si au venit fleasca acasa!!!!
David e bine, a inceput si el un pic sa tuseasca, dar numai in somn....cred ca din cauza schimbarii de clima, s-a racit ff mult si cum el e sensibil la astea...DAr nu cred ca e o raceala...vom mai vedeam Oricum azi l=am dus la gradinita pt ca vreau sa ma apuc de curatenie si cu el nu pot!!!
Si la noi avenit un Mos sambata, am fost la o petrecere organizata de mamiciile de Constata de pe DC si a iesit ff bine, DAvid s-a si suiti in bratele lui Mosu dar era cam rigid, a spus ca nu stie nici o poezie (iar prietena lui Mariuca, care e si colega de gradinita cu el l-a parat "ba stie!!!")....
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
salut.
Si la noi a nins. Inca zapada are vreo 10 cm! Dar Stef nu a iesit pe afara ca a facut iar putina febra... Scade repede, sa speram ca nu va ma face. Daca pana miercuri nu ii trece, mergem la medic. De tusit tuseste mai putin, i-a facut bona un ceai din foi de ceapa si parca s-au mai fluidizat secretiile.
Azi am avut si serbare la gradi, a fost dragut, picii toti Craciunei si Craciunite... simpatici foc!
cam atat de la noi.
Sinzi, putem purta discutiile astea si pe privat... S-au cam transformat in monolog. Or fi mamicile ocupate cu facutul curateniei?
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Chiar Nicoleta....om fi singurele care termina curatenia in 3 ore???
Tati si David azi au program de mers cu trenul...Radu merge cu el o pana la Cernavoda si apoi inapoi sa se plimbe...hihi...cadou de Craciun!!!!
Io ma pregatesc de serbare la mine la gradinita...
Oana? Alina?
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
Salut.
Daaa... eu inca nu am inceput curatenia... Inca sunt ocupata la serviciu. Si o veste buna: de pe 1 ianuarie voi lucra numai la un loc de munca, la firma. Renunt la gradi. Asta este, imi pare rau de pici, dar trebuie sa ma gandesc si la mine.
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Bravo Nicoleta, Felicitari!!!!
Noi maine avem serbarea de la gradi!!!!
Sinzi, Radusi David

sinzi_ana spune:
Va dorim un Craciun Fericit!!!
Si un An Nou cu lumina in suflet@!!!!
Sinzi, Radusi David

Nicoleta spune:
Salut.
Si voua "La multi ani!"
Sper ca ati petrecut frumos de Craciun.
Noi am fost in Bacau, la parintii lui Adrian. A fost bine. Stefan primit muuuulte cadouri, desi pe unele eu nu i le-as fi luat... In fine, a fost incantat. A venit si Mosu' in persoana! Stefan i-a spus cate in luna...
Si vestea cea mai draguta... Sunt matusa! Sora mea a nascut azi o fetita, Iarina, de 3.000 kg. Prin cezariana. Sora mea inca nu s-a trezit. Maine vorbesc cu ea. Nu stiu insa de ce s-a grabit, mai avea 2 saptamani... A fost cezariana la cerere, fara motiv...
Voi cum ati nascut? Si cat au avut bebeii?
Nicoleta.

Nicoleta spune:
LA MULTI ANI! Multa sanatate in 2006!
Cum ati petrecut de Revelion? Ca se pare ca ati petrecut, din moment ce pe aici nu ati dat.
Noi am fost la o matusa in Pitesti. Si a fost dragut, piciu' a sata pana la 2, nu-l mai puteam culca!
Copiii vostri cum au petrecut?
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Sa iti traiasca nepotica!!!
eu am nascut normal, destul de repede, cu nastere indusa, caci David era prea mare (desi mai devreme cu 2 sapt) a avut 3.600kg. Si circulara de cordon, din cauza asta s-au grabit sa il scoata si a avut si fractura de clavicula...
Mai greu a fost dupa ce am nascut, cu custul..etc...
De rev am fost la niste prietenei ca si de Craciun, si am petrecut grozav.!!! Si DAvid a stat tot cam pana la 2, dar apoi a picat rupt pana a doua zi la 11!!!
Sinzi, Radusi David