Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 6

sinzi_ana spune:
Nicoleta sper ca totul e bine azi la consult...
Eu stiu ca daca incepi sa ii dai un antibiotic este bine sa il termini (macar 3-4 zile) pentru ca virusul capata vigoare si rezistenta daca doar in amentesti cu cateva doze de antibiotic...
Noua mereu ne-a spus daca incepem cu antibioticul chiar si dupa 1-2 doze sa ii dam macar 3 zile...
Alina voi ce mai spuneti?
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

alina023 spune:
Buna fetelor!
Noi...ce sa mai spunem...am postat iar la "in unul sau in doi". Ne merge bine o perioada dupa care iar dam cu bata-n balta... Asta e... Se pare ca e mai greu decat as fi crezut, dar mai am inca sperante pt ca vad ca realizeaza si el si incearca... Ramane speranta in mai bine.
Luca este bine, parca nu mai sta asa de mult la TV (am inceput sa-i cumpar mai multe jucarii si sa-l fac sa se si joace cu ele); numai ca nu am eu timp sa stau cu el...of
Alte nouati nu prea am; sunt iar in borcan...
Nico, ce face Stefan? Imi pare rau ca te-am speriat, nu am stiut ca incepusei deja sa ii dai Zinatul. Eu atunci i l-am dat 6 zile parca... Din cate imi amintesc doctorul s-a crispat si cand a auzit ca i l-am dat asa multe zile... Sper ca e bine puiul tau. Mai da-ne de veste.
Sanzi, voi ce mai faceti? Mai mergeti pe faleza?
Mi-e dor de Constanta :((
Va pup
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Nicoleta spune:
SAlut.
Azi este de fapt intalnirea cu medicul. Insa Stefan este bine, tuseste mult mai putin iar febra nu a mai facut de mai bine de o saptamana. Vedem azi...
Sanzi, o doza de antibiotic poate fi considerata accidentala. Nu au fost cateva, doar una. Ce sa-i faci... Si mi mi-a fost frica...si sa-i dau dupa ce ii dadusem, si sa ma opresc. M-am oprit.
Alina, imi pare rau ca iar ai deschis subiect dureros. Nu stiu ce sa iti spun, doar ca s-ar putea sa fie legat si de ascensiunea ta profesionala. Dar daca sunteti constienti de problema si daca incercati sa o rezolvati... Numai sa nu fiti tentati sa apelati la terte persoane, ceea ce se intampla des din nevoia de consolare sau de parere de consolare... Las ca treceti voi si peste asta si timpul oricum le rezolva pe toate.
Eu sunt in continuare obosita si nu stiu cand imi va trece. Cu doua joburi este greu. Trebuie sa ma hotarasc ce si cum. Repede. Ma bate cam tare gandul de inca un micut.
Nicoleta.

Nicoleta spune:
Salut.
Se pare ca toate mamicile sunt ocupate. Nici eu nu fac exceptie... Ce mai fac puii vostri? Al meu tuseste... Dar o rezolvam noi.
Nicoleta

alina023 spune:
Buna!
Luca este sanatos tun (slava Domnului) si este foarte plin de energie (ca si puii vostri, sunt sigura). Ne uimeste cu perlele pe care le scoate in fiecare zi. Aseara era suparat pe noi ca il certasem: "Da' de ce ma certati, nu stiti ca ce fac eu, fac din sufletul meu???" Ne topeste cu inteleciunea lui :)))
Va pupam cu drag
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Nicoleta spune:
Servus.
Uite, si Stefan are energie, nu stim cum face fata. El merge si la creasa si acasa parca nu a facut deloc miscare dimineata!
Suntem pe calea cea buna cu raceala.
Si Stefanel scoate perlute. Se juna cu tati in dormitor si se distra de minune, m-am dus si eu, mi-a spus ca joaca fotbal "ca baietii" cu tati si dupa a deschis usa si mi-a spus "Mami, tu du-te si spala vasele!". Nu mi-a venit sa cred. Am inceput sa rad de una singura prin sufragerie.
Multa sanatate.
Nicoleta.

sinzi_ana spune:
Noi nu avem net de ceva timp,d eci motivati-mi absentele...scrius i eu cand apuc, de unde apuc...imi e tare dor de voi...
David e bine, se trezeste cam greu sa mearga la gradinita, dar pana la urma coopereaza...
Va pup si sanatate la puiuti!!!
Sinzi, Radusi David

sinzi_ana spune:
Inca nu am rezolvat cu netul...ne tot spun ca se rezolva de pe o zi pe alta...dar de unde...suntem tare suparati...
DAvid este bine, tuseste un pic, dar destul de rar si toti copii de la gradi tusesc, asa ca nu imi fac probleme...
Are o prietena la gradinita si ne intalnim si noi tot timpul cu ea si parintii ei, de care e tare atasat...de fiecare data ii cumpara si ei bomboane, oua kinder...cu impartitul jucariilor e mai greu, dar avand in vedere ca e foarte posesiv cred ca face mari eforturi sa ii dea din jucariile lui...
Canta impreuna ce invata la gradinita, fac gimnastica...sunt tare haiosi!!!!
In rest...ne bucuram ca a iesit soarele si e tare frumos afara si frecventam parcul...chiar ma ganbdesc sa nu il mai duc la gradi daca e asa frumos afara, sa il plimb mai mult in parc...
cam asta...
Sinzi, Radusi David

ciupercar spune:
Bine v-am regasit!
Au crescut mari copii nostri!
Rebecca are 16 kg si 96 cm. Mananca destul de bine, are perioade ,mai bune si perioade mai putin bune.
In rest e foarte vioaie, f vorbareata si are niste fitze...!
Doamne ajuta ca e sanatoasa! Din septembrie am inceput sa-i dau ulei de catina, 5 picaturi seara, in lapte si vad ca nu nici o problema cu frigul.
Cand ajung seara acasa nu mai pot de dragul ei: imi povesteste ce a facut peste zi, imi spune absolut tot ce a facut buni (nu scapa nimic...hihihi...)imi spune ca i-a fost dor de mine si ma ia in brate si ma pupa si apoi ne jucam.
Rebecca are deja vreo 8 puzzle, cel mai mare de 100 de piese. Pe ala nu-l face singura. Dar mai are unul de 60 de piese cu Winny the Pooh pe care il face singura de vreo 2 luni si inca unul de 40 de piese pe care il face in 5 min. Ma lasa cu gura cascata! In plus, asambleaza bucati din puzzle si apoi le pune impreuna.
Rad de taica-su ca in cearca si el sa faca impreuna cu ea, dar el este un antitalent si nu reuseste de loc, si ea ii spune: "nu acolo, nu acolo!"
Ii place f mult sa cante si sa danseze. Mai nou a redescoperit cd-ul cu Nicola - stie toate inceputurile de melodii.
Si ei ii plac colindele. Stie Buna dimineata la Mos Ajun. Mai canta: Mos Craciun cu plete dalbe, Podul de piatra, Alunelul, Du-ma acasa mai tramvai, Un motan cat un pisoi. Astea sunt preferatele ei, acum.
In rest ii place sa se joace cu cratitele (gateste si le da la papusi sa manace si le cearta cand nu vor).
Despre televizor...numai de bine! Se uita la desene: Scooby Doo si Tom si Jerry. M-am uitat impreuna cu ea la ProTv cand a fost Harry Potter si Piatra Filozofala si a fost fascinata. M-a batut la cap 2 saptamani sa-i pun Harry Potter la DVD. Pana la urma am reusit sa fac rost de ele (de toate 3) si nu se mai uita decat la Harry Potter, acum. Ne-a innebunit! Noroc ca e regula in casa: Rebecca are acces la tv numai pana la ora 19. Dupa aia..., program pt oameni mari.
O alta distractie pt ea este sa o dam "la groapa cu furnici". Este absolut innebunita s-o dam sambata si duminica, cand strangem patul, in cearceaf. Rade si tipa de incantare.
Off, am scris cam mult, dar nici nu am mai fost demult pe aici.
Hai ca va mai scriu.
Alina, ma bucur mult pt tine, ca ti-au oferit un salariu mai mare, dar nu ramane totusi problema timpului?
Sanzi, David este un nastrusnic si nici nu stii cat te invidiez ca poti sa stai asa mult cu el. Inainte, cand era Rebecca mica, nu am regretat ca m-am intors la servici la 6 luni. Dar acum, cand este asa de dulce, nu m-as mai dezlipi de ea.
Nicoleta, imi pare tare rau pt Stefan. Insanatosire grabnica!
Capul sus, mamici! Consolati-va, nu sunteti singurele fff obosite!
Va pup si va mai scriu,