In Italia

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, tu esti la servici? Lucrezi program plin? Sau faci part-time?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Stati, mai fetelor, ca nu ma refeream la un D'Artagnan de genul ala. Eu ziceam asa, in sensul sa ni se alature si altele.
Irina, am inteles bine? Puiul tau a mers la cresa la 4 luni? Cum a reactionat?
Aseara am mancat saramura de peste cu mujdei de usturoi. Si mie imi place ceapa, dar usturoiul l-as manca in fiecare zi. Sotul, desi nu e inebunit, imi tine isonul, ca sa nu ma simt prost ca miros.
Doar ca, de cand am venit in Italia, am cam renuntat, ca aici nu prea se mananca si astia sunt sensibili rau. Eram odata intr-un magazin si cineva ointreaba pe casiera (destul de departe de noi) ce-i cu mirosul ala ciudat de 'aglio' Va dati seama cum m-am simtit. Si ma spalasem pe dinti inainte sa ies din casa. De atunci nu mai mananc decat seara, in general vineri sau sambata, ca sa nu merg la servici a doua zi.
In casele voastre se vorbeste doar italiana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Scuze !!!Tot cu mintea aiurea sunt .Eu am inteles gresit si am dat tonul la prostii - dar Iri vad ca asteapta un - asa racita cum e .
Crini vezi ca ti-am pus niste retete de peste mai sus,la bucatarie.Sper ca nu o sa ma certe nimeni, ma refer la vreun administrator ceva , ca sunt si in italiana vreo 2 site-uri. Sa nu crezi ca te urmaresc doar ca ma invirteam si eu prin bucatarie...
La mine in casa se vorbeste italiana , adica eu vorbesc si el tace, insa in italiana . Sper ca macar ma asculta . Din cind in cind ii mai dau teste fulger : "nu erai atent la ce spuneam, zi-mi despre ce vorbeam ?". Oricum e mai bine ca la inceput cind eu nu stiam o vorba ( ca drept sa spun numai barbat italian nu am visat vreodata, ca poate m-as fii pregatit dinaninte, macar limba sa o cunosc ) si ne rupeam limbile amindoi pe engleza.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nicoleta, o iau pe rand...
Sunt la servici, lucrez program plin, in teorie, caci in practica este destul de elastic, in functie de zile si de cantitatea de lucru (maxim ies la 17.00, dar de multe ori si la 14.30 sau 15.00). Eu mi-am luat concediu de maternitate doar pana la varsta de 4 luni a lui Ale, care, si asa iti raspund si la intrebarea a doua, a inceput sa mearga la cresa de atunci. M-am hotarat sa il duc asa mititel, caci cresa/gradinita respectiva, in afara faptului ca este printre cele mai bune din oras, este proprietatea matusii lui Ale asa ca au avut cu siguranta o grija in plus fata de el. La inceput nu a fost usor, nu stiu daca mai mult pt el sau pt mine, dar nu aveam efectiv cu cine sa il las acasa. Acum a crescut si, cum ziceam si altadata, ii place, se joaca mult si are o multime de "compagnetti".
In casa se vb italiana, multi ma critica pt ca nu l-am invatat pe Ale lb rom, dar nu am facut-o intentionat, ci pur si simplu imi venea natural sa ma adresez asa.
La tine, desigur, e mai bine, imi imaginez ca ai tai copii vb ambele limbi, cel mic inca nu, dar fetita da.
Intre timp mi-a sosit aspirina, cu un coleg de-al meu pe post de D'Artagnan. Dar el nu stia povestea noastra...
Ti-a fost de vreun folos site-ul cu legile?

Cristina, tot mai calci sau esti cu ochii pe Maria De Filippi?

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Iri ... si eu cu fundul in sapte luntre ... Am framintat un aluat de piine sa fac niste grisine ( ca am mai facut o tura dimineata si am mincat eu jumatate din ele) si ceva chifle cu masline . Calcam insa imi tot dau buzz pe messenger fetele ( din Romania ) si mai vin aici la calculator. Acum ma intorc inapoi la munca si la uitat la tv , eu ma uit acum pe rai2 sper ca nu s-a terminat ca tocmai ziceau ca Loredana a lui Lecisso il paraseste pe AlBano si va anunta miine cred in direct. Asa ca uite te tin si aggiornata cu stirile de birfa - sper ca am pus bine dublele alea care ma omoara cu zile.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Doamne.. lipseste omul 2 zile si voi deja a-ti umplut deja 4 pagini .. ntz, ntz , ntz dar vorbaretze mai sunteti :)

Mergi la inceput

Buna dimineata la toate fetele !!!
Pyssy, bine te-ai intors !
Si noi care credeam ca am fost abandonate aici pe DC.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata... a voastra sper din suflet sa fie mult mai buna decat a mea: azi am ramas acasa caci sunt tare bolnavioara, aseara am facut febra 38,5 si ma dor toate oasele de parca m-ar fi batut cineva.
Stau mai mult in pat, de fapt cuvantul potrivit este "zac", mai dorm, mai deschid ochii, iar cand pot ma voi deplasa spre a citi ce ati mai scris intre timp.
Cri, nu intru pe skype sau msn, ma dor ochii daca stau prea mult la computer.
Bine te-ai intors Pyssy...vrei sa fii si tu vorbareata ca noi?

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Iri eu deja ti-am raspuns la mail. Ce daca nu intri pe skype , odihneste-te si ai grija de tine. Noi te asteptam sa te intorci cu forte proaspete . uite o ca sa te faci bine mai repede !

Cristina

Mergi la inceput

Am intrat sa va salut.

Irinus, imi pare tare rau ca esti bolnava, ai grija de tineca nu-i de gluma cu gripele astea. Insanatosire grabnica!
Ai vazut, pyssy, ce facem daca ne lasi singure pe-aici!
Cristina, nu-i nici o problema chiar daca ma urmaresti la alte subiecte, si mie mi se intampla sa ma uit la ce mai scrie unul-altul. Iti multumesc mult pentru retete, pestele era branzino si pana la urma l-am bagat la microunde cu un pic de apa. N-a fost nemaipomenit, dar asta e. Acum, daca tot am vorbit despre asta, te intreb si eu, il cureti de solzi inainte de a-l praji, nu? Ii scoti si oasele? Cand il faci bucatele mici ma refer. Si la felul doi e tot cu bucatele?

Mergi la inceput