In Italia
Raspunsuri - Pagina 2
crista-s spune:
Pyssy nu mai plinge ca si la mine a plouat azi de-a rupt. Dupa amiaza ce a mai rasarit soarele, dar tot e friguletz si racoare.
Iri nici eu nu am avut timp asa ca azi am fost absenta "motivat" de pe net ... Abia vineri dimineata iti dau intilnire virtula pe messenger ...
pupice fetele si poate miine se mai incalzeste si pe la noi !!!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
oanaiasi spune:
fetelor , cum ati ajuns in italia? asa de tare imi doresc si eu sa ajung acolo !!! inca mai sper sa gasesc ceva de munca pe acolo ca aici e tare trist cu locurile de munca !a fost greu ? cum ati ajuns acolo...daca nu sunt prea indiscreta ?
iriale spune:
Pyssy si Cri Cri, nu va luati jucariile, suparate pe ploaia de afara...nuuuu, e frumoasa ploaia, e linistitoare, aducatoare de amintiri, cu ticaitul picaturilor la ferestre si pe acoperis, ca o muzica pentru suflete.
Si ca sa fiti si mai fericite (hahaha) va anunt ca aici, in ciuda previziunilor care tot vorbeau de ploi, este un soare mare si cald.
Crini, pe unde esti?
Oana, nu-i usor, eu personal am venit in Italia prin casatorie, cu multi, multi ani in urma. Esti din Iasi? Eu am cativa verisori care locuiesc acolo.
O zi buna in continuare, cu sau fara ploaie.
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
pyssy spune:
quote:
Originally posted by iriale
Pyssy si Cri Cri, nu va luati jucariile, suparate pe ploaia de afara...nuuuu, e frumoasa ploaia, e linistitoare, aducatoare de amintiri, cu ticaitul picaturilor la ferestre si pe acoperis, ca o muzica pentru suflete.
IriAle
Ba pt mine nu-i frumosa deloc ploaia , e deprimata ca sufletul unui om trist ..:((
M-am saturat de ploaie, dar cum vare e departe acum... macar de-ar veni Mos Craciun mai repede ..
crini spune:
quote:
Originally posted by iriale
Si ca sa fiti si mai fericite (hahaha) va anunt ca aici, in ciuda previziunilor care tot vorbeau de ploi, este un soare mare si cald.
Norocoaso!
La noi ploua, si iar ploua, n-apuca sa se opreasca bine, ca incepe din nou.
Eu sunt in Italia de 7 ani, mereu aici, in nordul muncitor.
Voi ?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
crini spune:
Oana, pe noi ne-a trimis firma la care lucram in Romania aici, ca aveau un contract, asa ca am avut totul asigurat. Pe vremea aceea economia mergea bine, se gasea usor de munca si am avut propuneri din partea firmelor client pentru o angajare directa, la terminarea contractului.
Depinde si in ce domeniu lucrezi. Stiu ca se dau cote si poti veni daca face o firma cerere pe tine, asta inseamna sa cunosti pe cineva aici.
Numai bine!
iriale spune:
Ploaia ca sufletul unui om trist?...poate fi si asa, pt mine insa este sinonima de nostalgie, de amintiri, de miros de asfalt ud si frunze uscate...cum vedeti, o tot tin pe a mea.
Eu sunt in Italia de 12 ani.
Oana, te-am vazut si la celelalte subiecte, imi imaginez ca esti foarte hotarata sa pleci. Nu stii prea bine unde si cum, dar ideal ar fi pe cai legale. La subiectul "Romanii din Marea Britanie" - tot la "Calatoriile sufletului" - se vb la un moment dat, pe la ultimele pagini, de nevoia de o fata care sa aiba grija de niste copii. Zic si eu asa...citeste acolo.
Sunteti acasa, la servici?
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
crini spune:
Eu sunt la servici, dar e o perioada in care nu prea am de lucru, de-aia sunt mai mult pe net. M-am intors de curand din maternitate, si n-am intrat inca in plinul productiei.
Hai sa vezi ce deductie logica am facut. Ai venit in I de 12 ani, prin casatorie, deci te-ai maritat acum 12 ani. Este? Asta inseamna cam o data cu mine si dac-avem aceeasi varsta, erai si tu tare tanara cand ai facut-o. Noi eram studenti in anul 3 si toti ziceau sa asteptam ca-i prea devreme.
iriale spune:
Crini, deductie corecta! Eram in anul 3 de facultate, si mie mi s-a spus in toate felurile ca era prea devreme sa ma casatoresc, dar eu m-am incapatanat caci nu vedeam altceva decat iubirea pt sotul meu etc etc...din pacate, cu anii, lucrurile au luat o intorsatura neprevazuta si nedorita, intr-un fel pot spune ca au avut dreptate cei care ma sfatuiau sa nu ma marit la 21 de ani.
Dar asta este alta poveste...
Cum se numesc copiii tai? Tu? Eu sunt Irina.
Am ramas doar noi 2 pe aici?
Si eu sunt la servici acum, azi e zi lunga.
IriAle
stralucitor1 spune:
Buna fetelor si eu sunt din Torino! si aici ploua de nu mai tin minte cind.... ce-i drept se mai opreste din cind in cind ...desi nu am bebici frecventez zilnic situl
Eu sunt Cristina, incintata de cunostinta
"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php