In Italia

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetele week end si ponte de sfintisori ( la cine e cazul)... placut...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Eu stiam ca e liber doar marti, dar a venit patronu mai devreme si ne-a intrebat ce facem luni, daca avem ceva urgent de terminat. Si a concluzionat ca stam acasa. Bineinteles ne ia ziua de vacanta, dar parca nu-mi pare rau. Nici copiii nu merg la scoli.
Cristina, foarte frumos ca la cumnat ii plac traditiile romanesti si are respect pentru noi, baiat destept, nu incuiat.
Nu va spun ca mie colegii de servici imi ziceau sa le aduc sa-i servesc cu o mancare traditionala. Daca eram si eu talentata ca tine, le aduceam.
A mers cineva la outletul de la Serravalle?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Irina, la voi cum e, ai liber, lucrezi?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Bine spus, la cine este cazul...caci al meu nu este, lucrez maine sambata, apoi luni, stau acasa doar marti, iar miercuri din nou pe baricade; mi-or da astia vreun premiu sau imi fac direct o statuie?
Si asa am raspuns celor 2 Cristine.

Cat despre articol...in Messina sunt multi tigani romani, care nu fac o prea buna impresie, cum va puteti imagina. Dar sunt si persoane oneste, ca peste tot, deci si buni si rai. Iar cine face generalizari nu da dovada de prea multa inteligenta. Zic eu...

Mai stau putin si plec acasa, de fapt mai intai la coafor, iar apoi acasa.

We frumos tuturor.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Crini, cred ca am scris in acelasi timp noi doua si de aceea nu am vazut intrebarea ta. Deci, lucrez, si sambata (dar este ca "straordinario", deci mai multi bani), si luni (si gradinitele sunt deschise, inchid marti si miercuri.
Deci pt mine personal "niente ponte".

Pupi!

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Lasa Iri nu fii trista ca tie iti face guvernu' ponte ( ala faimosu' de la Messina )....

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am deschis un alt capitol.
Va invit acolo!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput