In Italia

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...azi m-am imbracat cu un pulover gros, de lana, caci la 7 cand ies din casa aerul e rece, de toamna. In timpul zilei se mai incalzeste, termometrele arata 23-24 de grade, dar cu umezeala permanenta, mie nu mi se pare chiar asa cald.
Nicoleta, Ale a fost racit si cu putina febra, acum este bine, ii curge doar putin nasul. El este, din fericire, puternic, nu ca mamica sa care se imbolnaveste mult mai des.
Sralucitor, multa bafta cu serviciul!
Cri Cri Cri, spor la treaba si distreaza-te zilele astea cu F.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna dimineata,
N-am reusit ieri sa mai intru pentru ca si la noi a inceput sa fie cam mult de lucru. Timpul e din ce in ce mai urat, azi dimineata chiar ploua si era frig.
Ieri am fost la coafor si m-am vopsit, ca mi se vedea 'la crescita' mai mult de un cm si de fiecare data cand vorbeam cu cineva aveam impresia ca se uita la radacinile albe ale parului meu.
Nu vi s-a intamplat sa alunece privirile interlocutorului spre parul vostru, tocmai cand nu e aranjat?
Pe la voi cam cat costa un vopsit? Ieri am dat 36 e pt vopsit si coafat, nu m-a tuns. Si vroiam sa va mai intreb daca lasati bacsis la coafor.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata !

Vai ce vreme nasparlie e !!!! Ploua marunt mocaneste si era ceata asa incit nu se vedeau dealurile din jurul casei. Acum macar nu mai ploua insa e tare trist afara, lumea pe strazi zgribulita. A venit toamna !
Draga Nico eu ma vopsesc acasa singurica si deci nu stiu preturi la vopsit, insa avind in vedere ca numai o cutie de vopsea costa minim 7-8 euroi asta la supermarket daca mai adaugi ca la coafor ei folosesc vopsele profesionale la care se adauga manopera plus spalatul si coafatul eu zic ca ai platit chiar bine 36 de euroi. Aici la mine “pe sate” am platit pe tuns si “coafat” adica uscat cu peria 36 ( 17+19) acelasi pręt era si la Bologna – in oras . Eu am lasat spaga restul pina la 40, adica 4 euroi . Era mult era putin nu stiu, cert e ca aia s-a uitat cam sasiu la mine. Apoi o prietena mi-a zis ca nu trebuia sa las nimic pt ca "tanti coafeza" e si proprietara coaforului. Eu am fost "la viata mea " adica mai la tinerete la coafor in america, sa nu credeti ca am platit eu ci neamurile mele. Era un stilist celebru la ei in zona, scolit pe la Paris ( zicea el), un tip super haios si atunci eu am lasat spaga ca la noi in Romania : i-am pus banii in buzunarul de la halat. Asa se facea acolo .. i-am dat (cred )10 la suta din valoarea serviciilor, nu am fost unica care a facut asa,iar el a fost incintat sau macar asa s-a aratat. Asteptam sa ne povesteasca Irina cume cu spaga ca ea are vechime pe aici.
Irinel ????? tu ce mai faci ? la tine am vazut la tv ca e cald si bine ... soare ... Norocoasoooo!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Dragele mele...chiar soare soare nu-i, cerul este putin innorat, dar nu ploua. Azi am lasat puloverul de lana acasa, caci e zi de "scirocco" (vantul cald dinspre Africa).
Cat despre coafor...nu doar sunt o veterana ca stat in Italia, dar sunt una care cheltuieste averi la coafor, caci avand eu parul ondulat si nesuportandu-l asa, merg practic la coafor in fiecare saptamana, nu mi-l spal niciodata acasa.
Asadar: spalat si uscat/coafat (cum zic ei "la piega") = 12,50 €;
taiat (taglio) = 10,00 € (dar si aici se adauga la piega, deci totalul este 22,50 €);
vopsit = 20,00 € (+ la piega = 32,50 €)
Bacsis eu nu las niciodata, cine lasa, lasa 1,00 €, nu mai mult.
Tin sa precizez ca este un coafor bun si sofisticat.
Cam atat.
In rest... am lucrat toata dimineata, acum e mai relaxanta situatia. Am fost si sa imi cumpar cizmulite, le-am luat, taaaaareeee frumoase, 115,00 €.
Va pup.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

'Neata!!!!
Aici s-ar parea ca se mai lumineaza cerul un pic, e inca devreme insa. Ieri a plouat maruntel toata ziua, cu mici pauze. Azi sper sa ne lase in pace !
Iri sa le stapinesti sanatoasa ( cizmele!).
Va doresc un we placut !

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata... aici e cald, cu sacoul chiar mi se parea ca sunt prea gros imbracata. Si la tv ziceau ca ar ploua....tocmai cand va tb sa merg la coafor, adica dupa-amiaza.
Cat despre we, eu voi lucra si sambata, hahahah, dar dat fiind ca am cerut eu sa fie asa, nu imi pare rau.
Cri Cri Cri, ne-a parasit si Nicoleta??
Nicoleta, ce mai faci?
O zi buna tuturor.

IriAle

Mergi la inceput

Nu, nu, fetele, cum sa va parasesc?
Sunt aici, azi am dus-o eu pe Theodora la scoala, de-aia am intarziat.
Va multumesc mult pentru informatiile despre coafor.
V-am intrebat ca nu prea stiu cum sa ma comport, i-am dat odata estetistei 5 euro (pentru o cheltuiala de vreo 40, deci mi s-a parut normal, 10%, cum zicea si Cristina) si ea a ras. Mi-a multumit dar a ras si n-am priceput de ce. Asa ca de-atunci n-am mai dat nimic si nu stiu daca ele asteapta sau nu.
M-am facut si in Milano, dar nu mi-a placut, prea modern pentru gustul meu. Ati vazut ca eu port parul, lung, drept, cu breton tot drept. La Milano, desi i-am zis pe aceeasi linie, mi-a facut bretonul cumva in zigzag, cu varfuri care-mi ajungeau peste ochi. Aratam foarte bine dar vedeam prost, asa ca imediat ce-am ajus acasa m-am dus la oglinda si m-am indreptat singura.
Cristina, m-am amuzat teribil cu femeile calculatoriste, am uitat sa-ti spun.
Eu cred ca incerc sa fiu hard-disk.
Irina, felicitari pentru cizmulite, sa le porti sanatoasa.
Si eu imi caut o perecehe de ghetute sau cizmulite pentru timp ploios- iarna.
Tu ai aparat digital? Daca da, ia fa-le o poza sa le vad si eu, poate-mi dai idei.

Mergi la inceput

Buna dimineata...in timp ce voi probabil ca inca mai dormiti, eu sunt la birou, hahaha, ce harnicuta! Afara e o caldura sufocanta, a plouat ieri seara intr-una si a tunat, dar acum e soare si cred vreo 25 de grade.
Nico, nu am aparat digital (de cand tot imi propun sa cumpar si tot nu o fac, caci am unul cu film, profesional, f bun si parca nu ma indur sa il pun de-o parte; imi reapare ideea de digital numai cand as vrea sa am imediat poze si nu le pot avea - dar cred ca ffff curand ma voi hotara si il voi cumpara). Poze cu cizmele as putea face cu webcam, dar in fond merita efortul? Sunt cizme obisnuite, pana sub genunchi, gen "cavallerizza, detaliul mai putin normal este fermoarul care nu este pe o parte, ci in spate, + o catarama simpatica. Merg f bine cu fuste dar si cu pantaloni scurti deasupra genunchiului sau lungi si bagati inauntru.
Nu stiu cat de bine am explicat.
Tu ai un par fff frumos, asa drept cum este, eu tb sa il intind cum iti ziceam la coafor.
Cri Cri Cri, cate lucruri minunate ai mai facut intre timp?
O zi buna in continuare.

IriAle

Mergi la inceput

As fi vrut eu sa mai dorm azi dimineata, dar mi-a dat Andrei desteptarea la 8 fix.
Acum doarme si s-a intins si tati langa el, asa ca am un pic de timp inainte de a pleca la cumparaturi.
Irina, sa stii ca nici eu nu am aparat digital, ca si tine am un reflex bun (Eos 30- canon) si sunt foarte multumita de prestatiile lui. Singurul inconvenient e masivitatea. Ma gandisem ca tu ai pentru ca am vazut ca ai pus multe poze. Eu am asa putine ca mi-e greu sa le scanez, sa le incarc, trebuie sa astept de fiecare data sa developez filmul...
Probabil am sa iau totusi si unul digital, pentru lucrurile practice, nu artistice.
Cristina ce ai gatit bun? Hai sa-ti spun ce m-am dat eu mare acasa cu o reteta luata de pe forum, crochete de ciuperci. Le-ai facut vreodata? Au iesit destul de bune doar ca a fost compozitia cam moale, zic eu.

Mergi la inceput

Sa credeti voi ca eu dormeam azi dimineata ... Ma trezesc la 5 jumate in fiecare zi cu sau fara ceas parca am innebunit si ma foiesc in pat ca nebuna ca daca ma ridic se trezeste si el si imi e mila ca ii stric somnul. Asta e! Ghinion pt el ca eu pina la urma nu mai rezist sa stau acolo cu ochii in tavan si ma ridic asa ca se trezeste imediat ( fratele meu n-ai vazut ce somn usor are !!! ) si gata sta "lipit" de mine toata ziua - cica macar acum ca e liber sa profite . Nu ma pling Doamne Fereste ca mi-e drag dar nu am avut libertatea mea de zi cu zi .. mereu zicea lasa nu mai face asta sau ailalta ca le faci de luni cind eu sunt la servici - si mi-a "zapacit " obiceiurile zilnice ( a se citi statul pe calculator ).
Nico sa stii ca eu n-am facut crochete de care zici tu niciodata o sa caut si eu reteta ,sa vad cum sunt ... Am facut ieri la felul 1 ciulama de ciuperci cu mamaliga si la felul 2 cartofi la tava (prima oara in viata cind nu i.-am lipit de tava hahah ) si conopida in aluat de faina cu apa.. si praji de post ... Azi am facut si pt miine (ca sa scap )pulpa de curcan la tava ...
Irinel ce ma enervezi cu caldura ta .. mie mi-au inghetat picioarele in casa si am sosete si papuci....
WE placut feteleeeeee .. ne auzim luni..

Cristina

Mergi la inceput