Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ingeras!Imagineaza-ti ca undeva acolo, in sufletul meu ma agat cu disperare de faptul ca pana acum nu a venit! Numai ca eu am ciclu neregulat si a mai venit el si la 32, 33 de zile!!! Mai ciudat e faptul ca au trecut 15 zile de la ovulatie si asta chiar nu stiu cum e
Eu iti multumesc si tie si la toate fetele pt. sustinere!si incerc sa nu mai fac mare tam-tam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Incep sa ma enervez. Eu nu stiu cum e cu simptomele voastre la ovulatie ca eu n-am nici de unele, nici macar cand vin rushii. Ori sunt eu nesimtita? Nu ma doare nimic niciodata, nu ma intzeapa. DOar stiu eu, cand racesc sa zicem ca ma mai doare cate un ovar. Singurul simptom pe care il am cand trece prea mult timp fara mi se umfla sanii si ma dor si fac noduli. Noroc ca nu se intampla des... sa se intample ...rar

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cami faptul ca nu te doare nimic la ciclu e de bine (cica lipseste endometrioza, ceea ce stii si tu, ca doar ai facut laparo... si nu a gasit asa ceva). La ovulatie nici eu nu stiam ca doare ceva, pana cand nu mi-am ascutit simturile...
Simonette 15 zile de la ovulatie e betoooon in ceea ce priveste faza luteala. Adica stai bine cu progesteronul, cu sustinerea unei eventuale sarcini....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor m-am dat naibii cu tusea asta, or sa mi se desfaca gaurelele si or sa-mi iasa trompele cele noi daca mai tusesc mult. Si am incercat de toate: miere, sirop, bomboane mentolate, ceaiuri. Stiti vreun leac rapid de tuse ?

cami

Mergi la inceput

Da??? Eu speram sa fie altceva! Ma rog, nu mor eu inca cateva zile

Mergi la inceput

Cami!Din cate stiu eu, ceaiul din foi de ceapa, e bun pt. tuse. Intr-un litru de apa, pui foile de cateva cepe si lasi sa scada pana la o ceasca! da e nashpa rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

salutare fetelor...am lipsit ceva timp...din pacate am avut si avem numai probleme de ceva vreme...sotul meu bolnav grav...si acuma sunt si eu cam la fel...cu febra mare si tuse etc...practic stau numai in pat...si sper sa-mi treaca mai repede....analizele mele sunt gata toate....si am bacil E-Coli, Chlamidia si listeria ...toate de odata....plus boala asta pentru care iau antibiotice....nu stiu ce-ai pucat asa toate pe noi.....sotul meu n-a mai apucat sa faca spermograma spemocultura si LH...tot din cauza ca a fost bolnav....asa ca pe 7 oct...daca sunt in stare..ma duc la Dna Protopopescu...cam cu atata din pacate....astea ar fi noutatile...
am incercat sa va citesc din cand in cand....mi-e drag sa fiu alaturi de voi...dar din pacate acuma sunt down o vreme....
da-mi revin eu
va pup cu drag ...si astept numai vesti bune cu gravidutze...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Gata... am luat o pauza de la treburi si am intrat sa vad ce faceti!
Simonette, se pare ca ne tinem de manuta, acum pe ultima suta de metri, oricum eu nu am sperante prea mari, mai ales ca ma incearca niste dureri de burtica , macar la tine sper sa fie cu okisori, tu ti-ai facut testul cam devreme, nu? asa ca rezultatul negativ nu e relevant... iti tin pumnii!

Diciule, imi pare tare rau ca ai si tu probleme, numai astea va lipseau, macar sunteti in aceeasi perioada, el acum e in convalescenta, tu sub tratament cu antibiotice... Sa va faceti repede sanatosi si sa te auzim cu vesti cat mai bune!

Cami, mie mi-a facut foarte-foarte bine siropul Stodal, de la Boiron, in plus e si bun la gust! Ai grija cu gauricile, ca dupa ce ai suferit atata pentru ele, trebuie sa se vindece cum trebuie!

Eu sunt ziua 28, "omul negru" inca n-a venit, dar ma jeneaza burtica si ii simt pe uratzi cum se apropie... Cam atat, va pup dulce pe TOATE si va multumesc ca existati...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Apropo Diciule, felicitari pentru puncticele, ai trecut in randul oamenilor "maturi"! Eeei, abia astept sa-mi vina si mie mintea aia la cap odata!
(chiar daca acum nu-ti arde, incerc sa-ti mai descretesc nitelus fruntea, sper sa nu te superi pe mine!) dulce!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Diciu!va doresc insanatosire grabnica, atat tie cat si sotului tau! Odihna multa si sa revii cat mai repede cu forte proaspete!

Mergi la inceput