Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare de la Moldova.
Danangie, nu-ti cere scuze. Ai facut foarte bine ca ai vorbit cu noi. Mie imi pare rau ca am aflat asa tarziu prin ce treci. Esti un copil sensibil, dar in acelasi timp esti un om puternic. Nu lasa viata sa te doboare. Stiu ca deja ai ridicat capusorul. Hai sterge-ti lacrimile si da-le incolo de necazuri. Sunt convinsa ca sunt atatea motive in viata ta care iti umplu inima si sufletul de bucurie, de impacare de mandrie. Te pup si vorbeste cu noi de cate ori simti nevoia.

Mishu si eu te pup
Ratusca iti doresc Casa de piatra si tot binele din lume. Si DA DOAMNE sa fie puiut la tine in burtica.
Amely si Simonette va tin pumnii in continuare.

Eu la raport in Ziua 1.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau ca intru mai rar sa ne auzim, dar am avut atat de mult de munca la job. Parca s-au vorbut cu totii sa imi faca viata amara.

Danangie, cum ziceau si fetele inaintea mea, important este ca tu nu ai patit nimic. Iar momente din acestea de crezi ca soarta iti este impotriva, am trait, cred, fiecare dintre noi. Hai, zambeste, ca va rasari soarele si pe strada ta! Eu asta iti doresc.

Simionette si Amely, ne cam fierbeti! Sa va spun cum a fost la mine, la un CM regulat de 28 de zile: ziua 28 am facut primul test - slab pozitiv, abia se vedea(ce-i drept, a doua liniuta a inceput sa se schiteze deja dupa 5 minute). Ziua 29 si 30 - a doua liniuta a devenit din ce in ce mai evidenta(ultimul dintre ele - liniutele au aparut simultan). Asa ca, haideti, va asteptam cu vesti bune.

Ratusca, Casa de Piatra si poate ne dai vestea cea mare despre bebe.

Georgiana, nu stiu daca este bine sau nu sa o ridici pe nepotica ta. Oricum, fa cat mai repede un testde sarcina(cu o zi inainte de momentul cand ar trebui sa iti vina CM). Daca testul va fi pozitiv, sugestia mea este sa iti cauti un medic dispus sa iti monitorizeze sarcina inca din primele saptamani(date fiind antecedentele medicale pe care le mentionai; este mai sigur asa)

Numai bine la toate fetele

Barza

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

A, era sa uit: Diciu, multa sanatate si din partea mea

Barza

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

amely..simonete..adriana mica...multumesc mult!...chiar aveam nevoie de incurajarile voastre....ma simt tare rau acum....am frisoane...febra...va pup...vorbim cand oi fi mai bine

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Diciu!Stii? Eu sunt maseur de profesie! Ma gandeam... ce mult as vrea sa fiu langa tine acum... sa-ti fac un ceaisi un masaj cu eucalipt! Apoi sa te invat cum sa-i faci tu sotului tau
Dar pana una-alta, poate n-ar fi rau sa faceti niste bai fierbinti, la picioare si niste inhalatii cu ceva... menta, sau eucalipt, daca ai prin casa. Si nu uita de ceaiurile fiebinti cu multa lamaie!!!

Mergi la inceput

Mai fetelor!!!Nu stiu ce sa va mai spun?!? Sincer, nu vreau sa va fierb, dar nu pot sa va mai spun nimic legat de simptome, decat ca azi m-au mancat rau de tot...asta nu stiu ce poate sa insemne,iar test nu mi-am mai facut! Ce sa zic? Nu ma mai grabesc sa trag concluzii, ca pe urma...cine plange? Promit ca daca fac ceva, va anunt! Dar voi??? Nu a mai facut nimeni, nimic??? Nici un test???
La randul meu, tin si eu pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diciu multa sanatate draga mea. Sa te faci bine cat mai repede si sa te apuci de treaba.
simonette, Amely va tin pumnii fetelor sa fie cu ochisori!
Cami30 si io stiu de ceaiul ala de ceapa ca ar fi foarte eficient dar naspa la gust. Eu iti urez multa sanatate.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara!

Fetelor, va multumesc pentru sustinere. Acum la ora aceasta sunt mult mai linistita ca ieri. Azi nu am fost la munca. Am alergat toata ziua incolo si incoace pentru a gasi un mecanic ieftin. Cel mai ieftin : 1800 euro pentru tot ceea ce trebuie de reparat. Va multumesc si stiu ca aveti dreptate cand ati spus ca bine ca eu sunt sanatoasa. O masina se poate repara. INGERAS nu ai fost dura, dimpotriva. Ai spus un adevar si in acel moment mi-am dat seama ca intr-adevar situatia nu e chiar asa grava pe cat parea.

M_OANA mesajul tau .
IEPURILA, SIMONETTE, AMELY, SORICUTZA, ADRIANA MICA, SI TOATE CELALALTE FETE va ultumesc si va doresc tot binele din lume.

PS: Cum e pana la urma cu sangele putin la mestra? Are vreo legatura cu endometrul?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor va multumesc pentru incurajari....nu am rabdat si mi-am facut un test, a iesit negativ....dar de venit tot nu mi-au venit rushii...doar cateva pete decolorate....pe care le-am mai avut si acum 2 zile si azi....
Nu mai stiu ce sa cred...astept....ma pregatesc de nunta si nu mai fac nici un test...o sa vad eu ce va fi....
Pupici tuturor.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Ratzusco!Nu fi bosumflata... gandeste-te ca mai ai putin si vine nunta! Nu-ti pune toata nadejdea in testul ala!!! S-au mai vazut cazuri cant testu' s-a poztitvat dupa 2 sapt. de intarziere si inainte erau neg.Tot la fel sper si eu... si pt mine-ca am facut si eu unul care era neg.-dar si pt. tine si pt. celelalte fete!!! Las' sa iasa neg. si sa fie bebeii in burtici...

Mergi la inceput