Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 64

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ratusca daca copil n-o sa fie luna asta, macar bucura-te de nunta....
Danangie primul cheag de sange care se elimina la ciclu este endometrul. Este un tesut gros, lung de 3-4 centimetri....
Ce urmeaza, sunt cheaguri din organism sau pur si simplu sange (de proasta calitate), care se elimina. In unele luni eliminam mai multe tesuturi moarte din organism, in altele mai putine.......
Ideea este insa ca endometrul este primul cheag (mucoasa uterina este cea mai apropiata de OUT)...
Asta am aflat-o si eu anul trecut pe vremea asta.
Cat despre accidentele mele de masina si ilegalitaturile din viata mea, facem noi haz de ele, cu prima ocazie.....
Simonette vreau si eu un masaj profesionist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MOana!Se rezolva, dar tot virtual sau cum??? Eu m-am lasat de meserie de 1 an, cica sa fac bb...ca e o meserie care te solicita...si oricum sotul se descurca relativ bine...dar pt tine...fac, macar 30 de minute si tot fac... Bine daca e sa fie bb acum, va trebui sa astepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Simonette, nici nu mai stiu in ce zi sunt, sincer n-am mai tinut evidenta...a 8-a sau a 9-a, nu mai tin cont de calendar, de ovulatie, daca e sa se intample se intampla si fara calculele mele
Ingeras,
Danangie hai curaj ca va fii bine, sper sa treci mai usor peste situatia asta avandu-ne si pe noi alaturi

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dyana Si eu vorbeam serios ca serul fiziologic e tot un fel de apa sarata. E (parca) solutie 7% de NaCl dar fiind o solutie izotona are relatii foarte bune cu lichidul din celulele organismului nostru. Stiu ca nu ustura. Si chiar o sa incerc. Promit.
De intrebai? Pai daca stati bine cu o puteti face in saptamana fertila in fiecare zi (inainte, in timpul si dupa ovulatie). Eu ii banuiesc mai putintei asa ca-i scot la atac o data la doua zile...ca sa se refaca.
Iti doresc spor la treaba si peste doua saptamani sa ne anunti ca esti !

Eu azi sigur o sa decretez ziua 1 pentru ca dimineata aveam 36,0 (ca si luna trecuta in aceeasi zi). Ce e ciudat e ca este a treia luna de tratament naturist si din CM care avea in medie 28 de zile am ajuns luna asta la 26. Nu-mi amintesc sa mi se mai fi intamplat in ultimul timp.

Mishulino Eu iti fac tie galerie. Ziua 14!!! Eu nu ma pot inscrie ca o sa decretez curand ziua 1.

cami30 Eu cred ca ti-au facut intubatie dar pur si simplu nu-ti amintesti. Asta se face dupa ce adormi. Eu imi amintesc ca mi-a spus "cineva" sa respir adanc si am simtit ca mi-au scos ceva din gat dar dupa aceea am adormit la loc. Iar gatul nu m-a durut dupa aceea absolut deloc desi avusesem probleme serioase inainte si de asta amanasem operatia. Ma bucur ca iti revii repede. Ca sa te pui pe treaba.
Pai tusea ta n-o fi de la intubatie? Poti lua Stodal sirop care-i homeopat si-l gasesti in farmacii. E facut de Lab. Boiron.

simonette Cum stai cu temperatura azi? Tot ridicata? A 16-a zi? Eu am facut test!!! Testul termometrului. Si azi l-am picat.

diciu Iti doresc insanatosire grabnica!!! Probabil ai luat virusul de la sotul tau. Nu te-ai gandit sa iei Oscilicoccinum? In 07 oct. vei fi la doctor cu analizele. Sunt sigura. Fara analizele sotului dar n-ai sa pierzi programarea!

iepurila In vreo ora-doua decretez si eu ziua 1. Sa dea Dumnezeu sa reusim luna asta sa fim .

ratusca O temperatura bazala ti-ai luat ieri-azi? Daca maine dimineata ai chef astept un raspuns si... nu te mai stresa cu alte teste?

Pentru toate viitoarele de pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna dimineata fetelor. Vreun test pozitiv azi?
MArrina cu tusea m-am dus la spital, nu stiu ce sa-ti zic.. m-or fi intubat desi nu mi-a zis nimeni sa trag aer in piept:) si din cate mi-a zis sotzul anestezista nici nu prea a stat in sala de operatii. In fine, nu mai conteaza.
Azi nu ma simt bine, daca pana ieri m-a durut burtica azi a inceput sa ma doara in dreptul ovarelor. Simt asa niste intepaturi care imi creaza o stare de disconfort.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata! pt. toata lumea si o zi asa ca cea de afara!!!
Nu stiu de ce, dar am dormit asa de prost noaptea trecuta...m-am trezit din ora-n ora si m-am

Marrina!Fiecare prima zi e un inceput! Eu zic, ca luna asta va fi mai buna pt. noi cele care n-am ramas!
Eu de cand am schimbat termometrul...adica de doua zile...am 37...si ieri si azi! Ce memorie buna ai?! Da e ziua 16, dar nu mai fac nici un test, ca mi-e frica!!!

Diciu!Cum va mai simtiti astazi? Tot bolnaviori?

Cami!Cred ca si pe mine m-a durut ovarul...e firesc din moment ce a umblat cineva acolo...Cu tusea ti-am zis ce stiam eu...ceaiul de ceapa cahh!!!Incet,incet o sa te faci bine...uite un de la mine!

Iepurila???

Ratzusca!Vreun semn ceva? tot pete?

Fetelor, va pup pe toate si va pt. fiecare sper o veste buna si o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

cami30Cred ca e normal sa ai ceva dureri la ce zici ca ti-au facut in timpul operatiei. Nu ti-au zis ce antialgice sa iei in caz de dureri? O sa-ti treaca sigur. Sa nu te agiti prea mult si ai grija ce mananci ca ar trebui sa ai scaun normal nu .

simonette Nici nu ma gandeam sa faci alt test. Te intrebasem de temperatura doar. N-a scazut? E bine. Azi nu vei vedea rosu. Clar. Sa vedem cum te prezinti maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, nici o schimbare, nici o pata, nici o durere de burta dar nici un semn de bebe, nu am nici un simptom, nimic...
Temperatura nu mi-am luat-o, o sa mi-o iau maine dimineata... Va pup.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Gagici, a reusit cineva sa ramana doar cu.. termometrul? Ca pentru mine a fost un adevarat cosmar sa stau cu termonetrul in in fiecare dimineata, si asta nu am facut-o decat doua luni de zile.
Marrina am facut ca am baut ceai verde si n-am avut probleme, durerile nu sunt atat de mari incat sa iau pastile e doar asa o jena cat sa ma faca sa ma tzin ca gravidutzele de burtica
simonette ceai de ceapa? nu cred ca stomacul meu ar suporta asa ceva, dar sa zicem ca am mai potolit-o cu ceaiuri

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Buna dragele mele,

va cer mii de scuze pentru ca sunt prea ocupata acuma la servici ca sa pot sa mai scriu, dar tinem legatura si voi mai scrie cat de curand.
Va pup pe toate si numai bine si cat mai multe mamici ,
Diana

Mergi la inceput