Mamici de ianuarie-februarie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
irinadum spune:
Vezi cam multe stiri , madame. Lasa-l pe Basexu cu spagile lui ca acusica il ia apa si pe el ( apa de ploaie).
Irina 27+
Denisam spune:
Neatza burtici, desi s-a facut 11.45 si aici, am fost la test,super simplu fatza de cate informatzii stiam eu si invatasem,pacat ca nu am salvat niste ore sa fac alteva, ar asta e, cam in 2 luni imi dau cardul si voi fi si cetatean canadian
O sa fac atunci poze si va spun cum a fost.
Bianca, ma bucur ca AYUMI e bine si c aia in greutate si sa se fac bien repede, dar iti spun sigur ca stiu de a tipa care a nascut la fel al 24 de saptamini ca pina nu face 9 luni si 2.6kg nu o lasa fara supraveghee, si eu zic ca e bine.
Irina si Monica va uitatzi cam mult la stirile de la romani, delectati-va cu altceva caoricum nu is de bine..Cien vien sa ma jute sa fac si eu curatenie, in casa? Trebuei sa fac si ceva d emicnare si mai apoi cand vien Dragos sa faca si el ceva treaba mai ales in baement si sa mergem la niste shopping de grocery mai ales ca eu dupa ce ma dat testul am intrat sa imi caut pantofi si am sfarsit rin alua un plovar si cu un T-shirt pt deesubtullui, mariema M ca eu is S de obicei, astea pot fi purtate si dupa ce nastem si ne scad burtik si o rochie neagra de ocazie( pe 20 ocrt trebuei sa merg la o gala si apoi e ziua sotului si c eo mai fi), mi-am luat aproape cu 2 marimi mai mare, poate fac si craciunul in ea
-e simpal si neagra o sa ii fac poza, si toate au fost la redueri, si am mai luat d ela cel mai tare magazin de copii-Gimboree ii spune, nu stiu d ce in Europa, niset haien pt 6-9 luni si 3 salopete de 3-6luni pt Emma si 2 hainutze pt alti 2 kids.
Florinini ma bucur ca esti bine si tu si David!
V-am pupat si fug la treaba!
Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
Fetelor, eu astazi mi-am serbat ziua, am implinit 25 de ani, adica implinesc maine, dar Gabi maine lucreaza si am zis sa mi-o serbez azi. Au fost fratele meu cu prietena lui, care vor fi si nasii lui Ayan si verisoara mea cu sotul ei. Ne-am simtit foarte bine, am baut si 2-3 gurite de sampanie. Tocmai au plecat.
ANDREEAC, bine ai venit!
AYUMI, am vazut pozele fetitei. M-au impresionat foarte mult, ca intreaga poveste. Mi se pare o minune tot ce ti se intampla. Sa-i multumesti lui Dumnezeu ca este totul bine. Va doresc inca o data multa sanatate si sa creasca mare fetita cat mai repede! Sa ne tii la curent si mai pune poze!
Am pus poze de astazi, le gasiti in Ziua mea 2005. Baiatul cu tricou alb este fratele meu si fata blonda cu parul desfacut este prietena lui.
Va pupic!
25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
maraki spune:
Denisa felicitari pt. cetatenie

[flo Sa porti sanatoasa hainutele care le-ai luat si Emma la fel
Astept sa vad si eu rochita, cred ca e pe gustul meu ca mi-a placūt si cea care o purtai cand ai fost in concediu.Tot neagra era, clasica
eu am trecut la nr. XL 
Alina La Multi Ani, sa fii sanatoasa, sa fii iubita iar Ayan sa va aduca numai bucurii
Frumoase pozele
Prima oara apare sotul tau tot cu un tricou alb, ma miram si spuneam ca fratele tau seamana mult cu sotul tau
Te-ai mai implinit si tu un pic dar iti sta foarte bine
24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Denisa felicitari! Deci de bucurie ai inceput sa faci magazinele... sa le poarte Ema si mamica sanatoase.
Alina la multi ani , sanatate si tot ce iti doresti. Impresionanta burta ta. De tort ce sa mai zic

.
Fetelor oare e posibil sa nuai pofte la inceputul sarcinii si sa te apuce mai spre sfarsit?
Irina 27+
monica70 spune:
Da IRINA cred ca e posibila chestia cu poftele si la mine e la fel! Acum mi-e pofta pe muraturi!?! Si inainte nu aveam deloc pofte...
ALINA la multi ani!Ce fain 25!Noi am ramas in urma rau cele de 35!
DENISA felicitari ai scapat de-o grija!
AYUMI ma bucur ca te simti bine!
Sper ca si noi celelalte ce vom face cezariana ne vom simti la fel...Si probabil vor mai fi si din cele neprogramate.Am o prietena ce trebuie sa nasca peste 2 saptamani,era hotarata sa nasca normal, dar nu s-a intors bebe!Asa ca...
MONICA 26+
T_Ioana spune:
Buna fetelor!
Alina "La multi ani!" pentru maine, sa fii sanatoasa si fericita, mi-au placut mult pozicile de la ziua ta....si ma bucur ca nu sunt doar eu asa burticoasa, l-am chemat si pe Cristi sa vada ca nu sunt SINGURA
! Am vazut ca intr-o pozica iti pune prietena fratelui tau mana pe burtica, eu in afara de Cristi nu las pe nimeni sa ma atinga, mai ales daca nu-mi cere voie, fac super urat cand pune cineva mana din senin. Socroseniei i-am facut un scandal cand s-a trezit pipaindu-ma....
Azi am fost foarte harnicuta, am pus muraturi, am facut supa-crema de conopida si papricas de pui cu nokedli si am facut si ordine prin sifonier. Am reusit sa mai strang 3 saci cu haine si sper sa reusesc sa-i trimit celor din zonele cu inundatii (vad ca in Bistrita Crucea Rosie nu mai are nici o aciune de genul asta!)
M-au impresionat pozele micutei Ayumi, dar vorba lui Cristi, daca nu ai cu ce sa compari nici nu-ti dai seama ca e asa mititica!
Denisa felicitari pentru test!
AndreeaC bine ai venit
sa ai sarcina super usoara si sa scrii mai des!
Irina maine faceti si voi 28 de saptamani

Ioana
si
28fix
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Denisam spune:
Burtici, am termiant si eu parterul de facut curat,adica living, family room , hol si juma din bucatarie ca dua cu mopul duap ce termin de tot cu bucatareala..
ALINA- LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa si numai bucurii de la bebe si alaturi de cie dragi!Ce tinerica esti,f.bine..
Alina, Monica, Irina, Ioana si restul- va multumesc pt felicitari, dar cardul efectiv cam intr 6-8 saptamini ma cheama sa il ridic, azi a fost etstul si desi nu ne-a dat rezultatele pe loc, am iesit de acolo dupa 10 min, cam stiam intrebarile cu raspunsuri pe de rost, de, dar nu pot sa spun ca e complicat, poate pt cei ce nu stiu limba sau au invatat aiurea.
O sa revin mai incolo ca m-a sunat sotu ca vine in sfarsit sa mincam si treb sa merg sa fac felul 2,plsu ca mai am de curatat, nu spun ce sa nu fac pofte, darMoncia dc vrei retete de suep buen si simpel de max.30 min,spune-mi si ti el trimit pe PM..
Pupicei!
Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor!Eu nu am mai intrat de 2 zile ,am primit pachetul de acasa si nu m-am dezlipit de tv
mi-a fost asa dor de ai mei si nu m-a mai tentat nimic altceva decat sa ma uit la casete si dvd-uri 
Cu durerile intre picioare cam la fel ,cand am impresia ca au cedat ma apuca din nou...
si e groaznic, mi-e frica sa nu fie altceva decat febra musculara,altfel eu nu-mi explic de ce cedeaza si ma apuca iar stand in pat ,fara efort...
ca sa nu mai spun ca nici nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta...parca sunt paralizata
si ma jeneaza tare la mers...Voi a-ti avut asa ceva? Abia marti merg la
si sper sa ma lamureasca el desi de obicei nu-mi da prea multe explicatii!
Irina cu poftele e normal, pot aparea oricand pe parcursul sarcinii
si pot tine pana in ultima zi ...
Eu sunt o pofticioasa de felul meu
dar acum am momente ,asa ca nu-ti fa griji mananca ce-ti pofteste inimioara 
Ayumi bine ai venit pe lume !
! Felicitari Bianca !
http://community.webshots.com/user/bombonicaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png
Bombonicaaaa spune:
Alina 

la multi ani fericiti si un bebe sanatos si frumos!
AndreeaC bine ai venit!
Denisa felicitari pt. test!
http://community.webshots.com/user/bombonicaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png