Mamici de ianuarie-februarie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
Bee spune:
BUna fetele.
Bianca, sa-tzi traiasca mica printesa!
! Ma bucur foarte mult ca e bine si sper sa ne dai numai vesti foarte bune despre fetita ta!Si sa fii vesela si optimista, sa ai mult laptic bun sa pape fetitza sa creasca mare.
Eu am fost la tzara 2 zile si m-a cam terminat drumul cu hartoape! La intoarcere mergea sotzul meu incet incet ca fica-mea era suparata si ma lovea tare tare! Imi venea sa tzip de durere. SI ma tot pipai, dar burtica tare, nici gand! In schimb, de cateva zile, am dupa cum spunea parca Iuli, o durere intre picioare de parca ash
non-stop.
Fetele care sunteti in Romania, mai optimiste! Hai ca e adevarat ca la noi conditziile nu sunt din cele mai bume, spaga e la ordinea zilei, dar avem medici la fel de buni ca peste tot! EU asa sper.
Paula, ma bucur ca Alexandra e bine dupa operatie si bb 2 e voinic si harnic la miscat, iar cu analizele sau medicamente stai calma ca nici eu n-am primit nimic gratis. Si cu toate astea sotzul meu se minuneaza ca pana acum am "cotizat" putzin in aceasta sarcina (pana-n 5 milioane cu ecografii, doctor si medicamente)
Janina, te paste depresia post-concediu deja? Suntem alaturi de tine si orice probleme ai avea spune-le.
Denisa, e putin ciudat ca doctorul tau nu ti-a spus s-o iei mai usor cand ai placenta foarte jos. Mie doctorul legat de placenta mi-a spus ca daca nu am sangerat pana acum, nici de acum incolo n-o sa am probleme (desi pe net am citit ca la 28 de saptamani era riscul maxim). Mai ingrijorat era ca bebelusha mea statea foarte jos (acum eu n-ash putea spune ce inseamna foarte jos!). Cert e ca eu o simt peste tot. Se invarte ca un pestisor. Pe tine nu te doare niciodata cand loveste? Ca eu ma chircesc de durere cand loveste posterior stanga jos! Hai ca o scoatem noi la capat, nu?
. Parca testul pe care il dai e pentru cetatenie, nu? Bafta multa!
fetele
Bee 26+
si Fetitza
asteryaro spune:
Io iar nu stiu: cand incepe luna a 6-a de sarcina? si restul? la cate saptamani?
Kiki super-
21s
http://community.webshots.com/user/astery100
AYUMI spune:
M-am intors de la spital.Ayumi e bine;a luat in greutate de ieri pana azi 22 grame.De asemenea,i s-a marit portia de laptic.Acum mananca 5 ml la 2 ore.
Am reusit sa ii fac si cateva poze;dar dormea si nu am reusit sa o prind prea bine deoarece era acoperita.
Le gasiti in album cu numele AYUMI.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
irinadum spune:
Asteryaro a 6a e asa 23-27
apoi a 7a e 27-31
apoi a 8a e 32-36
apoi a 9a e 36-40
acum fiecare dconsidera altfel cu o saptamana mai mult sau mai putin depinde de fiecare.
Bianca pai foarte bine ca a luat in greutate ai sa vezi ca va incepe sa ia mai mult si ca o sa fie bine. Iti tinem pumnii. Cata aparatura acolo- impresionant. Inca o data sanatate multa si numai vesti bune.
Irina 27+
maraki spune:
Hello gravidutze,
Ralu La Multi Ani pt. fratii tai
Sant gemeni?
Bianca am vazut-o pe Ayumi
E ca o papusica
Sa va traiasca, sa fie o mancacioasa si sa i-a in greutate cat mai repede
Giova de ce ti-e frica sa te mariti? Eu nu te inteleg
In nici 5 minute va declara casatoriti la sfat![]()
Fetele din RO, de ce va este atat de frica de spitalele romanesti ?Eu am nascut in ele si nu am ramas cu sechele![]()
![]()
Ganditi-va ca eram dupa un accident de masina si am nascut de urgenta la Municipal,nu am fost ajutata sub nici o forma cand trebuia sa alaptez!!! Trebuiau sa imi aduca copilul in salon dar nu au facut-o,ma taram mai mult pana la sala de alaptare, imi trebuiau cam 25 de minute sa ajung pana acolo tinandu-ma de pereti
Totusi am trecut cu bine peste toate![]()
Florinini ce vorba e asta: ma reprimiti??? Esti de-a noastra oricum
Cum mai stai cu fibromul? Te mai deranjeaza? Eu vad ca am o jena sus unde incepe burta, simt ca si cum mi-ar plesni burta
Nu sant contractii pt. ca jos nu este intarita, ma gandesc la tine oare cum te simti si cu fibromul acum cand bebelinul creste...
Denisa te-ai dus astazi pt. cetatenie? Sa ne scrii cum a fost![]()
Tatiana daca ne citesti da-ne vesti despre voi![]()
Gravidutze vad ca ati inceput si voi cu arsurile, asta inseamna ca santem avansate
Ce repede a trecut timpul
Alina transmite sanatate Catalinei si din partea mea
Bombonica nu ai mai intrat...cum te mai simti cu durerile intre picioare?
Revin mai tarziu, va pup pe toate
24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
LunaNoua spune:
Neatza burtici 
Monica, nu cred ca de la ceai de sunatoare ai arsuri. Arsurile astea sunt de la "aer" din nimic adica. Orice ai face, tot apar. Asta e :)
Eu incerc sa imi inchipui pe mica Ayumi, ca ar fi mai putin decat o franzeluta. Doamne ce minune !!!!!!!!! Cati ingerasi trebuie ca stau acum la capul ei sa o pazeasca !!!!!!! Si ea asa micuta, o bijuterie si o minune !!!!! Nu imi revin din uimire. Povestind cu mama dea despre aceasta, mi-a spus ca si ea a avut 1Kg cand s-a nascut. Si era acum 50 de ani, nascuta la tara. Imi povestea ca la 7 zile fratii ei mai mari, au scos-o in curte sa ii vada amprentele pucioarelor pe nisip. Si uite ce mare s-a facut acum ![]()
Pupici, Deea 22
monica70 spune:
BIANCA ma bucur ca AYUMI e bine si ia in greutate! Am vazut si pozele , ce aparatura au acolo! Abia astept sa o vedem mai bine in poze pe prima printesa!!!
Tu cum te simti dupa cezariana?
FLORININI bine ca ne-ai scris, de mult nu ne-ai mai dat vesti!( nici eu nu scriu foarte des, mai mult citesc, dar mai am periode cand ma apuca scrisul, mai mult in weekend, cand sunt acasa si seara ).
ALINA bine ca e ok CATA ii transmiti tu sper de la toate sa se faca bine si sa ne mai scrie si ea daca poate.
MONICA 26+
AYUMI spune:
Eu ma simt foarte bine.Zici ca nici nu mi-au facut cezariana.
Maine o sa incerc sa ii mai fac poze lui Ayumi;poate mai reusite.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
maraki spune:
Fetele din Ro,o sa urmati sfatul lui Basescu in privinta spagii?![]()
![]()
![]()

24+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36