Mamici de ianuarie-februarie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
irinadum spune:
Monica apropos de muraturi eu am pus in seara asta . Acum sa vedem ce o iesi.Cine stie cand se fac dc se fac.
Ioana pai pe tine te pipaie soacra-ta
? CE spui ca ai facut de mancare ca suna total necunoscut ,hai trec cu vedera conopida dar restul adica "papricas de pui cu nokedli " ce mai vrea sa zica? Si da de maine am terminat cu saptamana 28 deci intram in 29. De abia astept sa schimbam prefixul .
Bombonica imi pare bine ca te-ai mai destins un pic chiar daca asa prin casete dar tot e bine. Si pe mine ma doare " intre picioare" adica ma dor niste oase pe acolo insa o zi da cinci nu sau invers cam ciudat dar deranjant cateodata . Am sa il intreb pe doctor data viitoare cu toate ca am citit pe net ca e normal.
Irina 27+
LunaNoua spune:
Alina, la multi ani !!!!!!!!!

25 de ani sunt o varsta minunata. Un sfert de secol. Si daca o sa stai sa observi, o sa vezi ca la varsta asa, adica in anul acesta, o sa ti se intample numai lucruri importante in viata. Unul dintre ele o sa fie bebicul, dar o sa mai fie si altele ;) Eu am observat asta in jur, la cunoscutii mei. Voua fetelor nu vi s-au intamplat lucruri importante la 25 de ani ?
Pupici, Deea 22
LunaNoua spune:
Nici eu nu am pofte, Irina. Sper sa nici nu ma apuce pana la sfarsit :)
Nici nu prea mananc mai mult, sau mai des. Si am pus pe mine doar 4 Kg fata de cat aveam la inceput. Drept este ca de la vomele de la inceput am slabit 6, si am avut de unde sa recuperez.
Pupici, Deea 22
PS: Ma gandesc tot timpul la mica Ayumi, si ma rog sa ii fie bine, sa pape bine si sa creasca fetita mare, frumoasa si sanatoasa 
Florinini spune:
Alinaiti doresc LA MULTI ANI!, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi si de micutul din burtica. Foarte frumoase pozele si tortul cred ca a fost asa de bun... yam yam...
Ayumi mult curaj si ma bucur ca micuta a inceput sa ia in greutate, un lucru pozitiv ptr. ea. Doamne ce impresionante pozele fetitei cred ca este un adevarat miracol ceea ce se intampla cu micuta Ayumi.
Denisa, felicitari ptr. test, cel putin ai scapat de un stres. Noi numai la anul putem aplica ptr. cetatenie, in schimb David va deveni citizen inaintea lui mami si tati.Da esti tare harnicuta si curajoasa las-o mai usor cu curatenia, eu nu ma incumet sa curat casa daca nu e sotul langa mine, mai mult acum cu burtoiul cand abia ma aplec, ce sa mai fac si alte eforturi.
Maraki, ce sa spun draga mea despre fibrom decat ca I HATE IT
, dar nu am ce sa-i fac, cateodata se umfla si nici nu ma lasa sa respir, nici nu pot sa mananc mult, noaptea il simt ca pe un bolovan mai ales cand ma intorc de pe o parte pe alta, uneori burta parca se stramba, se rasuceste. Inca bebele are loc, dar m-a avertizat doctorita ca s-ar putea sa nasc mai repede(35,36 saptamani) ptr. ca bebele s-ar putea sa nu mai aiba loc si atunci isi va cauta "iesirea". Dar tot ea m-a calmat spunandu-mi ca si in aceste conditii bebele o sa plece cu mine acasa, bineanteles daca o sa treaca testele lor. Eu ma rog sa trec cu bine mai intai de 28 sapt, si sa ajung sa reusecs apoi sa ajung cel putin la 37 sapt., parca 40 sapt. ar fi prea frumos ptr. mine sa reusesc sa-l duc pe bebe pana acolo. Dar nu se stie niciodata, Dumnezeu e mare si eu cred ca el face minuni, nu mai departe sa privim decat cazul lui Ayumi cu micuta el printesica.
Florinini
si
bebe David 25+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Monica70, sunt de acord cu tine, cand ma gandesc la varsta Alinei imi vine sa ma

cu capul de toti peretii, dar asta e noi am trecut de varsta asta, a fost frumos, acum e randul celorlalte fete sa simta ce am simtit si noi atunci. Sa fie ea sanatoasa, fericita si noi(astea peste 30++++)sa fim pe langa ea. Chestia e ca eu ma simt ca am stagnat pe la varsta de 27, 28, cel putin cu sufletul,chiar daca organismul nu prea vrea sa ramana in urma![]()
Florinini
si
bebe David 25+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Ralu, sper ca nu mai ai insomnii, ca eu iar semnez condica de insomniaca! Da' mai stau putin si ma duc la somnic.
Bianca, e bine ca micuta ia in greutate si ca totul e bine, sa dea Domnul sa creasca cat mai repede!
Alina, LA MULTI ANI si numai fericire! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai tot ceea ce iti doresti tu! Sa ai un bebe cum va doriti voi doi, tu si sotul! Frumoase poze, ai o burtica superba! 25 de ani e o varsta superba, as fi vrut si eu sa am un bebe la 25 de ani! La varsta aia nici nu voiam sa aud de bebe, nici macar nu ma gandeam la asa ceva si acum regret ca nu l-am facut pe bebe mai devreme. La anul fac 30 de ani si ma intreb cum au trecut atat de repede anii!
Denisa, felicitari pentru cetatenie, bravo!
Maraki si Bee, nu e vorba ca as contesta profesionalismul medicilor din Romania, e vorba de modul in care te trateaza nu neaparat medicii cat restul personalului medical, ma refer la privirile nasoale, asteptatul de spaga, lipsa de respect etc. Si in loc sa te simti bine ca ai adus pe lume un bebe te simti stresata si iti vine sa iti iei campii. Sper sa nu mi se intample asa ceva ca pe cuvantul meu ca ii bat pe aia sau pe alea de ma enerveaza sau se poarta urat cu mine, nu pot totusi sa nu ma gandesc si la aceasta varianta! De asta mi-e mie frica, nu ca medicii sunt incapabili, mai sunt si de astia dar fiecare padure are uscaturile ei. Am auzit tot felul de povesti cu nasteri in care bietele gravidute erau lasate sa se chinuie si li se striga faze de genul ca "ti-a placut sa te...., acum sufera". Pai eu i-as fi spart capul aluia sau aleia de mi-ar fi zis faza asta! Nu mi se pare normala o asemenea atitudine! Iar in ceea ce priveste bebeii, am auzit cazuri cand bebei sub 500 de grame au fost declarati morti pentru ca minimul era de 500 de grame, ce era sub, era declarat neviabil. Asa ca nu stiu ce sa mai spun... Le-as pune bombe la toti, inclusiv lui Basescu si discursului lui in ceea ce priveste medicii, hai sa incurajam "micile atentii", mama lui de hot! Si l-am mai si votat, pai proasta sunt eu!
Hai ca mi-am varsat nervii, scuze, ma duc langa sot sa ma consoleze, ca inca se uita la TV, de, e week end!
Pup fetele 
Anda si bebe Mark 26+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
pisoi3 spune:
Ca sa raspund la intrebarea ta, Deea, eu la 25 de ani plecam in Franta, obtinusem o bursa sa fac un DESS (e un fel de master) in Limbi si Afaceri, si mi se parea cea mai importanta realizare a mea! Acum bebe mi se pare cea mai importanta realizare, DESS-ul a devenit ceva nesemnificativ, desi a fost o experienta extraordinara la timpul ala. Pe vremea aia nu aveam decat cariera in cap si un bebe era ultimul lucru la care m-as fi gandit.
Tot eu
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
LunaNoua spune:
Se pare ca si eu sunt su insomnii in noaptea asta. Frumoasa pisoi treaba cu masteratul. Felicitari
.
Florini tu ai fibrom pe uter? Te intreb pentru ca si mie mi-a vazut fibrom pe uter la prima eco, la 5 saptamani. Mie mi-a zis ca e mic, dar ca se va dezvolta odata cu sarcina, si ca nu va mai putea fi vizualizat la eco ca se umple cu lichid. Doar ca el va exista acolo si va fi din ce in ce mai mare. Mai multe nu mi-a zis. Oare asta sa fie si la mine cauza pentru care ma doare cateodata burtica sus ? Eu ziceam ca ma doare stomacul.
Chiar si uitasem de fibromul ala. Poate nu creste totusi asa mare incat sa deranjeze pe bebe
Sa fim optimiste
Pupici, Deea 22 insomniaca
Florinini spune:
Deea,
Am si eu unul...
mare cat China. La inceput cand a fost descoperit a fost cam 12 cm, acum odata cu cresterea sarcinii se pare ca si ala a crescut ajungand la 17 cm
. Si este undeva deasupra uterului, iar burta mea arata ca si la gemeni, acum parca sunt aproape la 9 luni, de aceea mi-e frica sa nu vina bebele mai devreme de 37, saptamani si-l rog sa stea cumintel acolo pana atunci
.
Al tau daca era mic, nu-ti face probleme ca chiar poate sa dispara pe parcursul sarcinii sau o data cu nasterea. Poti sa speri la mai multe, pe cand eu trebuie sa-l car dupa mine pe lighioiul ala care-i fura din spatiu bebeului meu.
Dar cum spui tu sa fim optimiste ca o sa fie bine
Florinini
si
bebe David 25+
paula2003 spune:
Multumesc Ioana-T, am sa o sun luni din nou si am sa-i spun ce mi-ati spus si eventual pana atunci poate dau si peste cineva de la CNASB.
Paula
cu Paul 26+
siAlexandra