Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

neata fetelor

Tonnia si eu am acelasi dureri de vreo 3 zile chiar aseara m_au durut ovarele de nici nu mai puteam sa ma ridic dupa canapea

Anto si Kammenuta tinem pumnii si aveti grija de voi

Gina bine ati venit acasa si ma bucur ca ai avut o nastere asa usoara (vreau si la fel)

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ce liniste pe forum....

Gina bine ai revenit!

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana La Multi Ani! Sa fi sanatoasa si fericita asa cum esti acum!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

LA MULTI ANI IOANA!!!!!!!!!! Sa fii fericita alaturi de printzesa si sotul tau!

Valen, bravo pentru Sara!!! Dar ai nascut inainte de termen, aveam acelasi DPN. Cum s-a intamplat? Spontan sau a declansat doctorul? Sa ne povestesti cum a fost!

Eu sunt din ce in ce mai iritabila, ma enervez din orice si ma apuca plansul. Nu mai suport inca o saptamana...nu stiu cum o sa fac! Sunt super enervata ca astia la care am comandat mobila fetitei au facut patul mai lung, de 1m40 si eu am luat salteaua de 1m20, asa cum ne intelesesem. Au gresit ei, au luat patul la refacut si eu plang ca daca nu am unde sa imi culc copilu'? Apoi imi amintesc de Ioana, ca a culcat-o in landou pana la o luna si imi mai trece...

In plus, se impinge asa tare cu picioarele, fundu' sau ce-o fi, ca orice pozitie e inconfortabila. Citisem ca nu se mai misca asa mult la sfarsit, de unde? Acum e chiar dureros cand se intinde, pana acum imi placea.
Si intru intr-o depresie si pentru ca dr nu e hotarat daca iese sau nu pe acolo si mi s-a facut o frica sa incerc natural...si nici cezariana nu mi-a garantat-o, a zis sa ma internez duminica viitoare si mai vedem noi ce facem...Ufff, ce bine de fetele care au deja bebeii in brate si au scapat de asteptarea si de teama de nastere. Bravo voua!

O asteptam pe Jadi cu noutati, vine luni acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, m-am intors acasa tot 2 in 1. Si cu bagaj cu tot. M-a consultat doctorita, pe masa, eco nu mi-a mai facut. Mi-a zis ca "a inceput sa se coaca", adica s-a deschis un pic mic colul. Marti e "The Day". La ora 8, nemancata, nebauta, ne...nimic. (Eventual si cu clisma facuta, zic io )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetele
eu nu stiu ce sa mai fac ma dor sfarcurile de numai pot.fetele care alaptati ati avut si voi dureri si daca da cand trec ca tare rau pot sa-mi alaptez puiutu.ma dau cu tot felul de creme dar degeaba.
va pup mihaela si micutul Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

A nascut ege ieri! Prin cezariana, o fetita de 4.300 gr, 53 cm si Apgar 10!

Felicitari! Iti doresc multa sanatate si bucurii!

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc mult pentru urari! Si voua va doresc multe bucurii alaturi de cei dragi si sanatate.
M-am intors de la iasi fara cadouri. Nah, daca nu mi-a sarit nimic in oki. Dar i-am facut fetii poza in Copou la teiul lui Eminescu, si am intrat cu ea si la Mitropolie. Ehe, acum "n" ani mergeam la cazare in iasi, nu ca acum cu caruciorul dupa mine.

mihaela, mie imi trec durerile cu crema; fa bai de aer non-stop (adica stai cu sinii goi) si da-te cu crema dupa fiecare alaptat.
kid, nu dispera. Mai e asa putin, lasa ca vine si patutul ...

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ege, felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fie mancacioasa si cuminte, iar tu sa te rafaci repede.

Nanadana, mersi frumos, .

Pup si restul fetelor,
Anto, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ege felicitari sa-ti traiasca fetita mare ,frumoasa si sanatoasa

Kid acelasi lovituri si intinderi am si eu de la fiumeu , dar am intrat si noi pe ultima suta de metri si o sa ne tinem bebelusi in brate cit de curind

Karmenuta pai ramanem cu incurajarile pt marti pina atunci ai grija de tine

dana

Mergi la inceput