Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
Hildegard spune:
IOANA "LA MULTI ANI"
Sa fi fericita, sanatoasa si toate dorintele sa ti se indeplineasca.
Vero
37
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Hildegard spune:
EGE, felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fie mancacioasa si cuminte!
KID,
si eu am probleme cu lovitul picioruselor sus. Asa de tare ma loveste de nu pot sa-mi gasesc cateodata pozitia. Cica nu se simt miscarile lui bebe...da de unde eu le simt foarte tare acum!!! Se impinge cu picioarele in sus sau nu stiu ce face?
Am niste nopti de groaza....nu pot dormi. Ma doare jos de tot...se impinge probabil incetut cu capul. Si ma simt de parca am calarit camila nu stiu cate ore.
Mainile mele sunt amortite si ma dor de numa.......

Oare cat o sa mai dureze?????
P.S.....am mai pus poze cu burtica!!!
Va tuc
Vero
37
http://community.webshots.com/user/hildegard122
maddy77 spune:
Ege,felicitari pentru fetita!!!

Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!
Kid,nu te mai necaji cu patutul,se rezolva..si poate nici nu nasti pana atunci.Tu ai ceva dureri,ai eliminat din dop?vad ca avem dnp apropiat..Si bebe al meu se misca ff tare mai ales noaptea..hai ca mai avem un picutz si scapam.
Maddy &
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
irina81 spune:
Mihaela_specht,iti recomand cu mare incredere aparatorile de san de la Avent.Costa 270.000,2 bucati.Am incercat si eu cu Bepanten si glicerina boraxata,dar tot ma dureau rau de tot.
Ege,felicitari pentru grasunica! 
Noi am fost vineri sa ne cantareasca,dar din pacate nu am luat decat 500 g,in loc de 750 g.Eu aveam impresia ca se satura ca dormea destul de mult si papa cam la 4 ore ziua si la 6 ore noaptea.Acum ne-a dat completare cu lapte praf din pacate.Mergem din nou peste 2 saptamani. El are si scaune cam moi si dese,poate si asta e cauza asa ca acum luam Hidrasec pulbere.
Irina si
Matei Cristian (fix o luna)
irina81 spune:
La multi ani,ANDREW JUSTIN (Oana),FLORIN ALEXANDRU (Lia Mia).Azi am implinit frumoasa varsta de...o luna.Sa ne traiasca bebeii.
Irina si
Matei Cristian (azi avem o luna)
b_irina_c spune:
Ege felicitari pt. bebelusha!!!

LA MULTI ANI
care au implinit o luna azi! Sa va traiasca mamicilor!!!
Irina nu fii suparata, poate ia startul mai greu. O sa vezi ca isis va reveni.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
cge spune:
Felicitari, Ege, sa iti traiasca fetita.
Dupa cat ai asteptat momentul asta, esti in sfarsit mamica.
Irina81, nu fii suparata, eu zic ca a luat bine in greutate baietelul tau. In prima luna, ei si scad in greutate, ar trebui sa tina seama si de asta.
Pe de alta parte, nici cu completarea cu lapte praf, nu e dramatic.
Finutul nostru a mers de la 5 sapt in paralel alaptat cu completare lapte praf pana la 9 luni. ![]()
E un super baietel acum la 2 ani.
Ptr sfarcuri dureroase, eu am ca aliat Garmastanul.![]()
Azi, la 2 sapt si 1 zi, Ancuta a fost la cumparaturi in Gima ptr prima data![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Carmi spune:
Ege, felicitari pentru bebelusha, sa-ti traiasca !!
Karmenutza, tinem pumnii !!!
Azi am observat ca imi curge ceva din sfarcuri....oops...ca tot va ziceam ca nu mai am rabdareeeeee !!!
Pupam fetele,
Carmi 37 si bebe Fabiano
Gina M spune:
Buna mamicilor si viitoarelor mamici,
Pentru a putea vedea ce mai faceti,sotul mi-a adus mancarea de pranz la computer.Asa ca in timp ce mananc incerc sa mai recuperez din urma si sa va mai scriu cateva randuri.
Prima nostra zi si seara petrecuta acasa a fost una buna.
Ne-a reusit introducerea bebelusei la surioara sa Rebecca,si suntem tare fericiti. Ea,este foarte incantata,curioasa si plina de afectiune pana in aceste momente.Aseara s-a trezit in toiul noptii,si a venit tinta in camera noastra spunand Babyyy...Babyyy.!Cand i-am dat papica la san,aceasta a inceput sa o imite,iar cand a dat sa planga zice:OOOO..noooo !
Apoi s-a aplecat si i-a dat doua pupice.
Cand o schimbam pe micuta Jessica,participa si ea prin a duce diaper-ul la gunoi...
Bebelusa,mananca foarte bine,doarme si face des KK si PP.
Aceasta ne bucura mult, dearece astfel ne dam seama ca ii merge bine.
Eu ma simt bine - asa de bine ca abia imi vine sa cred ca am nascut...
Sotul este un tatic si un ajutor deosebit.
Dumnezeu sa-i faca pe toti taticii asa iubitori,grijulii,responsabili si plini de dragoste ca el!
Gata,fug la puisori.Va 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
dani_flor spune:
Buna fetelor,
Uite,
, imi este foaaaaaarte greu sa ma misc, inca nu am nascut din pacate. Desi mai am 2 saptamini, eu tot sper sa vina mai devreme. Burtica de altfel... cum o vad eu, creste exponential.
Felicitari noilor mamici, Gina, Raluca, Mary, Valen si Ege si multa sanatate bebelusilor!
Ioana "La Multi Ani" sa fii snatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Vero,
Parca descrii simptomele mele!!!!! Nu ma dor miinile dar ma doare bazinul orisice as face, asezat/sculat/intors noaptea in pat, chestia cu camila o recunosc si eu
, iar daca ma aplec sa iau ceva de jos risc sa ramin acolo
.
Burtica ta e
, marisoara, marisoara. Si a mea tot cam asa. Ma tot plingeam la prietena mea de marimea burtii si ea ma consola spunindu-mi ca eu sunt gravida bine spre deosebire de celelalte ... gravidutze
Carmi,
nici tu nu mai ai rabdare, dar cind e DPN-ul tau??, ca pe listutza e o neconcordantza. Tu ai UM-ul cu 2 zile inainte de al meu, asta ar pp ca DPN ar fi 15 OKT, dar la tine e trecut 29 OKT.
Va
, Daniela 37s+5z