Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
Antoanela23 spune:
Gina, bine ai venit acasa, ma bucur ca te-ai refacut repede, multa sanatate in continuare tie si intregii familii.
Vero si eu am aceleasi probleme si dureri noaptea si mai toata ziua, plus gaze si arsuri de la stomac. Mainile nu-mi amortesc dar imi amorteste un picior si in celalalt am junghiuri de sus pana jos.
Asta e, mult a fost putin a ramas.
Somn usor fetele,
Anto, 38+
nanadana spune:
buna dimineata fetelor 
toata lumea doarme
, noi ne-am trezit am facut o tura pe la bucatarie si am halit o ciupearca umpluta plus o clatita
,si acuma nu mai avem somn 
dar nu este nimeni pe aici ,ma duc sa vad poate gasesc vreun film
pupi la fete ,bebei si mamici 
dana
kristinutza spune:
dana, cred ca am trecut pe langa tine... ![]()
m-am culcat la 2 si m-am trezit la 4. bun program, nu? mai ales ca asa a fost si ieri. pai io cred ca o sa fiu deja obosita-terminata la nastere. ![]()

azi e DPN-ul meu. dar nici un semn.
ege, felicitari!!! 

cristina 40 fix
poze
Tonnia spune:
Neata!
Ege, felicitari!!! 

Sa fie sanatoasa. frumoasa si norocoasa fetita ta!!!!
Karmenutza, hai ca nu e mult pana marti! Cred ca ai dreptate si mi-a mai coborat burta, poate de asta ma doare asa din cand in cand.
Ieri am fost la eco si m-am cam indispus, de unde bb era mereu cam cu o sapt mai mare, acum e mai mic cu 3 zile fata de DPN, rezulta o diferenta de 10 zile. Sunt stresata rau acum. Altfel, are 3150, e bine oare? dar DPN (dupa masuratori) in loc de 13-15 oct ca pana acum, e 23 oct...Dupa UM e 20 oct.
, 37+
Ioana75 spune:
vero, faina burta ai
!
irina81, nici miruna nu a luat 750 gr, dar eu tot nu-i dau lapte praf; astept sa vad cum ia in luna a 2-a.
Antonia, erorile de la eco sint mari in trimestrul 3; stai linistita; sa-ti amintesc ca miruna avea 3.500 estimat la eco cu 3 zile inainte de a se naste, si s-a inselat aparatu' cu mai bine de un kil?
Ioana &
Miruna
Tonnia spune:
Chiar, ce faza cu Miruna! Pe de alta parte, eu am fost la Pop, care cred ca masoara bine. 
mysweetest spune:
'neatza fetelor,
La multi ani pentru bb-ii care au implinit o luna...maine facem si noi.
Alexandru si-a revenit dupa aproape o saptamana de criza (de crestere)..papa la 2, 2 ore si jumatate ziua iar noaptea la 3, 2 ore.
Ieri l-am plimbat de 2 ori si a inceput sa ii placa numai sa nu-i fie foame. Spre seara pe la 18 l-am scos iar cu sotul cu caruciorul si am tot asteptat sa se trezeasca bb ca sa ne intoarcem dar se facuse 20 si el nika..doarmea dus desi era destul zgomot pe afara
.
Mihaela mie imi trec sanii stand cu ei la aer
si folosind bepanthen..saptamana trecuta nici nu prea avea timp sa actioneze crema fiindca alexandru papa aproape non stop
.
Apropo ...de 3 zile nu mai folosesc nimic anticolici..am terminat un flacon de bonnisan si unul de sab simplex dar am observat ceva. Alexandru papa si il pun in patut ..daca are gaze plange si nu tace pana nu il iau in brate si il tin vertival si il bat pe spate sa ragaie si apoi adoarme....de parca a invatat si el
.
De 2 zile zambeste si cu ochii deschisi.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Oana sa stii ca nici lui Alexandru nu-i place ceaiul de nici un fel(nici anticolici)..abia bea maxim 20 ml si cu urlete si tipete...in schimb lapticul e tare bun
.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
jadi spune:
Aha, va distracti va sa zica?
In primul rind felictari noilor mamici si la multi ani tuturor bbilor si mamicilor care se sarbatoresc!
Fetelor , ieri am iesit din spital cu copilul rama (ala de scormona in pamint si sint lungi, cam asa arata si bb al meu). La inceput mi se parea uritel dar acum incep sa il iubesc mai putin ca mai face nazuri noaptea!
Tantele de la spital l-au invatat cu glucoza si acum nu se satura, am lapte dar inca nu e suficient ca atare o masa titi o masa titi + Humana ca azi noapte mi-era o mila de el, dupa 35 de minute de supt inca mai vroia si chiar nu mai aveam ce sa ii dau in plus tantele mi-au zis ca mai mult de 15 minute la un sin in primele saptamini ma vor termina... e dureros, mai ales in prima faza , dar trec cu garmastan pina la urmatoarea alaptare...
Din pacate pediatra vine abia luni si sper sa nu ma certe ca am bagat laptic in completare, dar tot am o intrebare catre voi, poate Flavia ma lamureste sau alta mamica care da laptic... citi ml de lapte praf trebuiesc dati la o masa? Eu i-am dat circa 40 si pare oarecum saturat desi cred ca ar mai vrea.
In rest , eu sint bine, ca boul in gard, ma doare un pic operatia dar sa ma fi vazut la spital cum mergeam de ziceai ca sint operata de 1 luna... am avut incredere in mine ca ma refac repede si asa a fost.
Psihic sint labila , mai o lacrima si desi nu il iau in brate cind plinge asa ma doare ca parca as plinge eu in locul lui.
Am mare noroc cu mama, cu stagiul de dadaca facut in canada, sa vezi cum il spala , cum il intoarce si cum il rigiie de parca asta a facut toata viata. Mare mare noroc!
Ma duc sa dorm iarasi... azi noapte am dormit vreo 5 ore si sint fericita... inca nu s-a acumulat oboseala! Probabil ca va urma!
Va pup si mai vin pe aici... nu ma uitati cu intrebarea mea... chiar nu stiu cit lapte artificial sa ii dau!
Jadi si bb Vlad - 4 zile
iaca_poze
nanadana spune:
Jadi bine ati venit acasica ma bucur ca sinteti bine amandoi si o ai pe mama ta linga tine 

noi ne_am trezit dupa o dimineata zbucimata si de garda ca nu aveam somn
,ca de obicei cu o foame, parca nu mi_a fost asa foame pe toata perioada sarcini cum imi este acuma
,oare de ce???
astazi sintem invitati la masa la nasi (care apropo nasu este din Botosani consatean cu tine Ioana
)
va pup dana