Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi bine ai venit cu rima acasa. Vrem pozeeee (eu te-am cautat la poze, dar n-ai pus).
dana pofta buna.
marlena, e bine ca adoarme asa usor Alexandru. Eu cred ca mi-am obisnuit cupilu sa adoarma in brate.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Haloo,

Uraaaa...m-sm odihnit ceva mai bine...de fapt spre dimineata m-am auzit sforaindddd
M-am dat aseara cu Fastumm Gel pa mana stg, ca aia ma doare mai mult si am dormit tunnnn.
Tonnia,
nu dispera cu greutatea si cu DPN-ul. La greutate la eko exista o marja de 400 g ....asa ca totul e relativ.
Bebeul o sa iasa cand va dori el nu cand va vrea medicul.
Eu m-am convins de medicii astia. sunt numai dupa bani.
Mie la EKO MI-A ZIS LA 36 DE SAPT , 2600KG.....SI MASURATORILE AU FOST CICA DE 34 DE SAPT.
Am mai facut un eko in ziua urmatoare in alta parte si masuratorile erau de 37 respectiv de 38 de sapt....asa ca nu ma iau dupa eko. cum a zis medicul meu...."vedem la nastere cate kg o sa aibe".
Important este tu sa te simti bine.

Vero
38

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

EGE, FELICITARI , SA VA TRAIASCA SANATOASA,FERICITA SI SA AIBE MULT NOROC IN VIATA .

ANA MARIA 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Jadi, bine ai venit acasa!!!! Sa-ti traiasca ramuta, sa-ti aduca numai bucurii!

Hilde, mersi de incurajari! Sper sa ai dreptate. M-am mai calmat intre timp, ieri am fost tare necajita.

, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

EGE SI VALEN felicitari pentru bebelushi.Sa creasca mari,sanatosi,frumosi si norocosi!Sunt bucuroasa ca vine dr in tara si maine ma infiintez la el la prima ora sa facem eco si in functia de rezultat vom programa data nasterii.Eu as mai sta pana aproape de termen,dar am observat ca mi~a coborat burta si ma dor oasele bazinului,cred ca se dilata,in rest nu am alte simptome.pentru bebelushii care aniverseaza azi o luna si lui Alexandru pentru maine,daca nu mai intru pe net.
Amalia 38+ si David.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ege si Valen, felicitari! Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si cumintei!

Jadi, in legatura cu laptele praf, mie pediatrul mi-a spus ca bb trebuie sa pape cam 150 ml/kg corp deci la tine cca 550-600 ml. La 8 mese/zi revin aprox 70 ml/masa.Ar trebui sa-i faci o proba a suptului intr-o zi sa vezi cat papa de la sanutz. Diferenta i-o dai in lapte praf, dupa ce a papat sanutul. Insa la mine bebe nu papa identic la fiecare masa - noaptea sau cand ploua este mai somnoros si are cateva mese cand papa mai putzin, uneori doar san, dar recupereaza la urmatoarele. In schimb, daca nu te superi, eu te-as sfatui sa nu-l inveti inca cu lapte praf. Asteapta vreo 2 saptamani in care il cantaresti saptamanal si vezi daca ia in greutate. Mai bine ii dai sa suga la 2 ore daca o cere. Asa iti stimuleaza si tie sanul si se instaleaza lactatia mai repede. Eventual da-i Humana numai daca plange dupa ce il iei de la san. Capraru recomanda ca asta sa se faca in timpul zilei - vreo 2 mese parca - si nu seara. Laptele praf constipa si o sa ti se rupa sufletul sa-l vezi cum se chinuie. In plus, daca se invata de acum cu biberonul ai toate sansele sa-ti refuze sanul. Eu am patit-o cu al meu - n-am ascultat de pediatru si neonatolog si m-am trezit peste vreo saptamana ca statea la san si astepta sa curga lapte, apoi urla. Asa ca am trecut din nou la lingurita si in 2 zile si-a revenit. Sper sa nu te superi, dar iti vorbeste o mamica care si-ar dori din suflet sa alapteze copilul exclusiv la san si careia i se rupe sufletul cand vede cum se screme mogaldeata dupa fiecare masa sa faca kk si nu poate decat cu supozitor. Problema asta a inceput cam la 10 zile dupa ce am introdus laptele praf.

Fetelor pe voi nu va deprima ploaia? As dormi non-stop si se pare ca si baietzelul meu la fel - macar la asta sa imi semene ca altfel e ta-su in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nadine, mersic de sfaturi chiat sint bune.
Intre timp m-am hotarit sa nu ii mai dau Humana asa aiurea si sa vedem cit il tin gurile la urlat... maninca continuu la sin cite 20 de minute ba mai si varsa dar nu ii da drumul deloc si trece la urmatorul si dupa aia face la fel.
Sa vedem la noapte cite persoane stam calare pe el...

Jadi si bb Vlad

PS: Pun poze ca am trimis bunicile la copil sa il linisteasca!

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

superbe pozele, jadi! felicitari inca o data!

cristina 40 fix

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi super pozici! Sa-ti traiasca baiatul! Si bine ai revenitt!

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da jadi, frumos baietel mai ai.
simodina, multumesc si eu de sfaturi, ca ma gindeam sa-i bag si eu o humana, cind am vazut cit de multe dintre voi dati supliment. Eu i-as fi dat doar la ultima masa din zi, ca sa doarma toata noaptea (deh, somnul e kestia care ma preocupa cel mai mult de citeva saptamini).

Ioana & Miruna

Mergi la inceput