Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
Antoanela23 spune:
Buna fetelor,
Jadi, bine ai venit, sa-ti traiasca baietelul, sunt foarte dragute pozele.
Eu nu am nimic special de raportat, decat noapte grea ca de obicei, bebe joaca volei cu vezica mea in mod barbar.
Pupici la fete, duminica placuta in continuare;
Anto, 38++
ancris spune:
JADI,sa va traiasca
si sa va bucurati de el.Pozele sunt superbebe iar
este superb.
ANA MARIA,
34+
jadi spune:
Mersic, mersic... tocmai sint dupa o criza de personalitate de 3 ore care s-a rezolvat cu 60 ml Humana... sa traiasca!
Jadi si bb Vlad
iaca_poze
Ioana75 spune:
simodina, am citit bine? tu l-ai facut pe bb al tau sa manince cu lingurita?
Ioana &
Miruna
cge spune:
Jadi, bine ai venit acasa.
Sa vezi ce simpactic a fost Victor, cand a vazut pozele cu Vladut.
A recunoscut Giulestiul si Vlad seamana cu Ancuta asa de mult (tot asa rosie a fost si ea), si imi zice: "Mama, dar parca nu era asha lunga."![]()
Vladut e super, baiat mare ce mai.
Si sfatul meu este sa nu ii dai inca lapte praf, si Victor a luat putin in greutate in prima luna, in jur de 500g parca.
Si in a doua luna peste 1kg, asa ca s-au compensat.
Pe Victor l-am alaptat pana la 10 luni, completare cu lapte praf de la 6 luni. Multa bafta.
Am fost stresata ca a avut fata pete rosii pe fata la nastere, dar m-am linistit ca dupa 2 sapt i-au trecut.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Antonia, si Ancuta a avut miercuri la eocgrafie 3,100kg si vineri la nastere 3,500kg. Asa ca realitatea bate ecografia.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Carmi spune:
Jadi, sa-ti traiasca baietelul si bine ai revenit !
Dani_Flor, neconcordanta mea dintre UM si DPN este
ŽoperaŽdr. meu, care a spus ca am avut ovulatie intarziata (potrivit masuratorilor din primele luni) si m-a trimis din 15 oct. cu DPN in 29. Asa ca si d-aia zic ca nu mai am rabdare...da vreau cezariana, asa ca tot o sa se intample mai devreme.
Pupici la fete si duminica placuta.
Carmi 37 si bebe Fabiano
kid2003 spune:
Jadi! Bine ai revenit! E tare frumusel Vlad, nu inteleg cum de l-ai "vazut" urat
Eu ma tot gandesc daca fata din burta va fi la fel de "completa" si frumoasa ca bebeii vostri, nu stiu ce am...imi dau lacrimile cand mai vad un bebe frumos aparand pe lista noastra!
Maddy, multumesc pentru incurajari. Asa e, mai avem putin, eu nu mai am deloc rabdare, saptamana viitoare pe vremea asta o sa fiu linistita si..."nascuta" (cum zice doctorul meu).
Tonnia, termina cu grijile. Ecografele astea sunt tare inselatoare, jumatate de mm sa nu selecteze doctorul si e diferenta de 500 de grame sau mai mult...nu te baza pe ele. Mai ales la dpn, doctorul meu nu mi-l da niciodata si cand ii zic eu ca Iosup a "vazut" un dpn pe 1 octombrie (asta a fost de curand, acum 2 saptamani), s-a strambat si a zis ca nu conteaza dpn-ul dupa ecografie ci cel adevarat dupa UM...Deci 23 octombrie nu e departe de 20 cat e cel real. Ala de pe 13-15 era exagerat un pic. Fruntea sus!
Ioana, imi place cum scoti tu fata la plimbare, ii faci cunostinta cu istoria de mica ! Bravo!
mysweetest spune:
Ioana cred ca ai inteles gresit ..adoarme dar cand vrea el
...
In dupa amiaza asta l-am culcat pe la 18 si la 19 s-a trezit si plangea si l-am luat in brate a adormit pe burta mea si acum inca doarme si eu astept sa se treazeasca sa ii fac baie.
Apropo ..ne-a vizitat soacra mea ..dupa o luna de la nastere pentru prima oara ..sper sa pot dormi la noapte totusi ..sunt cam agitata inca.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
karmenutza spune:
Jadi, bine ai venit acasa! Ma bucur ca te-ai refacut repede si bine.
Puiul tau este foarte frumusel, unde il vezi tu urat? Ma enervezi. Presupun ca nu ti-au scos firele inca, nu?