Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Valen, felicitari! Sa va traiasca Sara Maria si sa fiti sanatosi cu totii!
Gata, fetelor! Am terminat cu bagajul de spital. Maine la ora 10 ma prezint la doctorita ca este de garda, si poate ma opreste acolo. Oricum, bagajul il iau cu mine. Daca vedeti ca maine nu intru sa va salut, inseamna ca nastem. Si va dau de stire prin sms. Daca ma trimite acasa, ma duc marti din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

In primul rand felicitari noilor mamici. Sa aveti bebelushi sanatosi, frumosi si norocosi!
Eu nu prea mai apuc sa scriu si citesc printre pagini. Fetita mea a facut niste bubite pe fata si acum mai nou si pe corp si trebuie sa-i fac baie de 2 ori pe zi, sa o ung dupa ureche, sa o dau cu o cremuta pe fata, cu pudra cu baneocin pe corp, sa o sterg cu ceai de galbenele si multe alte astfel de activitati. Uneori uit sa si mananc. Dar toate trec si fac parte din meseria de mama. Nu stiu voi cum puteti fi atat de active.

Pupici

Nicole & Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara frumoaselor,

O zi nu am intrat si am ramas in urma cu felicitarile.

Deci: pt noile mamici, Gina, Raluca, Mary si Valen, felicitari, sa va traisca puiuletzii, sa fie cuminti si sanatosi si sa fiti sanatosi cu totii.

La multi ani, Ioana, sanatate multa, noroc si fericire. Spor la cumparaturi.

Revin cu raportul de stare.
anto, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Am fost azi la doctor si situatiunea se prezinta asa: bebe e bine, greutate estimata 3,1 kg.

Colul e sters si deschis 3 cm (nu mai e nici un dop de eliminat, asta apropos de ce intrebam eu ieri). Dar chiar si asa dl dr a zis ca nu poate sa prezica nasterea, nu va mai dura mult dar nu se stie si tot trebuie sa astept semnele clasice pt internare: ruperea apei sau contr regulate la 5 minute.

In urma controlului, am o mica sangerare, dar m-a avertizat dr ca e posibil si sa nu ma sperii. Mai am si dureri maaari de mijloc si in zona ovarelor.
Deci ne apropiem, soon, soon, ca sa citez clasici in viata.

Pupici si noapte buna,
Anto, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamicilor,
Va era dor de mine?!Sunt din nou la apel fericita in postura de dubla mamica
Nu stiu cat timp voi avea la dispozitie de aceea am sa va scriu printre chicuse.
Despre nastere - M-am internat pe 29 sept la spital la ora 7:ooAM,la 8:30,dr mi-a spart apa,iar la 12:37 PM a venit pe lume micuta nostra Jessica Priscilla.
Cum a fost?! Usor,tare usorNu am avut contractii insuportabile,iar cand au crescut am luat epidurala.La nastere,datorita faptului ca am fost tare si de acord doctorul si asistenta si-au adus invatacei. Bineinteles cu acordul meu. Au fost momente deosebite,ne-am distrat si am ras chiar si in timpul expulziei... Avem poze,iar cand timpul imi va permite si sotul va fi disponibil voi incerca sa pun si eu cateva sa ne vedeti.
Jessica a avut la nastere 17 lbs si 13 ozs., Inaltime 19.5 in. Scor apgar 9,99.
Este o fetita deosebita,cuminte,mananca si doarme bine.Pana in momentul de fata ne descurcam de minune.
Cu doua micute ,sigur este ceva mai greu dar, Dumnezeu ne da puterea necesara si tot ceea ce avem nevoie pentru a putea fi parinti buni.
Va multumesc pentru suport,ptr"galerie si toate gandurile bune.
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! si La multi ani - tuturor noilor nascuti!
Acum ma retrag sa vad ce-mi mai fac puisorii (dorm amandoua).
Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gina, felicitari pentru asa o nastere usoara! Sa ai grija de printesele tale, sa ne mai povestesti ce fac.
nicole, si la mine face bube pe fatza, o spal cu apa si ii trece in maxim o zi. Ma bucur ca sinteti bine.
karmenutza, baftaaaaaa!

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

cge,

Karmenutza, Bafta multa !!! De-abia astept sa ne dai de stire!Dar de de depinde daca te opreste sau nu?

Gina, felicitari! Ce bine ca nu a fost asa de greu! Sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta!

Pe mine m-a durut ieri burta dar nu sub forma de contractii, ci continuu cateva ore, ca la ciclu. Sa insemne ceva? Si mijlocul!

, 37+

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Gina, bine ai revenit acasa!
Tonnia, daca gaseste la control colul deschis, ma opreste, ca sa nu inceapa contractiile. Daca nu, mai merg o data marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetele, valen va transmite salutari!
Antonia, in caz ca te apuca nasterea si nu sint pe faza, iti doresc bafta multa. Nu stiu cu durerile, nu am experimentat, dar cred ca sint premergatoare nasterii.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Antonia, ai luat un No-Spa? La nastere nu cred ca te tin durerile cateva ore in sir. Poate a mai coborat un pic bebelu'.

Mergi la inceput