Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 2
nanadana spune:
Mary frumos tare bebita al tau si grasut
,sa-ti traiasca 
SI eu stiu la fel ca nasi trebuie sa sti dinainte,eu acuma am 2 cupluri care sau oferit ![]()
dana
mysweetest spune:
La multi ani Ioana si Mary!
Felicitari Gina si Valen!
Bine ai revenit printre noi Flavia!
Oana si Alexandru s-a mai cumintit..l-am plimbat ieri si astazi cu caruciorul si i-a placut si cand a inceput sa planga de foame l-am amagit cu putin ceai pana sa ajungem acasa.
Tot de astazi trecem la marimea 3 la pampersi fiindca s-a dovedit ca il cam strang la pulpa si de asta dadea din picioare uneori si eu nu vedeam nika rosu. A devenit grasunel si deja trebuie sa trecem la nr urmator..aflam luni si cate kg are.
Acum doarme dar noaptea ma cam chinuie de vreo 2 nopti ...se culca la 22 si doarme 3 ore, apoi se trezeste cam din ora in ora si sunt cam zombie...abia apuca sa mananc (noaptea) si ma culca si in maxim 30 min ma trezesc iar.
Dupa ce i-am schimbat pampersii cu unii mai mari doarme si e parca mai linistit...sper sa nu il deochi.
Cu laptele stau bine inca desi m-am speriat ca ieri noapte nu mi se mai intarisera la fel de tare sanii dupa 3 ore de pauza.
Eu mananc de rup ..mult mai mult decat in sarcina fiindca slabesc vazand cu ochii si deja am ajuns la 58 kg si imi ajung
.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
gabiarama spune:
Felicitari proaspetelor mamici :GinaM, Raluca , Mary, Valen .Sa va bucurati de comorile voastre si va asteptam sa ne dati vesti cit mai curind ! 
Ioana , plimbare placuta miine pina la Iasi si spor la cumparaturi !
Cge , ai niste copii superbi ! Se vede ca Victoras tine la Ancuta ca la ochii din cap !
A folosit cineva ceai pt stimularea lactatiei? Imi puteti spune daca a dat rezultate ? Si cam cit ceai ati baut pe zi ?
Tudor a inceput sa suga de la sin ceva mai bine , dar mai are inca momente cind suge cite putin si des (la 15 , 30 min),in 5-6 reprize.
E greu insa sa il fac sa rigiie de fiecare data , mai ales noaptea , si atunci se chinuie saracul sa traga pirtzuri ...si sa faca kk .
Mihnea s-a acomodat rapid cu el , cind plinge bb ma atentioneaza spunindu-mi "papa".Nu mai zic de ce face cu papusa lui: isi ridica bluza sus si vrea sa ii dea tzitzi
, insa coca lui e mai mare decit Tudor si trebuie sa il ajut eu sa o tina .
Ieri am iesit afara pentru prima dat si se ducea la toti copii si ii aducea sa le arate ce are el in carut . A fost atit de dulce ...
Sau daca vine cineva la noi , imediat ii conduce la patutul lui bb .
Gabi
http://community.webshots.com/user/gabiarama
b_irina_c spune:
Simodina pediatra ne-a zis de debridat. (am fost pe afara si din cauza asta am raspuns mai greu).
Valen felicitari pt Sara! Sa creasca mare si frumosa, sanatoasa si norocoasa!

Mary e superb baiatul tau! Sa-ti triasca si sa-ti aduca numai bucurii!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Carmi spune:
Valen, felicitari pentru bebelusha, sa fie sanatoasa si mancacioasa !
Oana si Mary, v-am vazut baieteii, dragalasi foc !
Carmi 37 si bebe Fabiano
Tonnia spune:
Felicitari, Valen!!!

Sa fiti sanatosi, sa-ti aduca bb numai bucurii!
Fetelor, Help!!! Postase cineva pe scurt ce trebuie sa faca tatal dupa nastere, declarare, unde sa mearga, alocatie, concediul lui etc. Am salvat si s-a pierdut. Unde e postarea aia??????
Ioana75 spune:
valen, felicitari! Sa va traiasca Sara Maria si sa va bucurati de ea!
Va doresc multa sanatate
.
Ioana &
Miruna
cge spune:
Antonia, uite "to do" ptr tatici:
"Pentru declararea copilului iti trebuie intai o hartie de la spital, o declaratie de acolo. Pentru asta iti trebuie cred buletinele parintilor. Cu declaratia de la spital te duci la primaria de care apartine spitalul, impreuna si cu buletinele parintilor si certificatul de casatorie. Copilul va fi trecut si in livretul de familie.
Cu certificatul de nastere al copilului, dupa ce il obtii de la primaria de care tine spitalul te duci la primaria de care tii cu locuinta. Acolo se depun acte ( cred ca copii dupa certificat, buletine parinti, etc, copii dupa livretul de familie) pentru alocatie si indemnizatia de nastere de la primarie.
La primarie sau la Directia de Ocrotire a Mamei si Copilului.
La servici faci o cerere la care anexezi copia dupa certificatul de nastere, in care specifici ca ai nascut la data de, si conform articolului CCMN 2005/2006 articolul 1-4 nu stiu care din contractul colectiv de munca soliciti ajutorul cu pricina, care este cit un salariu."
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Multumesc mult ptr felicitari.
Suntem asa mandri de copiii nostri ca orice cioara, deh.![]()
Ioana, abia astept sa iti urmam exemplul sa o plimbam si noi pe Ancuta cum o plimbati pe Miruna. Noi avem masina defecta in perioada asta ca altminteri ne inscriam in concursul cu cel mai plimbat copil.
Oricum, Miruna l-a intrecut pe Victor care a zburat la Paris la 2 ani.
Cristina,
cge spune:
Felicitari, Valen!
Sa va bucurati de Sara, ca te-ai chinuit destul pe parcursul sarcinii.
Refacere rapida.
Cristina,