Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI VICTOR CRISTIAN SI KAORI!!!
sa cresteti mari si voinici

Andreea si Mcm-asteptam pozele de la petrecerile scumpicilor voastre.

Herra-cred ca are dreptate Andreea ca ei nu plang neaparat de durere..altfel nu se explica de ce Ina plange uneori cand cade usor in fundulet mai rau decat atunci cand se loveste cu capshorul de ceva...si la fel plange ...cu pauze de respiratie...de te termina.

Nu stiu fetelor daca v-am spus ca am cel mai cuminte copil din lume
..Inush e tot bolnaviora..tuseste destul de urat, a tot facut febra...e o combinatie nereusita raceala cu o gingie inflamata...dar puiul meu e un scumpi...deschide guritza cand ma vede cu sirop si zice papa...se joaca cumintica...ne dragalaseste pe toti..e un ingeras.. ce mai...Si pentru ca a fost asa cuminte tati i-a facut un cadou de care a fost super incantata...am pus cateva poze incepand de aici

Gata ca am scris un roman
Pupici

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Dami, Alexia Maria, Maria Romana, Adrian, Victor Cristian, Kaori.
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

La Multi Ani! Herra
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

La multi ani Dami cu scuze de intirziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

anielas vazut poze cu cadodu elefant, tare incintata fata de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi anisori, Victor Cristian si Kaori!!!!

LA MULTI ANI, CRISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anielas, ce frumos e elefantelul! se vede ca e super incantata inuta de el!!! multa sanatate micutei, la noi alex s-a facut ceva mai bine, insa eu... ma ustura in gat, ma doare capul si urechile de-mi vine sa-mi iau concediu!!!

loreema, multumim pt. felicitari! Intr-adevar e fascinant de frumoasa varsta asta cand se vad progrese de la o zi la alta... de exemplu aseara l-am invatat sa dea noroc, ceea ce am neglijat pana acum, a invatat imediat... avea o fetisoara scumpa si era asa de incantat ca da noroc cu barbatii... de fapt, stiti si voi cum e, dar eu sunt cioara acum!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La multi ani Victor Cristian si Kaori!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

IOnela, toate suntem ciori...eu ce sa mai zic, ca ma ajuta si culoarea...oti fi vazut voi prin poze ce neagra-s eu si ce soare de cupil blond am...
Vizigotu a invatat sa vina sa-l pupi. daca-i zic "vino sa te pup" se apropie de mine, se opreste asa, la 1-2 pasi distanta si intinde fruntea. dupa ce-l pup face "heeeaaaaa" de placere. Pleaca, se mai joaca un pic, dupa aia iar vine si intinde freaza. Sa mori langa el si mai multe nu!
Nu mai sta o clipa, cand il vad mergand in picioare cu maxima viteza in treaba lui ma ia ameteala, parca tot ma astept sa se impiedice.
A venit si reversu medaliei: acuma deschide dulapurile, nu le mai inchide. Asa se face ca gasesc pungile de paine si spaghete in dulapul de haine si sosete murdare in dulapul de vase. Ar trebui sa mut toate chestiile periculoase din dulapurile de jos de la bucatarie dar nu am unde le baga.
In rest suntem binisor, azi maine terminam tratamentele si repetam analizele.

Mama Elei, iti trimit un PM in legatura cu infectia urinara.

La multi ani frumosilor:Damian, Alexia-Maria, Maria Romana, Adrian, Victor Cristian si Kaori!

Va pupam!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ramona nu de frisca s-a speriat ci era suparat ca (nu stiu daca ai observat) pe tort era si o suzeta iar el s-a infipt la ea iar eu i-am luat-o din mana

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Sa recuperam repejor cu urarile pentru sarbatoritii acestui WE.
La Multi Ani Damian !!! Sa cresti mare si sanatos! Am vazut poze cu Dami cel cu ochi mari si dulci, cu mami Geo si un tort super!
La Multi Ani Alexia Maria, Maria Romana si Adrian!!! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
mcm asteptam cu nerabdare pozele promise de la petrecerea Alexiei.
La Multi Ani Victor Cristian si Kaori !!!Sa fiti sanatosi si viata sa va fie plina de bucurii si impliniri!
Herra-Cristina La multi ani cu sanatate!
anielas multa sanatate puiului scump. Am vazut poze cu Ina pe elefantel.Ii place sa se dea hutza cu el?
aissa super ti-a reusit tortul. Am vazut si poze de la petrecerea lui Ale...foarte frumos.
Si bineinteles nu puteam sa ratez pozele cu Paula, fetitza nascuta in aceeasi zi cu baietelul meu. Frumusica foc Paula. Cred ca a fost o petrecere super cu cadouri multe si foarte frumoase.
Andreea asteptam poze si de la petrecerea micutzei zane Nathalie.
Noutati despre Arthur: are nasucul infundat si doarme ... nu prea, asteptam sa-i iasa vreo 3 masele si 1 canin, buburutzele inca ne streseaza - dispar intr-o parte si apar in alta(cei drept mai putine) si merge singurel din ce in ce mai bine...a ajuns cam la 5 pasi facuti intre fotoliu si canapea.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI HERRA!!!

Multumim dragelor pt aprecieri...da...Inei momentan ii place sa se dea huta pe elefantzel..dar nu stiu pt cat timp..ca se plictiseste destul de repede de orice jucarie.

Nexus-multa sanatate lui Arthurash ingeras..sa treaca buburutzele si nasucul infundat..multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori

Ionela-pupici lui Alex cel istet...si eu am invatat-o ieri pe Ina sa bata palma..si era tare incantata

Mina-trebuiesa fie un scump vizigotu trebaluind prin casa si mutand toate de colo colo

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Poze noi

Mergi la inceput