Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)
Raspunsuri - Pagina 6
georgiana.david spune:
LA MULTI ANI Alexia Maria !
LA MULTI ANI Maria Romana !
LA MULTI ANI Adrian !
Sa cresteti mari si sanatosi!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
pufymic spune:
Geo am vazut si eu pozele voastre!Superrrr!Si tortul arata tare bine....miammmmm!Tu l-ai facut?
Pupici!
Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
herra spune:
e clar: a inceput "distractia": se ridica mereu de marginea patului; se mai impiedica in pantalonasi si da cu capu', sau se lasa in jos si da cu barbia...
macar nu isi da drumul pe spate - se aseaza in fund foarte prudent, macar atat!
iar azi mergea in patru labe si i s-au muiat mainile si...a dat cu fatzuca de mocheta!
si ma sperie cand plange asa cu foc ca face pauze in respiratie!
ei, w-e placut in continuare!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani! Alexia Maria, Maria Romana La Multi Ani! Adrian
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Herra multumim pentru felicitare... si lasa ca o sa fie bine pana la urma cu Vladutz, chiar daca mai cade, el nu plange de durere, ci de sperietura si esec... cel putin asa mi-au zis mie doctorii aici :)
Am vazut si eu pozele cu Dami si Paula si sunt SUPER! Bravo copilasi si parinti
La noi e inca 11, nu a venit nimeni inca, din invitati, vin la 1... ceea ce e mai naspa e ca... fata e obosita si nu stiu ce sa fac :( daca nu vrea sa aleaga nimic sau mai rau :D daca adoarme pe la 1????
Voi la ce ora ati facut petrecerea de motz?
Revin mai pe seara... si sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie
ionella3003 spune:
andreea, noi am pus petrecerea la 4 pm, din cauza ca atunci se trezeste, de obicei, alex. Normal ca in ziua cu pricina la 4 a adormit!!! L-am lasat sa doarma jumate de ora, i-am pus pe musafiri sa vorbeasca in soapta si apoi totul a fost minunat, ceea ce va dorim si voua!
fetelor, azi am tras o "spaima" pe cinste: ma duc de dimineata sa vad ce face puiul, daca s-a trezit si il gasesc in picioare, langa pat (doarme in pat cu noi), cu ochisorii plini de lacrimi; m-o fi strigat mititelul si, daca a vazut ca nu apar, s-a gandit sa plece sa ma caute... am tot facut instructie cu el, cum sa coboare din pat si a dat roade! Stie sa se dea singurel jos din pat! Ce mandra sunt de baiatul meu!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
georgiana.david spune:
Herra, si Damian face la fel, se ridica de cel putin 20 de ori, se pune in fund, merge pe marginea patului si dupa o ora da Dumnezeu sa-si puna fundul in sus si sa adoarma
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
mcm spune:
Multumim pentru urari.
Am sarbatorit-o si noi azi pe Alexia, o sa upload-am maine cateva poze de la mini petrecerea noastra.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
mcm spune:
Aa, mi-am adus aminte ca acum un an exact la ora asta aparea pe lume Alexia noastra.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
aissa spune:
La multi ani Victor Cristian si Kaori!
loreema24 spune:
La multi ani!!!
Victor Cristian
Kaori
Alexia Maria
Maria Romana
Adrian
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!!!
Georgiana superb tortul,s-a speriat de frisca piticul???
Herra - lasa ca invata el sa cada fara sa se loveasca,asa e inceputul,vai ce bine e ca am scapat de perioada asta.
Ionella - felicitari piticului,maine poimaine te trezesti ca vine la bucatarie sa bea "cafeaua" cu tine.
Andrea - abia astept sa vad poze de la turta Nathaliei!
Aniversare 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !