Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI Alexia Maria !
LA MULTI ANI Maria Romana !
LA MULTI ANI Adrian !

Sa cresteti mari si sanatosi!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Geo am vazut si eu pozele voastre!Superrrr!Si tortul arata tare bine....miammmmm!Tu l-ai facut?

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

e clar: a inceput "distractia": se ridica mereu de marginea patului; se mai impiedica in pantalonasi si da cu capu', sau se lasa in jos si da cu barbia...
macar nu isi da drumul pe spate - se aseaza in fund foarte prudent, macar atat!
iar azi mergea in patru labe si i s-au muiat mainile si...a dat cu fatzuca de mocheta!
si ma sperie cand plange asa cu foc ca face pauze in respiratie!

ei, w-e placut in continuare!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Alexia Maria, Maria Romana La Multi Ani! Adrian

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Herra multumim pentru felicitare... si lasa ca o sa fie bine pana la urma cu Vladutz, chiar daca mai cade, el nu plange de durere, ci de sperietura si esec... cel putin asa mi-au zis mie doctorii aici :)

Am vazut si eu pozele cu Dami si Paula si sunt SUPER! Bravo copilasi si parinti

La noi e inca 11, nu a venit nimeni inca, din invitati, vin la 1... ceea ce e mai naspa e ca... fata e obosita si nu stiu ce sa fac :( daca nu vrea sa aleaga nimic sau mai rau :D daca adoarme pe la 1????
Voi la ce ora ati facut petrecerea de motz?

Revin mai pe seara... si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

andreea, noi am pus petrecerea la 4 pm, din cauza ca atunci se trezeste, de obicei, alex. Normal ca in ziua cu pricina la 4 a adormit!!! L-am lasat sa doarma jumate de ora, i-am pus pe musafiri sa vorbeasca in soapta si apoi totul a fost minunat, ceea ce va dorim si voua!

fetelor, azi am tras o "spaima" pe cinste: ma duc de dimineata sa vad ce face puiul, daca s-a trezit si il gasesc in picioare, langa pat (doarme in pat cu noi), cu ochisorii plini de lacrimi; m-o fi strigat mititelul si, daca a vazut ca nu apar, s-a gandit sa plece sa ma caute... am tot facut instructie cu el, cum sa coboare din pat si a dat roade! Stie sa se dea singurel jos din pat! Ce mandra sunt de baiatul meu!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Herra, si Damian face la fel, se ridica de cel putin 20 de ori, se pune in fund, merge pe marginea patului si dupa o ora da Dumnezeu sa-si puna fundul in sus si sa adoarma

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Multumim pentru urari.

Am sarbatorit-o si noi azi pe Alexia, o sa upload-am maine cateva poze de la mini petrecerea noastra.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Aa, mi-am adus aminte ca acum un an exact la ora asta aparea pe lume Alexia noastra.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Victor Cristian si Kaori!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani!!!

Victor Cristian

Kaori

Alexia Maria

Maria Romana

Adrian

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!!!

Georgiana superb tortul,s-a speriat de frisca piticul???

Herra - lasa ca invata el sa cada fara sa se loveasca,asa e inceputul,vai ce bine e ca am scapat de perioada asta.

Ionella - felicitari piticului,maine poimaine te trezesti ca vine la bucatarie sa bea "cafeaua" cu tine.

Andrea - abia astept sa vad poze de la turta Nathaliei!

Aniversare 1 an

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput