Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Cu intarziere un mesaj de LA MULTI ANI pentru toti bebeii sarbatoriti zilele astea: Maria, Adrian, Victor, Kaori si in special pentru Alexia si Dami

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

La Multi Ani! pentru sarbatoritii din week-end, pe care nu am putut sa-i felicitam la timp: Damian, Alexia Maria, Maria Romana, Adrian si pentru cei de azi: Victor Cristian si Kaori !
La Multi Ani Herra!
Multa sanatate, mult noroc si bucurii cat mai multe!

Azi noapte Menny a facut febra, i-am pus un paracetamol, si i-a trecut pana dimineata, sper sa nu mai faca! vaccinul de un an l-am facut sapt trecuta, nu cred ca e posibil sa fie de la vaccin, nu?

Geo, feliciatri ptr mersul de-a busilea! Super pozicile cu Damian cu frisca in gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

La multi ani Herra

La multi ani Alexia Maria, Maria Romana si Adrian!
La Multi Ani Victor Cristian si Kaori
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!

Aici e o ploaie rece, urata, care de ieri dupa amiaza nu se opreste.
Noi ne-am intors aseara tarziu si azi dimineata cascam de imi trozneau falcile.
A fost frumos, dar cam obositor. Nu am mers singuri, Aissa si stiti si voi ca nu-i usor sa calatoresti cu copiii. Nu-i usor cu unul, cu doi ce sa mai zic. Si dup-aia fa-i sa stea linistiti in restaurant. Mai ales ca Andrei a dormit pana am ajuns acolo si o data intrati s-a inviorat si a inceput sa vrea sa se miste, sa nu mai stea in carut.
Am zis ca data viitoare facem o escapada romantica, doar noi doi.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

La multi ani tuturor bebeilor care s-au sarbatorit in ultima saptamana, de cand eu nu am mai apucat sa intru pe forum.Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi ,fericiti si norocosi,iar parintii lor sa se bucure alaturi de ei!.

M-am uitat pe pozele voastre, sunteti niste frumosi.

Geo, are Dami niste ochi...

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Herra,
Sa ai parte de multi ani frumosi alaturi de micutul tau si de cei dragi!
Victor si Kaori. Sa cresteti mari, sanatosi, voinici si sa-i bucurati pe parinti!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani Alexia Maria, Maria Romana si Adrian!

Geo am vazut pozele cu scumpul Dami. Frumoase, frumoase!

Am si eu o intrebare la voi:
Se cumpara vreun cadou la nasi pentru ruperea turtei?

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Herra!!!

Naty, eu nu am luat nici un cadou nasilor. Dar eu nu am prea respectat traditia (ma refer la ce ne-a zis Roandre ca se face) asa ca nu sunt asa sigura ca asa trebuie.

Anielas, vazut pozele cu elefantelul si vreaaaaauuuuuu si eeuuuuuu! De unde l-ati luat? A, si apropo de asta, eram datoare cu un raspuns la tine: buburuza a luat-o cumnata mea din Carrefour. Si pupa Inutza cuminte sa se faca bine!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Anielas, top si eu ca Aissa: e adorabila pitica pe elefantel, pare ca se distreaza de minune. De unde ati luat elefantelul? Poti sa-mi zici si cat a costat?

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! VICTOR CRISTIAN!
La Multi Ani! KAORI!
sa fiti sanatosi, cuminti, intelepti si mereu fericiti

La Multi Ani!draga HERRA
sa ti se implineasca toate dorintele, sa aveti cu totii sanatate si sa te bucuri de al tau scump scump pui Vladutz

Anielas sa nu fie de deochi... ai o printesa de fata, sa-ti traiasca si sa te bucuri mereu de ea

Ieri... a FOST SUPEEEER! Nici nu am cuvinte... Ca niciodata au fost aproape 30 de grade, am fost intr-un parc de aici din apropiere, am uitat acasa foarfecul si lumanarea si le-a adus Doru pana la urma :)
La nasa i-am dat o sticla de vin, sapunul si prosopul...
Fata a adormit la 2... cand a inceput petrecerea, pana la 4... iar apoi, vorba Ionelei a fost SUPER :)

Asa... de pe tava a ales o scoica (care inseamna, in viziunea nasei, sa-i placa sa calatoreasca) apoi a ales pixul si apoi celularul - pe care l-a dus la ureche si a zis "Alo, tata?!"
Am pus-o sa aleaga in continuare, asa de joaca... si a ales flaconul cu medicamente ... si apoi o caseta...

Nici n-am cuvinte, toata lumea s-a simtit foarte bine... asa ca a fost o petrecere reusita

POZEEEE aveti...incepand de aici

Cam asta e... va multumesc pentru sfaturi si pentru sustinere si revin mai pe seara :)

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare la toata lumea si La multi ani! la toti bebelusii care au implinit anisorul:)

Eu cam ocupata, abia daca intru pe net 1 data pe sapt. si atunci pentru lucrarile de la scoala.

Mara e tot mai activa, merge daca o pun, adica eu intr-o parte taica-su in cealalta si merge intre noi, de altfel foarte bine dar cred ca-i trebuie recompensa de pupaturi de la capatul drumului. Altfel se pune in patru labe si viteza este considerabil mai mare.
Vorbeste toata ziua pe limba ei, recunoaste multe cuvinte dar nu da semne ca ar dori sa le repete. Ii palce sa scotaoceasca in dulapurile de la bucatarie si de la baie, deja i-am amenajat unul special cu toate cutiile si cehstiile din plastic. Numai caci acolo, cum are voie nu prea e interesata sa mearga foarte des.
De o saptamana a inceput sa ne arate cu degetul luminile, asta oriunde mergem.
Am inceput sa-i dau lapte de vaca pe care pare sa-l tolereze bine.
Cam asta despre noi, doarme toata noaptea de la 8.30 la 6.30-7 . Singura problema este ca adoarme cu biberonul atat seara cat si la pranz. Pediatra mi-a zis ca-i cazul deja sa-i spalam dintisorii numai ca imi pare un pic inutil daca isi bea laptele adomind. La voi cum este?

Ca atat pe azi, numai bine,

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput