Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Andreea- am vazut toate pozele micutzului ingerash..e o scumpete..sa nu fie de deochi..si ce tort yamii a avut...
Imi place tare mult bratarica pe care o are Nathalie la manutza sa nu se deoache....

Elefantzelul l-a luat Stefu din Metro Militari ieri..parca a fost cam 860.000...cand s-a trezit azi Ina s-a dus intinsa la el si a inceput sa rada si sa-l mangaie

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

LA MULTI ANI, CRISTINA!!!!( acum am aflat si eu ca tu mai esti si Cristina, draga HERRA)
Sa ai parte de muuulte bucurii de la scumpul tau copil si nu numai.

La Multi Ani! VICTOR CRISTIAN!
La Multi Ani! KAORI!

Naty, noi am luat un cadou de mot. Ei au zis sa nu luam nimic, dar noi am vrut sa luam: o oala sub presiune( potrivita sau nu, stiu ca aveau nevoie)

Asa si nu am raspuns la intrebarile de mai demult:
- Amelia doarme in patutul ei, dar mai intii adoarme in patul mare ca acolo se joaca toata ziua. Uneori dimineata o mai luam cu noi.
- Eu i fac baie Ameliei de 2-3 ori pe saptaman ptr ca la noi e pedeapsa sa ii faci baita, dar perseveram
- Mai era inca ceva, dar ma uit si scriu dupa ca acum nu mai stiu.
Am vazut destule poze, dar nu mai stiu la cine si cum. Sigur l-am vazut pe Damian si ce suparici era el acolo cand i-a luat suzeta aia.
Am vazut-o pe Ale scumpa si petrecerea ei frumoasa.
Pe cine inca? Oh, nu mai stiu, Filip, Andrei al Adelei.. cert este ca eu ma cam uit sa vad ce torturi delicioase si ce bebei frumosi au fost la 1 an, si la toti petrecerile au fost frumoase si deosebite in felul lor.
Am pus si eu niste poze, desi... vai si amar de capul lor. Sunt de o calitate destul de proasta. Nu am avut digital si am facut cu aparat clasic si le-am pus pe CD.
Vedeti si voi ce iese.
Eu am o intrebare: cum se da Calciu Gluconic la bebe? Adica mie mi-a zis pediatra cate o jum de fiola 10 zile pe luna, dar nu stiu daca tr sa i-l dau cu seringa, numai calciu, sau pot sa ii pun in mancare?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI
VICTOR SI KAORI

HERRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Lilia-am vazut pozele cu ingrashul de Amelia ..pupici dulci de la noi..e o dragutza...mi se pare ca seama tare mult cu tine .
Calciul i l-am dat Inei tot asa cate o jum de fiola si l-am amestecat in ceiuc..sa nu-l pui in laptic ca se branzeste.

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

ANIELAS, merci de info si complimente.
Nu stiu cum am putut sa uit sa spun ca am vazut si pozele cu Inuta, care e o scumpica si se vede ca tare ii place cadoul de la tati. Ai o fetita tare dragalasa si frumusica. Si vazui ca va place si voua AXN-ul

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Andreea, sa-ti traiasca papusa si sa nu-ti fie de deochi!E o scumpa.
Anielas, e o dulcica Inuta pe elefantelul ei!
LiliaToma, mii de pupici Ameliei! E tare scumpa si seamana cu tine.
Alma mea nu are chef sa doarma inca. Mai sunt copilasi in club care adorm asa de tarziu? Nici la noi nu e o regula, dar azi nu are fata somn deloc, desi a fost super activa.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani copilasilor care sau serbat in we Damian,Alexia Maria,Maria Romana,Adrian .
La multi ani lui Victor si Kaori -sa fiti sanatosi ,frumosi ,destepti.
La multi ani Herra sa fii fericita alaturi de cei dragi .
Am admirat toate pozele de la aniversare a lui Dami,Paula,Amelia,Nathalie ,Ale (aissa) -copilasi frumosi si destepti.Si ce torturi delicioase mmmmmm
Frumoasa jucarie are Inuta ,pupici de la noi si multa sanatate.

Noi am fost vineri la revizia de un an .Am facut si vaccinurile si a fost un pic maraici.La 1 an si 3 saptamini are 75 cm si 9500 kg.
Toata ziua vorbeste pe limba ei ,se joaca,inchide usile, deschide sertarele. Daca o intrebi citi ani are arata 1 degetel imi vine sa o maninc de bucurie .Cam atit la noi.
sanatate picilor bolnaviori .
o zi buna

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele

in primul rand vreau sa urez tuturor copilasilor La multi ani! si multa , multa sanatate!
cristina(herra) si Anneoprea La multi ani!
in sfarsit ne-am schimbat firma de net ca nu mai rezistam 3 zile sa mearga si 6 nu, ded acum asper sa fie mai bine.
in ultima saptamana sa va spun ce am mai facut. am fost la vaccin pe 27 sept, cel gratuit, nu a avut nici o reactie adversa, a marait un pic cand a intepat-o dar i-a trecut repede. nu a facut febra, nimic.
eu eram cam stresata ca avea niscai muci, pe care ii are si acum de altfel dar ni l-a facut
fetele care se streseaza de vaccin ca au copiii muci, va spun ca se face, doar daca au febra sau rosu in gat urat sau tusesc rau atunci nu se face decat cand e bebe sanatos
aveam 75 de cm si 10300 gr, mi se pare ff bine si dr era incantata ca a crescut bine.
peste o luna face priorix si peste late nu stiu cate saptamana a zis ca ii face o juma de doza de antigripal, aici nu prea stiu ce zic voua v-a zis ceva?
nina e cazul sa il faca?
in rest numai nazdravanii face, face numai ce vrea ea daca ii spun ca nu e voie, sta cateva secunde cu mana in aer si tot vrea ea face si apoi rade, de exemplu baga cheile in priza, avem aparatori puse dar tot mi-e frica asa ca ascund tot mai nou si cand vreau sa plec sau am nevoie de ceva caut si cate o juma de ora de transpir si obosesc si imi trece de plecat
afara vrea numai pe jos si in ritmul ei nu mai ajung nicaieri, cand trebuie asa de de multe ori o chem pe soacra sa o scoata afara.
aa uitam sa spun are si al 8 lea dinte iesit si ma calmasem ziceam ca stam vreoi 2 luni linistiti cand colo iar nu a mancat vreo 3 zile aprope nimic si intr-o seara cand o schimbam si radea de mama focului am vazut ca i-au iesit 2 masele sus, stanga si dreapta
si jos am vazut ca e umflata gingia asa ca... mai avem de tras
rad cu cumnata mea ca fata ei de 6 ani jumate isi schimba dintii de lapte si la noi acum ies
ma duc sa mai citesc catve ceva in urma
pun niste pozici acum va anunt cand sunt gata

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Evan Sa cresti mare, frumos si sanatos.

Lilia, am vazut pozele cu scumpica Amelia. Ce fetita chocheta o sa ai.

La Multi Ani! Anneoprea (Anne Mari). Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI,EVAN!...sa cresti mare,sanatos si fericit, alturi de ai tai parinti... multi!
ANDREEA,am vazut pozele...super,draguta foc gaza ta,sa nu fie de deochi... si ...sa va traiasca!
AISSA,si fetita ta e tare scumpica, multi de la noi...frumos tortulet,felicitari!
LA MULTI ANI si pt draguta si prietena lui ROBERT,ALEXIA MARIA(MCM),sa cresti MARE,SANATOASA SI LA FEL DE FRUMOASA,SA FI FERICITA!...sa va bucurati toata viata de ea, si de la noi!

Noi am fost la un control si avem 77 cm si 10 kg la 11 luni jumate...avem probleme cu coitele,ca fug in sus pe canal,care nu este inca inchis si speram ca pana la 1 an jumate-2 ani,sa se stabilizeze ca daca nu ajungem la cutit,si tare nu am vrea...mai este cineva cu baieteti cu problema asta?...ne-am mai facut o decalotare,ceva mai dureroasa ca prima pt ca deja aveam un inceput de fimoza,si acum plangem de fiecare data cand facem pipi,speram ca pana maine sa fie totul in regula,ca asa mila imi este de el,dragutul meu....in rest e bine,asteptam sa facem anisorul si sa mergem pt vaccine.

Cam atata despre noi....va si va uram o saptamana cat mai placuta cu sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput