Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)
Raspunsuri - Pagina 10
loreema24 spune:
La multi ani !!! Herra si AnaopreaTot binele din lume si sa va bucurati de familii fericite intotdeauna.Scuze pt intarziere !
La multi ani !!! EVAN
Anielas foarte frumos cadoul si se vede ca e f incantata de el.Sa se faca bine cumintica.Pupici de la noi ,poate o ajuta.
Ionella Pe Lori a invatat-o tati sa de-a noroc de ceva timp, dar smechera acum daca ii cer ceva ce are in mana si nu vrea sa imi dea da noroc cu mine si isi pastreaza achizitia.
Mina eu am renuntat sa mai stau cu ochii pe ea prin casa pt ca ametesc si imi fac sange rau degeaba, tot am impresia ca se dezechilibreaza si da cu capul de ceva si ea saraca nu a mai cazut in casa de 2 saptamani dar parca tot mi-e frica,asa ca o las in pace si gata.
Georgiana pai tocmai suzeta i-ai luat-o ??? Superi baiatul de ziua lui ??? Rusine.
Nexus felicitari piticului, in 2 saptamani nu te mai tii dupa el.
Naty eu nu le-am luat cadou la turta.Depinde de fiecare cred.
Andreea felicitari piticei pt ca a fost cumintica si pt ca vi o desteapta, nu degeaba a ales si pixul.Marea cred ca fi preferata ei.Nu s-a topit tati cand a vorbit cu el la telefon ?
Telefonul l-a pastrat fata.
Superb tortul.Si se pare ca a fost si f bun.
Mada e vrednica fata ta,face treaba, ce nu e munca sa ascunzi cheile asa bine sa nu le gaseasca mami ?
Lilia - ce fata frumoasa si cocheta are mama
Lori are 5 dintuci si 1 maselutza, cam ciudata dar nu vor sa iasa perechi la ea.Inca ne mai chinuim ca are gingiutele umflate la maselute.
Aniversare 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
crini spune:
Intru fuga, acum dimineata sa raportez un pui plangacios si nervos foc, cu lipsa de apetit si o gogoasa mare in gurita, unde sta sa-i iasa o masea. Dar e asa umflat ca pare gata sa-i plezneasca in orice moment. Are cineva maselute? Eu parca nu-mi aminteam sa fie asa dificil. Stiu ca iese fiecare coltisor pe rand, dar cu fetita parca n-a durat atat. Ma gandesc ca de-.aia e asa nervos. Si ii curge si nasucul. Dar n-are febra si asta e bine.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
frosa spune:
Andreea am vazut pozele, ce bine ii sta fetei tale in rochita roz 3 sferturi
Lili Toma am vazut si pozele voastre, ce mot cu funda rosie .. eu la al meu nu am avut decit un elastic de bani. Sa-ti traiasca sa se faca mare si ..... ce sa mai zic ca frumoasa este deja.
Fetelor, copilul meu are o noua pasiune ... linge ecranul televizorului. Cum prinde 2 sec. cind nu ma uit la el hop trece repede la ecranul televizorului si-l linge. Stie ca nu-l las asa ca se uita la mine dupa care repede repede cu limba pe ecran.
Noaptea trecuta nu prea am dormit of nu se mai termina cu dintii astia.
Mada spune:
fetele am pus poze in albumul sept 2005.
am reusit sa vad poze cu scumpa de Amelia, o dulceata de fetita, frumuselul de Dami.
si inca mai vreau sa ma uit dar nu staaaa si ea putin cuminte
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
crini spune:
Am citit din urma si vad ca majoritatea copiilor au rupt turta si au taiat motul. Vreau sa intreb si eu cand se face chestia asta, e musai cand implineste un an, e o anumita perioada in care se face?
Si cine o face, neaparat nasii?
Nu de alta dar noi nu vom fi in tara cand implineste Andrei un an si nici nasii nu vor fi aici.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
loreema24 spune:
Mada - ce familie frumoasa ,era asa buna lumanarea?
Crini- Turta(motul)se poate rupe si de altcineva in afara de nasi.Asa are nas de botez si nas de mot.La baietei se taie motul intre 1 si 3 ani.Cam asa sunt obiceiurile pe la noi.
Avem si noi poze noi in albumul 1 an +.
Aniversare 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
georgiana.david spune:
Crini, motul sau turta, in general, este treaba nasilor dar au fost cazuri in care, daca acestia nu au putut, s-au gasit alti nasi. La baieti motul se poate taia intre 1 si 3 ani. Noi o lasam pe vara viitoare ca atunci ne vin nasii din Italia, doar daca nu se razgandesc si vin de Craciun....
LA MULTI ANI EVAN!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
aissa spune:
La multi ani Evan!
Am intrat si eu scurt sa va salut, am citit pe-o dunga dar am observat intrebarea Liliei cu privire la calciu. Eu i-am dat lui Ale cu seringa, direct in gurita, dar nu am luat fiole ci siropul de la Pharco si l-a aceeptat foarte bine.
Fug ca am o gramada de treaba (ieri am facut zacusca si e bucataria vraiste), acum am pus castraveti si dragutii de vecini care au santier (numar de 2 fix sub mine) au oprit apa si la baie si la bucatarie, la unul se dau gauri si la unul se bocane iar eu sunt total nauca si legata de maini si de picioare fara apa.....
Nexus spune:
La Multi ani Evan ! Sa fii sanatos, cuminte, sa ai parte numai de bucurii si realizari!!!
Andreea am vazut poze cu Nathalie cea eleganta si motzata...dulce foc. Si am vazut si parcul cu iarba aia asa frumoasa...superb. Mare pacat ca in Ro nu avem asa ceva.
Lilia sa-ti traiasca dulceatza de fetitza. In poza cu ursuletzul si cu tati iti vine sa o mananci...multi pupici.
quote:
Fetelor, copilul meu are o noua pasiune ... linge ecranul televizorului. Cum prinde 2 sec. cind nu ma uit la el hop trece repede la ecranul televizorului si-l linge. Stie ca nu-l las asa ca se uita la mine dupa care repede repede cu limba pe ecran.
hi..hi..hi..frosa, tare haios cred ca este.Isi manifesta aceasta pasiune si cand e tv-ul inchis?
Arthur cum vede tv-ul aprins se duce si ii arata pe indivizii de acolo cu degetul. Cand dispar se enerveaza si incepe sa bata cu manuta in ecran.
Si acum repede sa vedem si poze cu Ilinca.
Va pup.
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
nature spune:
Lilia, si eu ii dau Ilincai Ca Pharco, de cand s-a nascut, luni, miercuri, vineri, cate 5 ml, si ii dau cu seringa.Ii spun ca-i dau siropel si ea deja stie si intinde gurita, ca e dulce si ii place gustul.Stiu ca nu e bine sa ii pui calciul in mancare sau bauturi, pt. ca e posibil sa nu manance tot sau sa nu bea tot, si atunci se pierde din cantitatea pe care ar trebui sa o inghita...
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos