Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)
Raspunsuri - Pagina 11
georgiana.david spune:
Lui Dami Ca Pharco nu i-a placut, in schimb ia fara probleme Ca gluconic, la fiola, 10 zile pe luna cate o jumatate de fiola / zi, asociat cu jumatate de fiola de vitamina C
Danyce nu mi-ai zis cum mai merge cura?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
danyce spune:
Frumoasa si eleganta tare e micuta Ilinca, Mada. Are rochite de la H&M sau mi se pare?
Fetelor cu bebei obsedati/atrasi de televizoare, ma inscriu si eu in clubul vostru. Si Alma se opreste in fata lui, isi pune mainile pe ecran si il mai pupa din cand in cand. Ea isi da drumul la televizor singura, cu telecomanda si butoneaza pana da de un canal muzical si apoi danseaza.
De vreo doua zile, fata mea s-a facut terorista. Ma urmeaza si ma urmareste mai ceva ca un spion si se pune pe urlat cand e langa mine (cum ca vrea in brate) sau cand ma uit la ea isi ingusta ochisorii ca si cand ar plange si se face ca plange numai sa ii dau mai multa atentie. Daca ma pune michiduta sa o iau in brate, atunci e cuminte pt cateva clipe, insa cum ma asez undeva cu ea, cum incepe iar distractia. Trebuie sa ma plimb prin casa cu ea sau sa dansez cu ea ca sa fie happy.Cand se satura, se prelinge singura jos din bratele mine, mai misuna prin jur vreo 5 minute si isi reia activitatea de terorista.La dinti nu ma lasa sa ma uit ca muscaaaa....toata barba mea si niste degete au semne de buna purtare de la dintisorii ei.Si acum sper din adancul sufletului sa adoarma peste vreo ora sa reusesc sa dau niste telefoane ca asa, cu miorlaituri pe fundal, nu prea stiu cine ma ia in serios (e vorba de telefoane in interes profesional).
Gata, m-am descarcat. Nu stiu ce are domnisoara mea si, mai ales, nu inteleg cum de cu tati al ei e super cuminte.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Naty spune:
La multi ani, Herra!
La multi ani Victor si Kaori!
Un special lui Victor, stie mami a lui de ce!
Scuze de intarziere, ieri am fost convinsa ca e 2 octombrie, de aia am felicitat doar pe cei nascuti pe 2!
De altfel, am scris si in cateva acte 2 octombrie.
La multi ani si lui Evan!
Lilia am vazut pozele printesei tale.
Calciu Pharco i-am dat si eu mult timp bebelinei, cu lingurita. Ii placea foarte mult.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danyce spune:
Cred ca totusi maselutele o supara pe Alma. Cu ajutorul unei periute de masat gingia am reusit sa ma uit la ea in gurita si am vazut ca ii sunt inflamate gingiile in ambele parti, sus, la maselute.
Geo, in cazul meu cura nu a dat prea mare rezultat, adica doar vreo 4kg in minus dupa 16 zile. O sa incerc sa fac altceva, in functie de timpii de digestie si de caloriile alimentelor, voi urma o alta dieta incepand de joi.Mai am de dat jos 5 kg sa fie asa cum vreau eu.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:
La multi ani Victor, Kaori si Evan!!!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa va dea Dumnezeu o viata plina cu impliniri!
La multi ani Herra!!!
La multi ani Anneoprea!
Sa fiti fericite mereu alaturi de familiile frumoase pe care le aveti!
Eu din lipsa de net n-am mai dat pe aici....asa ca mai am de recuperat!Am citit cam in diagonala ce s-a mai scris si am vazut poze cu Amelia, Nathalie, Inutza si Ilinca(de Mada)!Sunt niste printese fetitele voastre!De-abia astept sa am si eu o fetita!
Crismir imi pare rau de problemele voastre cu fimoza si cu outele...multa sanatate si sper sa se rezolve de la sine!
Frosa si bazucu meu linge televizorul...mai grav e ca ieri s-a pus pe burta si lingea mocheta din bucatarie!...si se mai linge si in oglinda, si aragazul il linge cand il mai apuca...!
Acum doarme nazdravanul....cand se trezeste mergem in Selgros la cumparaturi de ziua lui!
Pupici!
Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
crini spune:
Daca motul se poate taia pana la trei ani, atunci o vor face nasii, ca doar in doi ani ajungem noi acasa.
Aissa, spor la treaba cu conservele.
Danyce, si noi avem probleme cu maselutele.
Copilul meu intra la categoria luptator sumo. La 11 luni avea 11.200kg
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
roandre spune:
Salut dragelor!
Mie de cateva zile nu mai imi merge netul acasa (cica s-a ars serverul) asa ca imi cer mii de scuze ca nu am putut ura la timp LA MULTI ANI sarbatoritilor: Alexia Maria, Maria Romana, Adrian, Victor Cristian, Kaori, Evan.
Sper sa-mi faca in curand netul acasa caci tare greu imi e fara net.
Ieri am avut o zi tare nasoala. Alexia dupa somnul de pranz a facut febra si cu supozitoare pana seara am reusit s-o scoatem la capat desi a fost maraita, nu a vrut sa pape nimic altceva decat lapte, sa stea doar in brate. Astazi este ok si acum suntem in vizita la mama.
Tot aseara ni s-a stricat si TV-ul din sufragerie (desi il avem doar de 1 an si cateva luni)...si uite asa am ramas seara fara TV, fara net...cu Alexia bolnavioara....
Va pup si incerc sa mai citesc putin din urma!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI aniversatilor de azi !
Azi aniversam si noi 2 ani de casatorie ! Sunt cu pregatirile pentru sper sa ne lase Tzontzonel
Va pupam si pe maine.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
mcm spune:
Va multumim tuturor pentru urari.
Aici http://community.webshots.com/user/europixel1 sunt pozele de la ziua Alexiei unde o puteti vedea si pe Ilinca (Mada).
Tortul a fost de mere ca sa-l poata gusta si Alexia si a fost facut de tatal Alexiei fara sa-l ajut eu. Alexie a suflat in lumanare si a reusit s-o stinga....
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani! EVAN!
La Multi Ani! Anneoprea
perfecta zi si-a gasit printisorul tau sa vina pe lume... chiar de ziua ta! Doamne cel mai frumos cadou
sa fiti sanatosi si frumosi!
Mihaela am visat-o pe papusica ta aseara, parea asa de mare si era nu stiu cum sa-i zic... patroana la Wonderland :) Oricum a fost un vis ffff fain, nu-mi amintesc detaliile acum, dar stiu ca am trait intens :)
Sanatate muuulta va doresc si sper sa ai net cat de curand ca tare mi-e dor de tine si de Elyanne
Am vazut pozele cu draga de Amelia, cu Alexia (MCM) - care are niste ochi cuceritori! :) si cu micuta si draguta Ilincuta - tare eleganta e :)
Lorena La Multi Ani! - distractie placuta - sa fiti fericiti mereu
Danyce - asa sunt copilasii la varsta asta, cauta cat mai multa iubire si atentie... uite a mea, daca nu o bag pentru cateva minute in seama, se duce la casetofon, apasa pe butonul de CD si da la maxim muzica, apoi se uita la mine cu niste ochi, de-ti vine sa o mananci . Nu mai zic, ca daca stau si fac ceva, nu e bine, trebuie sa fac orice treaba cu ea in brate - cand sta fooarte cuminte. Deci na, nu esti singura cu o fetita alintata - in sensul bun al cuvantului. :)
Eu am tuns zana scurt, scurt... cred ca e prima si ultima data cand o tund de tot, de acum ii las parul sa creasca.
Multumesc pentru aprecieri, e intr-adevar de milioane :) sa nu fie de deochi.
si sanatate muuulta!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie