Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)
Raspunsuri - Pagina 12
sofiabebe spune:
"La multi ani!" sarbatoritilor (cei care au implinit anul de cand nu am mai intrat eu si cei care implinesc azi).
Am veste mare: Filiponul a facut azi primii pasi singur!!!! Au fost trei de la scaun pana in mijlocul camerei si buf! in fund, apoi a fost o incercare ratata cu dintii-n scaun si urlete, dupa care a mers iar de la scaunul meu catre tati sa-i dea ceva "interesant". Lalalalalalaaaa! Am baiat umblacios. Nu ma pot declara convinsa, ca Sofia a inceput si ea pe la 11 luni cu pasi timizi intre parinti, dupa care doua luni a fost pauza totaaaaalaaaa, apoi la 1 an si o luna a inceput iar si a fost definitiv. Doar cu caderile in freza ca usa aveam probleme, dar si alea numai 2 saptamani, pana a capatat echilibru :).
Alta minune e ca Sofia s-a dat singura pe toboganul cel mai mare din parc, fara pic de emotii, de mai multe ori si foarte bucuroasa de reusita.
Va pup si sanatate sa dea Domnul!
bebe si puii:
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Ziua Filiponului
georgiana.david spune:
LA MULTI ANI ANDREAS!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
aissa spune:
La multi ani Andreas!
georgiana.david spune:
Cristina am vazut pozele Alexiei si Ilincai, foarte dulci fetele, ce trageau ele de jucarele!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
ana_a spune:
Salut!
Cu intarziere urez si eu La multi ani sarbatoritilor de zilele trecute
Alexia maria
Maria Romana
Adrian
Victor Cristian
Kaori
Evan
si pentru astazi Andreas
Sa cresteti mari si frumosi si multa sanatate!!
La multi ani si pentru tine Cristina!!
Noi am fost deconectati pentru neplata ca tati a uitat sa plateasca....
Revin mai tarziu dupa ce mai citesc din urma!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
Lucia spune:
Mamici care mai aveti bebelusi in plina eruptie dentara, cum mai rezistati cu nopti nedormite, caci eu sunt zoombie. Toata noaptea scoatem tipete si bem ceiut, iar somnul il facem ziua, cam cinci ore. Oare cat mai dureaza ? Nu avem decat doi dinti si gingii umflate cam peste tot; zici ca sus ii ies toti dintii deodata.
nature spune:
Roandre, sper sa se faca pitica bine.
MCM si Mada[/b], aveti niste ingerasi.Sa va traiasca!!!
[b]Sofiabebe, bravo pt.Filip.De-abia astept sa o vad si eu pe Ilinca mergand singurica.....
Despre noi ce sa va zic? Ilinca mananca de rupe, ne mananca urechile, e foarte pofticioasa si vrea sa guste tot ce mancam noi, e vesela si jucausa...
Acum am inventat jocul " Te prind".Adica eu ii zic "Te prind" si ea rade in hohote si alerga de-a busilea fara sa se mai uite in jur!Nu se mai fereste de nimic si mai nimereste in pereti, in tablia de la pat, in scaune....E o scumpica.Ieri am fost la magazinul ala rec]omandat de....uite ca am uitat de cine, cel cu ornamente pt. tort, si i-am luat o lumanarica si un set Alba ca Zapada+cei 7 pitici.Daca la cofetaria unde o sa ii comandam tortul nu gasesc ceva mai dragut, folosesc setul asta, daca au ei ceva interesant- il pastrez pt. la anu'....In rest nu prea aveau cine stie ce acolo.Poate ca am nimerit eu intr-o perioada proasta....
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
frosa spune:
Nexus cind televizorul este inchis nu mai prezinta acelasi interes dar ca si la pufy gaseste el ceva de lins
LA MULTI ANI
EVAN
ANNEOPREA
ANDREAS
roandre sanatate
mcm dragute poze dar cea mai interesanta este cea in care apare tortul iar Alexia are o fata asa de haioasa. Sa-ti traiasca.
Lucia de cind s-a nascut blondu am dormit in total 6 nopti linistite(aprox.) pina la 6 dimineata, in rest ba muci ba dinti ba ... habar nu am, raspunsul la intrebarea "cum rezistam" EEEEESTEEEEEE HABAR N'AM sper doar sa nu mai dureze mult.
Nexus spune:
La Multi Ani Andreas !!! Sa cresti mare, sanatos si cuminte!
lorena_andreianu multi ani fericiti si plini de bucurii si impliniri alaturi de sotul tau.
Mada frumoase poze cu domnisorica Ilinca.
mcm vazut si placut poze de la aniversarea Alexiei. Ai fetita mare mai, daca e suflat ea singurica in lumanare. Sa-ti traisca! Si sa-l felicitam si pe tati maestul in pregatirea tortului.
Andreea nu pui ceva poze cu Nathalie tunsa?
Felicitari Filip pentru primii pasi singurel !!! Tine-o tot asa!!!
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
frosa spune:
sofiabebe BRAVO sa te tii de acum incolo
mada am vazut-o si pe fata ta la ziua Alexiei, amindoua imbracate in rosu si calare una peste cealalta ... sper ca nu a iesit cu paruiala.