Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Roandre, multa sanatate la fetita. Vezi ca televizorul, daca il ai de mai putin de 2 ani e in garantie. Anunta repede, ca perioada in care nu functioneaza se adauga la sfarsitul garantiei.
Sofiabebe felicitari pentru primii pasi! Ce varsta are Sofia?
Mcm, mai, mai, ce tati harnic avem!
lorena_andreianu sper ca ati petrecut frumos. Felicitari pentru aniversare. Sa va dea Dumnezeu multi ani fericiti impreuna!

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by frosa
Lucia de cind s-a nascut blondu am dormit in total 6 nopti linistite(aprox.) pina la 6 dimineata, in rest ba muci ba dinti ba ... habar nu am, raspunsul la intrebarea "cum rezistam" EEEEESTEEEEEE HABAR N'AM sper doar sa nu mai dureze mult.

Imi suna asa de cunoscut...

sa vedeti cum e cu nopti nedormite si sculat dimineata sa te duci la servici, unde se presupune ca esti fresh si cu spor de lucru!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

La multi ani, Andreas!

La multi ani si pentru Anneoprea (cu scuze pentru intarziere)!

Anuntam si noi aparitia a inca 2 dintisori, unul sus si unul jos (in total 4). Si inca doi care ies acus acus.

Fata mea dimineata a cam tusit, sper sa nu fi prins vreo raceala tocmai acum.

Sofiabebe felicitari pentru primii pasi!

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Pardon, sunt cam chiauna (vezi noptile nedormite!) + in total avem 6 dintisori.

A, si concuram si noi oarecum la categoria "copilasi pana" cu 9 kg in cap la 1 an fara cateva zile.

poze noi

Mergi la inceput

Naty, felicitari pentru dintisori!
Andreea, he, he, eu am tuns-o pe fata mea pana s-o dau la scoala. Acum e domnisorica, vrea sa mearga la coafor, ii place s-o spele acolo pe cap, s-o trateze cu consideratie, oglinda mare in fata, ea pe scaun inalt. Nu cum facea mami acasa, in baie, ca sa nu umplem de par, pe un scaun obisnuit, cu punga de pus parul taiat intr-o mana, fara oglinda, se vedea doar la opera terminata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by sofiabebe

"La multi ani!" sarbatoritilor (cei care au implinit anul de cand nu am mai intrat eu si cei care implinesc azi).

Am veste mare: Filiponul a facut azi primii pasi singur!!!! Au fost trei de la scaun pana in mijlocul camerei si buf! in fund, apoi a fost o incercare ratata cu dintii-n scaun si urlete, dupa care a mers iar de la scaunul meu catre tati sa-i dea ceva "interesant". Lalalalalalaaaa! Am baiat umblacios. Nu ma pot declara convinsa, ca Sofia a inceput si ea pe la 11 luni cu pasi timizi intre parinti, dupa care doua luni a fost pauza totaaaaalaaaa, apoi la 1 an si o luna a inceput iar si a fost definitiv. Doar cu caderile in freza ca usa aveam probleme, dar si alea numai 2 saptamani, pana a capatat echilibru :).
Alta minune e ca Sofia s-a dat singura pe toboganul cel mai mare din parc, fara pic de emotii, de mai multe ori si foarte bucuroasa de reusita.

Va pup si sanatate sa dea Domnul!

bebe si puii:

Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Ziua Filiponului

felicitari!!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

La multi ani, Andreas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Andreas!

Pentru piticii care au implinit un an zilele trecute... cu scuzele de rigoare
La multi ani Victor Cristian, Kaori, Evan!

Si pentru mamicile care si-au serbat ziua zilele trecute... tot cu scuzele de rigoare
La multi ani Herra (Cristina) si Anneoprea (Anne Mari)!

La multi ani pentru Lorena si al ei sot! Multi ani fericiti impreuna.

Eu inca nu mi-am revenit din oboseala de la nunti... cand eram pe aproape a dres-o Elena... adica aseara nu prea a dormit mai deloc... Cate o juma de ora si pe urma iar urlete... suficient ca sa adorm un pic si sa-mi dea iar trezirea... Posibil dintii...

Am vorbit ieri cu pediatru... in leg. cu analizele care i le facusem... e bine...

M-am uitat la poze cu sarbatoritii si nu numai... adica... intr-o ordine oarecare...
cu Nathalie, o scumpa cu parul ei blond... Cred ca a fost f. frumos la iaraba verde...
cu Alexia (mcm)... haioasa cand a tb sa sufle in lumanare
cu Ilinca la Baby Expo si la ziua Alexiei... alta zapacita
cu Amelia... scumpa foc... si ce domnisoara o sa fie... la ce a ales dupa tava...
cu Dami... un ranjit.. la un moment dat putin shocat de ce i se intampla
cu Andrei al Adelei... la ziua lui... impreuna cu Inutza... alti bb scumpi.
Hmmm... cred ca au mai fost... insa la starea in care sunt mi-e imposibil sa imi mai amintesc... Oricum, toti piticii sunt niste scumpi si f. haiosi, fiecare in felul lui

Sofiabebe felicitari Filiponul pt. primii pasi!

Frosa nu stiu cum rezisti... io am avut cateva nopti nedormite si nu mai vreau...

Am pus neste poze de la nunti... nu prea am avut ce pt. ca al meu soti a avut grija sa-i pozeze pe ailalti... pe mine ma vede oricum in fiecare zi...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

LA MULTI ANI aniversatilor de azi !

Azi aniversam si noi 2 ani de casatorie ! Sunt cu pregatirile pentru sper sa ne lase Tzontzonel

Va pupam si pe maine.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

multi ani fericiti inainte! Sa ne povestesti cum ati sarbatorit!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

La multi ani, Evan si Andreas!!! Sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe pamant!

La multi ani, Anne Marie!!! Toate dorintele sa ti se indeplineasca!

Lucia, tocmai faceam socoteala ca se face 1 an si 4 luni de cand n-am mai dormit o noapte intreaga( am avut sarcina cu probleme si de pe la 6 luni jumate n-am mai putut dormi noaptea)! Ca sa nu mai vb. de faptul ca , de 2 saptamani de cand suntem bolnavi e si mai si, e super nervos ca nu respira cum trebuie si se trezeste de 100 de ori pe noapte! Si, cu toate astea, D-zeu ne da putere, ne ajuta sa fim optimiste si sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de micii teroristi! Doar ei sunt acum sarea si piperul vietii noastre...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput