Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI FERICITI,LORENA_ANDREIANU! si mii de ...sa traieti 1000 de ani fericiti!
LA MULTI ANI ,ANDREEAS!..sa cresti mare,sanatos si fericit!

Multumesc PUFYMIC, si voua!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

LA MULTI ANI ANDREAS!!!!!

Naty felicitari pentru dintzuci!!!!

Sofiabebe felicitari pentru bebe umblaret!

Noi suntem in plin proces de creare ....adica punem muraturi!
Si pe alta parte ne pregatim pentru chefuletul de sambata si pentru cel de duminica......ce emotii am ca bazucu meu face un anisor....
Si l-am si cantarit si masurat: G=11 kg, L=76 cm, PT=49cm, PC=48cm.
Adica e un elefantel de bebe ce-ti rupe spatele(pe-al meu mai exact!)!
Si mai am emotii....maine eu si cu al meu sot sarbatorim 4 ani de casnicie.......poate om reusi sa sarbatorim cumva dupa ce doarme taz!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Roandre, imi pare tare rau ca ti s-au intamplat asa multe lucruri neplacute in ultima vreme. Multa sanatate puiului drag.
Naty felicitari pentru dintzosi. Si sper sa nu fie nimic grav cu tusea bebelinei.
Draga Eliana esti o mami tare .. tare frumoasa. Toata admiratia din partea mea. Si ai o fetita pe masura ta.
Vorbeati despre nopti nedormite...eu as vrea sa va intreb: doarme copilul cuiva de seara pana dimineata fara sa se trezeasca?
Al meu nu...motivele au fost deja invocate: dintzosi, masele, nas infundat, mofturi ca vrea la noi in pat...etc. Intr-o perioada intrasem in panica, intrebam toate mamicile cat dorm puii lor si foarte multe imi spuneau ca de la 9-10 seara pana dimineata la 6-7 nu se trezesc. De cateva ori am deschis subiectul si cu d-na dr. care zambind imi spunea ca ea nu prescrie somnifere si ca e normal sa fie agitat de la dinti si maselute. Lui Arthur ia iesit si f devreme primul dinte, la 5luni juma. Acum are 9 dintzi, o maselutza si gingivoaca inflamata in dreptul la vreo 3 maselutze si un canin.
Dar vorba Ionelei

quote:
D-zeu ne da putere, ne ajuta sa fim optimiste si sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de micii teroristi! Doar ei sunt acum sarea si piperul vietii noastre

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

La multi ani pentru Andreas si Lorena!

Filip va multumeste. A mers azi putin si in parc: merge cativa pasi si buf in fund.

Sofia are 3 ani si merge la gradi, cred ca de acolo s-a-nvatat mai curajoasa.

Si noi avem probleme cu dintisorii, e marait uneori ore intregi fara motiv si face kk moale, de aceea am amanat vaccinul. Slava Domnului, nu plange toata noaptea, doar uneori se mai scoala pe la 11-12 sau 3-4, apoi se scoala de foame cred, pe la 6-7 fara ceva. In total i-au iesit doua masele si doi canini (!). Cred si eu ca da fiecare coltisor pe rand, ca altfel de ce-ar dura atata? Sofia nu a avut asa probleme, cate-o zi-doua la fiecare maseluta, vreo doua saptamani de urlat noaptea la canini, de nu stiam ce-are, cat despre al doilea rand de masele, nici nu am simtit cand au iesit. Poate or fi fetele mai rezistente la durere, cum se spune.

bebe si puii:

Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Ziua Filiponului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

LA MULTI ANI ANDREAS!

LA MULTI ANI feriticit LORENA!

Ioana, spor la muraturi! eu am terminat cu ele! si la multi ani fericiti impreuna, sper sa puteti sarbatori cum se cuvine! pupici lui Alesio!

Roandre, sanatate Alexiei!

Sofiabebe, felicitari pentru bebe umblaret!

Menny merge din ce in ce mai bine, adica a inceput sa mearga singurel si pe afara, nu numai in casa! I-a mai tercut febra, dar e tare marait!

Apropo de Ca, mie dr mi-a zis sa nu-i mai dau,si nu i-am mai dat de la 6 luni. Motivatia a fost ca e cam grasut, dar nu i-am facut analize sa vada cum stam. Voi le dati doar la indicatia dr??

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Vad aici o gramada de puisori cu dureri si mofturi de la dinti si maselutze...ei bine suntem si noi in rand cu ei!Stefan ma muscat pe maini, picioare, umar...oriunde apuca...si lasa o vanataie de zici ca ma bate sotul! Si inainte sa muste zice "au" dupa care hatz trage o muscatura ca nici nu apuc sa ma feresc....
Nici noi nu dormim noptile, cred ca in total au fost vreo 10 nopti cand am dormit mai bine, Dumnezeu stie cum mai rezistam, cred ca asta e puterea unei mame, sa reziste la asa nopti nedormite si ziua in pline activitatzi!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori sa se faca repede bine!!!

Am vazut si cateva pozici, care mi-au ramas restante cu Inutza in elefantel, mai am multe de vazut, astept sa imi adoarma dracusorul care inca nu doarme!!!

Povesteati aici de calciu...noi nu am luat niciodata...nici nu mi-a zis doctoritza sa-i dau, poate ca nu are nevoie...

Azi m-am chinuit sa-i fac niste poze, sa ma mai laud si eu dar greu...deci nu pot sa-l prind in poza ca fuge!Cu greu mare am facut cateva, pe care le-am pus in album.aici

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Am fost cam in viteza in ultimele zile de aceea am absentat. Prin urmare urez La Multi Ani tuturor celor care s-au sarbatorit intre timp!!!

Pufy, Lorena, sper sa aveti o aniversare frumoasa si in continuare o viata fericita!

Naty, vizigotu avea invers: 9kile fara ceva la fix un an, ha ha. Dar eu am renuntat sa imi mai fac griji, sanatos sa fie ca-l face mama si fotomodel daca asa vrea el.

Nexus, eu care ma tot vait de epuizare din cauza de cupil hiper activ acum e momentul sa il laud: doarme noaptea. De regula si in medie de la 9=10 seara pana pe la 7 dimineata. Acum in ultima luna de cand cu bolile nu a mai fost asa insa sper sa ne revenim urgent. Oricum ma socotesc norocoasa, imi spunea mama ca ea cand m=a avut pe mine pana am facut un an jumate nu a stiut ce e aia noapte intreaga dormita.

De vizigot ce sa va mai zic, cred ca si-a revenit complet, saptamana asta repetam analizele sa vedem daca e ok. Oricum, taie casa in lung si in lat, ia toate boarfele pe care le gaseste si le duce cui e prin zona, "scrie" cu pixul pe hartie si prevad ca nu mai e mult pana o descoperi ca pentru asta-s buni si peretii. Stie sa se dea jos din pat singur si are un fler cumplit sa mearga fix acolo unde se afla ceva de rasturnat, varsat, spart, etc. Cand iesim afara nu mai sta in carut decat daca il pacalesc cu grisine, altfel parca are viermi in cur. De dormit doarme 2 reprize a cate juma de ora-o ora, asta dupa masa de 10 si dupa masa de pranz. In rest, la ataaaaaac, iuuuuupiiiiiiiiiiiii! De cand a fost bolnavior a ramas cu suparatorul obicei de a se scula in jur de 4 si a se cere in patu parintilor (de fapt el nu se cere, insa poti dormi cand tero e in picioare in patut si zgaltaie la el si vorbeste si arunca cu jucarii?). Dar stiu din experienta ca incet incet va renunta la asta.

Cam atat am avut de povestit, ma duc sa mai fac una alta prin casa pana nu se trezeste.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! ANDREAS
Sa fii sanatos, frumos, descurcaret si curajos.
Marlen_b tare mi-ar fi placut sa ne mai zici si noua ce mai faceti...

Nexus multumesc pentru aprecieri :) si da... am sa pun poze si cu zana tunsa, probabil azi mai pe dupa-amiaza, ca abia m-am trezit (e 8:30)

Crini ce mai... ai domnisoara mare :)

Eliana bine ai revenit... tare frumoase is pozele :)
Ana_a se incarca greu, sper sa vad si eu pozele cu Stefan
Sofiabebe FELICITARI! lui Filip - de acum e si el umblator :) si de asemenea bravo! si pentru Sofia cea curajoasa!
Pufy sanatate si muulta fericire! :)

Ramona(Loreema) tare mi-ar placea sa scrii mai des...

A mea de dormit... of, la fel la Frosa cred ca am numai 5 nopti in care sa fi dormit toata noaptea, in rest... ba vrea ceai, ba vrea lapte... ba nu stiu ce viseaza... dar... am speranta ca va fi bine la un moment dat :)
Dinti, tot 6, cred ca se pregateste al 7-lea, pe undeva

Ok... asta e... ma duc la zana ca nu stiu pe unde e prin casa

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A reusit si fata mea sa adoarma in zgomot de fundal de bormasina! Am spume de nervi, mi se pare o nesimtire crasa, la ora 15 se dadeau gauri in 2 locuri distincte. Oare ce isi fac oamenii astia in case de dau atatea ore gauri in fiecare zi? Zau daca pricep.

Dar sa revenim, eu nu am dormit nici o noapte cap coada de cand o am pe Ale. Ea doarme, rar are crize de dinti cand se trezeste, dar se tot invarte si miauna dupa suzeta asa ca ma scol de cateva ori sa ii bag suzeta, sa ii dau ceai, sa o asez iar (ca se mai ridica in fund si ramane asa....adormita fiind), acum de cand bag caloriferul, sa mai aduc ceva ud sa pun pe el...si uite asa. Dar deja m-am obisnuit, nasol e cand chiar se trezeste fata ca nu mai adoarme usor si NU doarme cu noi in pat. Daca o pun la noi pleaca in explorat parfumurile de pe noptiera, se ridica pe perete, orice numai de dormit nu doarme.
Altfel, asa cum vedeti, am intrat si eu in randul celor ce nu mai apuca mare lucru sa bantuie pe net, daca ma vede la calculator trebuie neaparat sa faca si ea ce fac eu si mi-a trantit de cateva ori tastatura si mouse-ul asa ca am renuntat la a mai sta eu la calculator. Si am descoperit butoanele de la aragaz de care invartim intr-una, acu vreo 2 zile abia am salvat un buton de la masina de spalat din gura ei si cred ca ne mai ies si ceva dinti jos desi nu ma pot uita de aproape. Incet-incet o mai pacalesc sa stea cateva secunde netinuta in picioare, dar cand realizeaza se lasa in fund, si de 2 zile nu mai vrea in baie, daca vreau sa o asez plange, cred ca a fost odata apa mai calda si s-o fi speriat. Asa ca o spal in picioare.
Gata, fug, pup toti copiii bolnaviori sa se faca bine repede si pe mamicile obosite la fel!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat sa va intreb: a fost vreuna din voi cu fetita ieri la Unirea pe la 8,30?
Am vazut o ammica cu o fetita cam de varsta alor nostri care mi se parea tare cunoscuta ....

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput