Mamici de martie-aprilie 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 5
Tina_Welsh spune:
CAtrinel dar am terminat cu treaba ieri

!Ii traduceam sotului ce ai zis si m-a rugat sa iti transmit ca "Iti multumeste ca esti de partea lui, ca si el zice acelasi lucru!"
Dar serios cu casa am terminat de ieri astazi chiar nu am facut nimic si curatenie nu am mai facut nimic de ieri de la 5!De ce sa sangrez tocmai astazi?Dar de fapt nu e sangerare e ceva maro.SI ma simt asa...fara puteri...am avut si o durere de cap dar cu o mica cafeluta a trecut!
PROMI|T CA NUMAI FAC NIMIC IN CASA!!!!
Adar am sa trec si doctorii tai pe listuta da maine ok? 

pe burtici pe amandoua!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Tina_Welsh spune:
SERJ, iarta-ma cu durerea asta de cap am uitat sa iti urez ANIVERSARE PLACUTA! SA DEA DUMNEZEU SA AJUNGETI CU BINE PANA LA NUNTA DE AUR!SANATATE, SA VA IUBITI SI MULT NOROC SI TOT CE VA DORITI!

Tina
and Tina and Mark's baby
aida_o spune:
Tina, draga mea, te rog io mult: odihneste-te, nu mai face plimbari de-o ora la cumparaturi! Tu ai nevoie de repaus, se pare ca organismul tau nu tolereaza bine activitati care il obosesc acum, in sarcina. La fel, cafeaua aia las-o naibii, eu am citit ca totusi nu e asa de bine sa bagi cofeina, pentru ca este excitant si poate duce la - Doamne fereste! - pierderea sarcinii!
Asa ca pliz-pliz-pliz, nu face activitati care nu-s musai de facut. De cite ori ai ocazia, tuzp in pat si fa nani (nu alte alea, claaaar?
). Ti-au spus toate fetele sa stai linistita, si tu te plimbi prin magazine, ntz ntz ntz... Bataitza meriti...
11+
Se mareste clanul :)
Denisam spune:
Tina,scuze ca ma bag dar dc e singerare maro si nu ai dureri de ciclu sau contractzii false, iti spun Sigur ca Peteel Mario sunt de la placenta, care pina la 19 saptamini e mobila f.rau, eu am avut cateva pete in sapt 11 spre 12, mi-a aexplciat doctoru si inca cateva persoane car epatisera, a fost ceva in ultimeel ziel cu palcenta si de aia e maro, rana sau pericol nu ami exista. Trebuei sa fii worry cand e singe rosu, curge ca lumea si ai dureri de burta si contractzii, altfel stai calma, te stresezi inutil,si stiu ca peteel maronii sunt de la palcenat ca eu tot mai am palcenat jso inserata si astept inca 4-5 saptamini sa vedem dc mai urca, ca apoi dupa 28 chiar nu mai sunt spernatze, si cand ai placenat jos inserata se recomanda cezariana, tratament nu exista.
Poti sa iti rogi emdicul ca la urmatoarea ultrasound sa verifice placenta daca nu cumva o fac ei, in genral o fac la eco morfologica de la 19-20 saptaminisi dc e jos se cere repetare ultrasundului intre 28-30 saptamini, asa e aici,vorbeste cu dr si o sa fie bine.
Numai bine la burtici!
Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
dea0277 spune:
Salutari la toata lumea,
vroiam sa va intreb, ca eu de vreo saptamana, de cind am intrat in trimestrul 2 nu prea ma mai dor sanii si nici nu prea ma simt insarcinata ... cam de nici o culoare doar ca am burta mai mare si mai tare ...
Adar, din cite am citit eu pe internet, daca translucenta nucala este mai mica de 3cm, nu ai de ce sa iti faci griji ... la tine este 1.7 ceea ce este mult sub limita.
Tina, este adevarat ca in strainatate medicii sint mult mai diferiti de cit in Ro, dar nici ca astia de nu te cauta de nici o culoare. Eu sint la aceelasi medic de un an si jumatate si nu m-a pus pe masa niciodata ... tot in Ro am fost si bine ca m-am dus ca aveam candida de la niste antibiotice.
Andreea
15 sapt. +
Tina_Welsh spune:
Denisa iti multumesc.M-ai mai linistit.Da mi-a zis medicul astazi ca voi face la 20 de saptamani eco ultrasound.Luni ma duc la ecografie normala sa vedem daca totul este in regula.Dureri de burta n-am , sunt doar asa dureri fantoma, ma gandesc unde stau eu cu gandul si cu teama!In fine iti multumesc!
Dea ai dreptate.Ar fi bine daca ar fi meseria combinata de la ambii medici.Aici cu rabdarea si explicatiile si in Ro cu examinarile si profesionalismul!
ADAR AM INTELES SA TRAI|TI!
Tina
and Tina and Mark's baby
ciuf spune:
Salutare,
Serj, sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
Delia21, la multi ani si puiul sa fie sanatos!
Eu azi fusei la doctor, eh trebuia sa ma duc luni, in fine, si se pare ca bb "sounds perfect" Auziram bum-bum-bum asa intr-un ritm mai alert. Urmatoarea vizita este peste 5 saptamani cand voi fi programata pentru triplu test.
Un we insorit tuturor,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
dea0277 spune:
Da Tina, ai dreptate, daca ar fi combinate, ar iesi niste doctori meseriasi ... Si asta nu numai in medicina ... sint aici de aproape 10 ani si am vazut si trecut prin multe, daca s-ar combina putin, s-ar trai cit de cit decent si aici si in Ro. Acum am observat in RO au tendinta sa ia totul din afara, dar bineinteles, numai ce este mai naspa aici ... nu si partile bune :))
Andreea
15 sapt. +
Tina_Welsh spune:
Pai asta am facut mereu Dea. Din 1989 cand a inceput asa zisa "democratie".In privinta oamenilor de rand am inceput sa luam graffiti sau cum se scrie, blugi rupti, creste si fel si fel de prost gusturi.In privinta tehnologiei cele mai proaste aparate....si tot asa...in fine. IMi pare rau..de tot ce se intampla la noi in tara, dar sa stii ca nici oamenii nu sunt civilizati!+ ca o gramada de persoana daca au fost "in afara" au fost marea majoritate in Turcia, si nu in partea frumoasa ci la Istanbul!Asa ca..cu ce sa faca comparatie?
Tina
and Tina and Mark's baby
aida_o spune:
haide mey fetele, ca si emigrantii (unii) vin aici cu obiceiuri proaste :) intr-o zi, un indian a stins lumina in magazin cu 15 minute inainte de inchidere, ha
de am crezut ca a cazut curentul, da' nu, era controlata treaba :) dar haideti sa lasam discutiile astea, noi avem treburi mai importante de discutat, zau asa :)
kim, greturi inca am, dar sunt mai slabe. acum nu mai dau mincarea afara, tot e bine. "de vina" e Diclectinul, pentru ca mi-a dat medicul o gramada de refill-uri la retete, acum n-am nici o scuza daca mai ramin fara :) In plus, obstetriciana mi-a dat si alte vitamine (mostra gratis, dar doar cit pentru o saptamina), se numesc www.pregvit.com/pregvit.html" target="_blank">PregVit si-s facute tot de Duchesnay. Interesant la ele, e ca se iau 2/zi, una (care e de culoare roz) se ia dimineata, iar alta (de culoare bleu) se ia seara.
Practic, ei au despartit Calciul de Fier (bine... pe linga Calciu si Fier sunt si altele, dar astea sunt cele mai importante), si acum le iei separat. Sincera sa fiu, eu nu cred ca o sa ma bag la PregVit, desi doctora zicea ca, in comparatie cu Materna, nu da greturi.
Treaba e ca, odata ce vitaminele astea sunt facute tot de Duchesnay (cei care fac si Diclectinul), sunt cam scumpe (am gasit pe net cu US$35.99 pastile pentru 30 de zile). Se iau numai cu reteta (doctora mea cred ca are contract cu Duchesnay, ca mi-a dat deja reteta pentru PregVit cit pentru toata durata sarcinii, in caz ca vreau sa imi iau
). Dar o sa ramin cu Materna, ca-s ok si astea
. Mi-ajunge ca dau pe Diclectin $86/60 de tablete care imi ajung pt 15 zile (iau 4 pastile/zi).
Serj, multi inainte! si sa fiti sanatosi cu totii!
Delia, La Multi Ani! 
fetele, eu poftesc la socata, si aici ioc soc (rimeaza) 
11+
Se mareste clanul :)