Mamici de martie-aprilie 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Irina71, nu te supara, dar cea mai mare prostie pe care am citit-o in viata mea este cea pe care ai scris-o tu....parerea mea. Cum naiba sa-ti doresti fata ca ai exemple de fete cum vrei tu din zodia in care crezi ca se va naste copilul tau, ca baietii sunt loser-i, ca mai ai un exemplu tu....EDUCA-TI COPILUL SANATOS si lasa prostiile. FRATEEEEE!!! Citeam si nu-mi reveneam. Scuza-ma, daca e baiat ce faci????
Am o colega care a planificat sarcina astfel incat sa nasca de ziua ei, ca-i place zodia. Ce gandire e asta mai fetelor?

Puneti mana si iubiti-va copiii asa cum vor fi ei in orice zodie, ca nu asta ii defineste ca OAMENI.

Sper ca nu te superi pt ce ti-am zis, dar zodia mea - FECIOARA - ma face sa fiu cam taioasa si cinica uneori....deh, ce sa-i faci cu zodiile astea.

Ileana 16+

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hei...miroase a scandal ?

Adevarul e ca si eu zic la fel. E o prostie. Eu nu cred in zodii - imi place sa ascult dimineata zodiacul (ca mai pot lenevi un pic in bucatarie cu cafeaua mea decofeinizata in brate!!! In rest, daca ma intrebi la 11 ce a zis aia la 8 la zodia mea, habar n-am!

Voi chiar credeti in zodii ????????????????????????????????????

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Ei, nici chiar asa. Acu citind parca mi se pare ca am fost un pic mai agresiva, dar nu fata de Irina71, ci fata de subiect in sine. Oricum sunt foarte vehementa cu unele chestii (a se citit idei nu putine si unele cam fixe).

Sper ca n-am starnit orgolii, ca n-am chef de polemici.

Va pup si mai vb maine, ca plec si io spre casa.

Ileana 16+

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

aileana nu m-am suparat. Doar ca ma oripileaza cumnatul asta al meu. Sincer, eu ma asteptam la mesaje de genul " tatal/fratele/vecinul meu e Peste si a realizat o groaza de lucruri in viata, fara sa fie ajutat prea mult". Chiar mi-ar fi ridicat moralul. Nu stiu daca e o prostie sa crezi in zodii sau nu. Astrologia e un hobby al meu.
Prietena mea cea mai buna e Fecioara Toata ziua ma critica
Dar eu o iubesc si stiu ca nu zice cu rautate.
Normal ca o sa-mi iubesc copilul foarte mult, orice ar fi.

Irina. 18+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Monica,bine ai venit si nu uita ca ai castigat astfel, mai multe prietene decat ti-ai dorit vreodata!
Cosmina draga,sotul meu este socat de cat de mult mananc si,mai mult decat atat,asa cum ai patit tu patesc si eu:daca atunci cand ajunge acasa ma gaseste mancand(chiar daca pana atunci doar am ciugulit cate ceva),este ferm convins ca toata ziua am mancat.Insa realitatea este ca mi-e foame non-stop si nu de chestii tocmai,,usurele,, ori dietetice.M-am ingrasat 3-4 kg in 15 sapt.E mult oare?(Inainte de bebita aveam 54 kg si acum am aproape 58).

Irina, sa stii ca sora mea este Pestisor,nascuta pe 16 martie si este o dulce!!!!Deosebit de creativa,sensibila,extrem de talentata,pe mai multe planuri,haioasa si...frumoasa(asta-i meritul mamei,pentru ca-i seamana).A...si desteapta.Si mai cunosc o gramada de pestisori la fel.Sper sa te mai incalzeasa un pic,dar adevarul este ca nu zodia este cea care ,,il face pe om,, ci educatia,cei 7 ani de acasa,exemplele primite de la cei dragi si ...masura cu care sunt facute toate acestea.Pupici si nu uita sa-i spui bebelului din burtica,mereu,cat de mult inseamna pentru tine!

Andreea Georgiana +15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Catrinel, Tina multam de urari.
Da aici pina in saptamina 12 nimeni nu te baga in seama. asa ca sarcina mea nici pina acum nu este validata de vreun doctor. insa am tot facut teste (vreo 3) mai ales ca ma simt bine. stiu mi s-a spus de n ori ca sa ma bucur ca n-am greturi, dar eu cred in legea compensatiei...dc totul merge bine acum, ce va merge oare rau mai incolo?! eco! asa sunt eu. chestie de zodie. pesti.
ca exista o trasatura a zodiei: blindetea, sensibilitatea, daruirea, da. dar ca toti oamenii din zodia x sunt intr-un fel... mi se pare o generalizare foarte puternica. btw Einstein a fost peste.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Irina, hai ca are companie buna: Paul newman, Phil Collins, Boris Yeltsin , Bob Marley, John McEnroe, Victor Hugo, Galileo Galilei – heheeeei! (buna idee Liris!! )

Asa, si Liris, nu-i musai sa se aplice legea compensatiei, sunt fete fericite care au o super sarcina si au nascut fara probleme super-bebei… ce teste zici ca ai facut?

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dragi burticutze, deci ne confruntam cam toate cu parosenia de pe burta (si eu care credeam ca sunt paranormala)! Sa va povestesc ce nasol m-am simtit din cauza asta sambata: am fost la o sfintire de casa si la sfarsit stiti ca parintele miruieste pe cei care au participat la slujba; ei eu am vrut sa ma miruiasca si pe burtica si cand am ridicat bluza mi-a venit sa intru in pamant de rusine de paroasa ce eram (i s-a impleticit betisorul pe burta mea). Trebuie sa facem ceva ca nu se mai poate! Eu vreau, la fel, sa ma epilez cu benzi cu ceara.

Cat despre nici eu nu am mai facut baie in cada de cand am ramas ( si-mi placea sa ma ciupeasca de piele si cu spuma si ulei de baie si sa stau cate 1-2 ore) si fac doar dus si ala calai, ca mi-e frica

Florentina probabil ca ai stat mult jos, pe scaun; de la asta apar durerile de si noada.

Monica bine ai venit! Avem DPN la o zi diferenta.

Tina nu poti vorbi cu cineva din familia ta sa-ti trimita pastilutele de care ai nevoie? Ce ghinion pe capul tau sa patesti pozna cand esti deja plecata!

Laura 15+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

MP bine ai venit.Daca pana acum ne-ai citit si nu ai scris...treaba ta..dar acum daca ai scris o data trebuie sa scrii mereu ca altfel ne facem griji pentru tine k?Macar sa dai un semn din cand in cand!
Laura tare faza cu betisorul!
Irina si Bruce Wills e peste si eu il ador!Asta ca sa iti ridic moralul, dar iti spun ca iti faci pacat.Baiat sau fata e un suflet caruia tu urmeaza sa ii dai viata.Roaga-te mai bine la Dumnezeu sa fie sanatos, sa iti ajute DUmnezeu sa fii sanatoasa si sa il/o cresti!Nu conteaza zodia sa stii!Dar oricum..dupa chinurile nasterii cand o sa il/o simti in bratele tale o sa uiti ca iti doreai fata sau baiat daca nu e dupa asteptarile tale!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Am deschis un nou subiect.Aaa si Laura Ioana ca sa iti raspund la intrebarea legata de mine...vineri mai am un appoiment la medicul de aici si o sa incerc sa il conving sa imi dea medicamentele, in caz ca nu am vb deja cu cineva din tara si mi le trimite.Iar pentru ca medicul din Ro este un dulce,(cel recomandat de mine si Dananita) a zis ca imi da si reteta la ele ca sa nu aibe probleme la vama!Sper insa sa nu fie nevoie!Te pup!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput