Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63
Raspunsuri - Pagina 7
Alexia27 spune:
Am intrat doar sa va spun ca mi-a veni. Oficial
M-Oana: o mica precizare: histrionismul se caracterizeaza prin cautare excesiva a atentiei, emotionalitate excesiva dar superficiala, comportament manipulativ, seducator, provocator sexual; considerarea relatiilor mai intime decat sunt in realitate, orientare catre satisfacerea propriilor interese, chiar amenintari cu suicidul
Va pup pe toate
ingeras26a spune:
Madana, eu acum am obs ca tu nu ai PM-ul activat...esti inca micuta :)) drept pt care ti le scriu aici:
Dr. ginecolog Nicusor Branescu / spit Polizu / mob 0722776536
Bafta multa 
ingeras26a spune:
Fetelor, ia uitati ce spune T pe site:
" ... In consecinta trompele sunt permeabile, iar in TOATE aceste circumstante examenele oarbe precum HSG sau procedurile denumite “instilatii” va vor da impresia FALSA ca totul este in ordine pentru ca substanta a trecut!. Dar nu veti ramane NICIODATA insarcinata pentru ca HSG nu investigheaza factorul pelvin! De aceea eu personal NU FAC NICIODATA HSG (si nici instilatii), pe langa faptul ca sunt inuman de dureroase, din doua motive:
unu, examenul este total neoncludent (nu vorbesc doar de lipsa de informatie asupra factorului pelvin dar si de reliabilitatea ei, avand cazuri in care HSG a iesit negativa iar la laparoscopie trompele erau bine mersi, si invers, cand analiza a iesit buna dar evaluarea laparoscopica au aratat ca trompele aveau doar un mic orificiu care permitea trecerea substantei injectata sub PRESIUNE dar prin care nu ar fi trecut in veci ovulul).
Si doi, este foarte periculos, am intalnit cazuri cu femei care au facut boala inflamatorie pelvina (BIP) dupa HSG sau instilatii si astfel si-au luat adio de la o sarcina obtinuta pe cai naturale, singura solutie fiind IVF."
Si eu, care de-abia am facut instilatii...si voi care de-abia va ganditi sa va duceti la HSG...ce facem?
Ingeras
ingeras26a spune:
Si pe de alta parte, am mai gasit undeva..." prof Ancar mi-a recomandat instilatii ... " si eu raman la piticul meu ca Ancar este un dr. extraordinar!
M Oana spune:
Alexia sa inteleg ca ai intrat doar sa ne anunti oficial, nu doar sa lupti alaturi de noi, gasca de la endometru????
Cat despre histrionism, avand in vedere ca psihologii secolului trecut legau acest tip depresiv de uterul femeilor (desi exista si barbati histrionici) sunt convinsa ca putem discuta (adica suntem si on topic)..... mai ales acum, in primele momente ale unei noi luni.....
Histrionism egal, in conceptia lui Freud, isterie. Cand este femeia predispusa spre stari de isterie, mai mult si mai mult???
Este foarte adevarat tot ce ai spus tu.... Si as completa numai, ca personajul cel mai histrionic al secolului trecut este considerata Scarlet O'Hara, un personaj care este un exemplu de viata pentru multe femei....
Din pacate, de la starile din primele zile ale ciclului, treptat starile se pot extinde pe toata perioada lunii sau a vietii, atunci cand situatia scapa de sub control! Dar debutul se presupune a fi (printre alte cauze) durerea provocata de ciclu, de sarcina..... adica tot ceea ce influenteaza uterul si automat si creierul unei femei.
Desigur am vorbit despre personalitatea dificila de tip histrionic, nu-mi propun sa intru in unghiul in care deja se ajunge la boala......![]()
Iar depresia cauzata de infertilitate, pana sa ajunga boala, tre' sa treaca prin extrem de multe faze..... Doamne fere'!!!!!
simonette spune:
Madana!Vezi ca am dat detalii referitoare la "termometru normal", putin mai sus de mesajul tau...

simonette spune:
Alexia!!! Te rog, ramai alaturi de noi, fii optimista in continuare, poate luna viitoare... n-au intrat zilele in sac!
Kariris spune:
Salut fetitele dulci,active, receptive si saritoare!!!
Megbeng, slava Domnului ca va puteti bucura in liniste de samburelul din burtica! Sa fie bine in continuare si sa ai un bebel sanatos!
Ingerash, vezi ca si eu luna trecuta am luat plasa la fel: azi test de ov. slab pozitiv (adica liniuta de test era o idee mai pala) si am zis ca lasa a doua zi va fi pozitiv...si tzeapa!!! a fost super negativ in urmatoarele zile! Deci banuiesc ca acel "slab pozitiv" era ovulatia, pentru ca in aceeasi zi am avut si o durere la ovarul stang, asa de vreo cateva ore...si cand ma gadesc ca ala e ovarul cu trompa...ca pe dreapta nu o am...si nici n-am prestat ca am asteptat "pozitivul". Asa ca pune-te pe treaba!
Madana spune:
Pana ma cacai eu sa scriu un mesaj voi dragelor scrieti cate 10.
Simonette am citit explicatia. Eu ca sa fiu sincera nu am facut niciodata grafice de temperatura. Mi-e teama sa nu devina o obsesie (desi am o groaza de simptome de obsesie cum ar fi: mi se scurg ochii dupa copii pe strada, ma uit cu jind la hainute prin magazine si cand mai vad si ceta o graviduta pe strada nu mai spun ca ziua mea e stricata). Cred ca totusi o sa incep sa-mi fac un grafic dar nu chiar de luna asta. Inca mai sper sa vina fara sa fac altceva decat sa numar zilele si sa stau cu picioarele pe pereti.
Sunt o optimista incurabile si intotdeauna am sustinut ca autosugestia rezolva orice problema in proportie de cel putin 50%.
Stiti cum echestia asta cu bebelul? Esta ca si atunci cand te gandesti ca trebuie sa existe o viata si dupa ce mori. E ciudat sa fac o asemenea comparatie dar eu asa simt luna de luna. In fiecare luna parca rushii imi omoara bb-lul meu care ar fi putu fi acolo in burtica. Si sunt o zi sau doua devastata. Imi vine sa blestem, sa injur, nu pot sa va spun cum sunt. Si apoi incep sa numar din nou zilele si parca incep sa traiesc din nou. Speranta asta e ca o apa vie, voua nu vi se pare?
Hai ca m-am apucat sa filozofez. De ce nu ma opriti? Ca pe mine cand ma apuca ma tine mult. :-))
:Dana