Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia, si eu pe umarul cui plang daca imi vin rusii luni-marti? ca am deja toate semnele... Hai te rog eu, fii tare, doar am hotarat ca ne tinem de manuta si ne incurajam una pe alta, nu? plus ca noi am vorbit de laparo, tii minte? si ma bazez pe tine, sa dea rezultate si sa prind si eu curaj...
Ingerash, dr. T pe langa ca este un medic foarte bun, mai are si mici "fixuri" ca orice om de altfl, si anume ca HSG "sucks", dar eu zic ca nu-i chiar intrutotul justificat... si eu am facut HSG, nu mi-s-a inflamat nimic, iar dupa 4 luni am ramas insarcinata... Asa ca nu-ti face probleme, or mai fi si situatii de care zice el, dar rare... in fond nici laparo nu e lipsita de riscuri, nu? ca doar e tot o operatie!
Megbeng, super poza! m-am gandit mult la tine, ma rugam sa fie bine pentru bb-ul tau si azi noapte te-am visat, erati bine amandoi! nu pot sa-ti spun cat m-am bucurat cand am citit vestea cea buna! Ai grija de tine si de prichindel, si o sa fie bine pana la final!

Vreau sa va zic ca am o pofta nebuna de mancare, as manca tot frigiderul..., chestie tipica la mine inainte de venirea CM. Sanii sunt umflatei si durerosi, dar iarasi pot sa o pun pe seama... nici nu le mai zic pe nume ! Oare e posibil sa fie sarcina daca n-au aparut pete de implantare?...ma gandeam si eu...
-ici multi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Lachione, ca sa fiu sigura ca nu ratez, am in z12, 14 si voi face si azi, z16...ca sa fiu sigura ... sa stiu ca eu am facut tot posibilul...

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hop si eu ... scurt, ca am de lucru ...
Megbeng - te pup si ma bucur enorm ca sunteti ok. Sa-ti traiasca bobita si sa te bucuri de el. Doamne ajuta.
Alexia - imi pare rau. Dar incepe o noua luna, nu? Hai ... capu sus si mergem de manuta.
Anina_n - imi pare rau pentru fetitza ta. Doamne ce greu trebuie sa va fie. Un gand bun si o pentru familia ta.

Va pupa fata pe toate toate ... si fug iar la lucru. Un week-end fain tuturor.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

simonette Din cate stiu eu temperatura bazala este temperatura care se masoara in cavitatea vaginala si se ia cu un termometru normal. Acelasi termometru cu care se ia si temperatura axilara. Daca exista si alte termometre asta e altceva. Diferenta intre temperatura axilara (de la subbrat) si cea vaginala (bazala) este de vreo cateva grade. Poti verifica ca sa te convingi. Cea mai corecta masurare a temperaturii pentru scopul nostru este cea vaginala.

MOana
Eu ma gandisem la ... miscare, miscare si iar miscare ca in te uiti pe geam si treci pe langa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Marrina! Normal ca vaginal, ce... am zis eu altceva? Scuze daca am zis altceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ingeras, tipurile diabetului insulino-dependent sunt:
- Autoimun: distrugerea celulelor din pancreas care secreta insulina (beta-pancreatice) este realizata prin mecanisme autoimune;
- Idiopatic: mecanismele care realizeaza distrugerea celulelor beta pancreatice nu sunt cunoscute.
Asta am aflat citind despre boala, caci doctorita nu a stiut sa ne spuna ce i-a cauzat diabetul Cristinei, o data ce in familiile noastre nu avem pe nimeni cu diabet. Doar ca, chiar daca debutul bolii a fost acum, inceputul(adica, inceperea de distrugere a celulelor beta) s-a produs cu cateva luni sau chiar ani inainte.
Suntem constienti ca exista boli si mai grave pe lumea asta si cu toata durerea din suflet ne bucuram ca mititica noastra traieste si re-invatam sa traim odata cu ea, cum bine ai spus despre gemene si familia lor.
Iti multumesc pt. cele scrise !
Marrina si Madana, va multumesc si voua ca va ganditi la noi !
M Oana, intr-adevar, suferinta pe care nu o meriti este cea mai grea. Am ajuns sa ma intreb cu ce am gresit in fata lui Dumnezeu, eu, o fata buna(ca fata Mosului ), sensibila la greutatile altora, care niciodata nu a cerut prea mult de la viata si care s-a multumit cu ce a primit.
Cristina este minunea mea, dinainte de a se naste. De cand eram copila, abia asteptam sa fiu mamica unei minuni de copil, chiar a 2-3 minuni. Au trecut ani buni pana sa mi se implineasca cea mai arzatoare dorinta. Cristina, precum ai citit in povestea nasterii ei, este visul meu devenit realitate. Este exact asa cum mi-am dorit-o, un ingeras de fetita ! Si pt. ca tot sunt o mare iubitoare de copii si simt ca am atata dragoste de daruit, imi mai doresc unul dar trebuie sa duc multa munca de convingere cu sotul meu. Incet, incet...anul asta incepe sa se intrevada posibilitatea de a ne mari familia. Astfel ca, din aprilie incepem "lucrul" pt. inca o minune. Eram in ! Eram sanatosi, fericiti...poate prea fericiti. Dar se mai iveste cate ceva care ne tine pe loc si minunea nu se intampla.
Acum, ma gandesc ca poate asa a vrut Dumnezeu, sa nu se intample minunea si a 2-a oara, stiind ce ne era rezervat.
Poate ca, daca am starui in dorinta noastra pt. bb 2, acum s-ar intampla minunea. Dar, deocamdata inca nu suntem pregatiti.
Si uite asa, pe nedrept, suferim noi, dar cel mai mult sufera un copil nevinovat !
Iti multumesc M Oana pt. cele scrise ! Iti doresc sa ti se implineasca dorinta de a fi mama, cat mai curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57402" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Offf, e asa nedreapta viata uneori... Si totusi bogatia sufleteasca e de partea celor ca tine, Anina, care stiu sa pretuiasca fericirea atunci cand o au si sa infrunte suferinta atunci cand e nevoie... Va doresc tot binele din lume tie si Cristinei, pentru ca meritati din plin!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nely_ K spune:

Multumesc Domnului ca existati, citesc zilnic ce scrieti si azi, dupa ce am citit despre atata suferinta si necazuri, m-am gandit sa va povestesc ceva. Stiu ca suntem deseori incercate, mai mult decat credem ca putem duce, dar pana la urma suntem datoare sa luptam.
In urma cu 4 ani sora mea a ramas insarcinata. Ea e o tipa sensibila, a fost mereu mai "bolnavicioasa" ca sa zic asa si ne-am bucurat cu totii ca a ramas. Sarcina a decurs fara nici cea mai mica problema, neasteptat de bine as putea spune si a venit si momentul sa nasca (a facut cezariana). Si din secunda in care bebelusul ei mic si scump a vazut lumea totul s-a daramat,toate visele s-au naruit, mai ales pentru scumpa mea sora. Copilasul ei, un baietel foarte asteptat si iubit de toti inca inainte de a se naste, nu a supravietuit decat 3 saptamani. Avea o grava malformatie a cordului si nu a putut lupta asa mult incat sa ajunga la varsta la care ar fi putut suferi o interventie chirurgicala. Nu va pot spune cat de greu a fost pentru noi sa-i spunem si mai ales chinul si si suferinta ei, pe care numai ea o stie. Vointa Domnului...., incompetenta unor medici care ar fi trebuit sa descopere ceva inainte de nastere...nu stiu, asa a fost sa fie... Asa ca scumpele mele, inclusiv cele care credeti ca nu rezistati sa duceti lupta pentru ceea ce va doriti cel mai mult, va rog nu va lasati coplesite...merita sa luptati. macar noi putem incerca, sora mea nu a avut de ales, a trebuit sa accepte neconditionat ceea ce i-a fost dat si inca ii este greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Nely_K imi pare rau pentru nepotelul tau, si mai ales pentru sora ta. Cu siguranta ea a suportat cel mai greu situatia. Curios este cum de nu s-a descoperit inainte ca bb-le sa se nasca de inimioara lui. Eu sper ca totusi ati reusit sa treceti peste nenorocirea asta si ca puteti sa priviti inspre viitor cu incredere. Sper sa aveti amandua copii sanatosi si frumosi cat mai curand.

Va pup pe amandoua

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nely_ K spune:

Si ceea ce nu v-am zis, este ca dupa toata sufeinta si cu asumarea riscurilor care sunt, sora mea isi doreste un copil din tot sufletul si lupta pentru asta. Va pup pe toate si sa luptam sa fim si apoi sa ne bucuram alaturi de

Mergi la inceput