Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Mai intai va doresc tuturor o zi buna urmata de un sfarsit de saptamana excelent!

Alexia27 Ce-ar fi s-a lasi mai moale cu testele pana luni si sa te bucuri de toamna asta minunata? Luni ai voie sa-ti faci un test de sange dar pana atunci umpleti sufletul de dragoste si energie.

megbeng Stiam eu ca n-are ce sa fie rau. Sanatate multa!!!
Imi permiti un mic sfat? Cand mai ai timp cerceteaza aspirinele astea de care s-a scris pe aici. Sunt sigura ca vei avea multe lucruri noi de aflat.

Madana Ma bucur pentru postul nou. Eu sunt sigura ca optimismul si increderea in fortele tale te vor ajuta si sa vina

schoricutzo Sa ai grija de tine si de samburel.

ratusco1977Totul se nimereste perfect la tine:perioada fertila in "luna de miere". Sa ai parte de nunta minunata pe care ti-o doresti! va veni sigur.

dananghie

catty

Adriana mica Esti o fata tare curajoasa!

MOana De cinci ani cu ochii pe TB? Eu zic ca ar cam fi de ajuns. Te-ai lamurit ca-i bine. ai incercat?

Anina Aveti o fetita minunata!!! Va doresc la toti trei un mic atunci cand veti fi pregatiti pentru el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata la toata lumea!!! Sa aveti o zi frumoasa,ca vremea de afara!
Ingeras!Iti raspund repede caci pt. mine este eveniment, sa ma intrebe cineva ceva! Nu mi-au venit scarbele, dar mai au timp... Sunt ziua 12 DPO, temp. dimineata era 37.2[ cu o unitate mai mare ca ieri, masurata cu term. normal], sanii parca s-au mai marit, nu ma dor insa sfarcurile parca ma ustura acum... Alte simptome... nu stiu... incerc sa ignor cate o greata mica, gandindu-ma ca poate eu induc starile astea, fiind tot timpul cu gandul la asta!
Mai astept 2-3 zile si apoi bag un test...
Alexia!!!saracuta de tine, ce te mai chinui tu... E adevarat ca stresul poate influenta cantittatea si calitatea CM-ului... Pe de alta parte... nu ca as vrea sa-ti mai dau sperante, dar am auzit fete care au avut teste neg. chiar si dupa cateva zile de intarziere si abia dupa vreo trei sapt. de intarziere s-au pozitivat! Nu glumesc... Depinde de concentratia hormonului la ora respectiva... Eu te , si sunt alaturi de tine!

Simona... CEEA CE NU TE OMOARA TE-NTARESTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

simonette Ia da-mi mai multe explicatii cum iti iei temperatura ca m-ai innebunit cu parantezele alea cu termometru "normal"

Astept raspuns rapid :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Anina despre diabet nu stiu eu multe lucruri, dar despre suferinta stiu destule. Cea mai grea suferinta este suferinta pe care nu o meriti. Nu stii cu ce ai gresit, nu intelegi de ce, cum de tocmai tie, cat rau ai facut, cat bine ai mai putea sa mai faci (stiu ca nici tu nu ai primit 'umbreluta virtuala' de la administratori, pentru banutii donati din alocatia ingerasului tau...)...
Faptul ca nu am un copil (desi cauze dovedite de infertilitate nu prea exista) mi se pare o nedreptate greu de suportat. Sa primesc de la Dumnezeu atatea calitati materne, dar sa nu primesc un copil, mi se pare cam prea mult....
Sa primesti un ingeras atat de frumos (are o privire ingerasul tau....), iar ingerasul sa aiba de dus o lupta atat de dura.... este iarasi prea mult....
Dar poate tocmai faptul ca suntem niste cazuri speciale, poate tocmai suferinta aceasta care maturizeaza rapid, este un dar anume harazit, cu un scop pe care Cel de sus il stie prea bine.... Noi, oamenii, intelegem mai greu toata povestea....
Am citit cum ai nascut-o pe Cristina si l-am rugat pe Dumnezeu sa nu ma uite si pe mine la acest capitol..... atunci cand va crede El ca e momentul.....
Poate daca Cristinica nu avea de dus aceasta lupta, nu ati fi simtit multe minuni...... Cand suferi, tacerea si smerenia din suflet, te fac sa vezi si sa auzi mai mult din ceea ce se petrece in jurul tau....
In anii suferintelor mele, am invatat sa ma rog (Regina Maria a Romaniei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

M. Oana si Ratusca, nu e stresul, fetelor. Stres a fost cand mama era sa moara si a fost 2 saptamani aproape paralizata si eu luvram noaptea si ziua stateam cu ea la spital, si mai trebuia sa sustin moral si restul familiei; strea a fost cand am lucrat in ture de zi si noapte si dupa turele de noapte mergeam la facultate, stres a fost cand lucram continuu si invatam pentru examene. Luna asta nu a fost stres, am inceput sa ma gandesc si sa sper si sa fac supozitii DUPA ce au inceput niste manifestari pe care nu le-am avut niciodata. Pana atunci eram ca un fluturas, nici nu stiam in a cata zi DPO eram!
De data asta a fost prea mult pentru mine si nu mai pot sa ma joc de-a uite ciclul nu e ciclul. Nu stiu daca o sa mai postez pe forumo perioada, lovitura asta a fost prea mult, adica suport dezamagirea bine, dar nu-mi da sperante motivate ca apoi sa ma trantesti mai de sus. Ca sa nu mai spun ca toate aceste "semne" care sunt atat de bune in caz de sarcina, in caz contrar inseamna numai probleme.

Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si ca m-ati sustinut!

Mergi la inceput

Alexia, stiu cat de mult doare ....
In viata trecem prin tot felul de suferinte si prin tot felul de momente stresante (examene, boala.....), dar si dureri care vin din neputinta (handicapul) de a deveni mame.
Psihologia secolului nostru cred ca se confrunta cu o noua cauza depresiva: infertilitatea.
La inceputul secolului trecut histrionismul (nervii femeilor aflate in primele zile de ciclu) era o revolutie in psihologie.
La inceputul secolului nostru infertilitatea face furori....

Te lasi dominata de depresia infertilitatii sau lupti alaturi de noi?????? Si sa stii ca al nostru club modern e destul de numeros !!!!

A te gandi, a spera si a face MULTE supozitii, duce la acumularea unei stari excesive in care devii constienta ca esti insarcinata, apoi realitatea te loveste cu atata putere , incat diferenta dintre speranta excesiva si realitate, te doboara.
E ca atunci cand te indragostesti maxissim de un individ, iar lui putin ii pasa de tine, incat ajungi sa-ti tai venele cand constati pe cine ai iubit, de la cine ai sperat si cat de inselata ai fost....
Deci ECHILIBRU...... si MASURA.....

"Orice lucru bun are limite peste care, daca treci, devine defect" sau
"Un lucru care trece peste limitele sale, se schimba in opusul sau".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

MOana, ai mare dreptate...
Alexia, tu nu realizezi scumpa ca toate picam de acolo in fiecare luna?? si de fiecare data, luna urm facem la fel...asta este, pana cand lui Dzeu i s-o face mila de noi si ne da si noua cate un bb sanatos! este intr-adevar dureros...
Sorei mele i-a intarziat 10 zile, teste de ovu poz, de sarcina neg si i-a venit acum...imi pare atat de rau :(((

Eu de ce nu ovulez? sunt in z 16...daca s-a pozitivat vag ieri, inseamna ca azi va fi "f pozitiv"?

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Marrina! Explicatiile ti le dau cu cea mai mare bucurie!
Eu am inteles de pe forum ca temperatura bazala se masoara cu un termometru special 'BAZAL TEMPERATURE', ceva de genul asta dar, ca se poate si cu unul normal, adica ala pe care ti-l pui la subbrat...
Cum eu nu m-am sinchisit sa cumpar unul special, ma simt datoare sa specific, cu de care... imi masor temp. Am inteles ca cel special, masoara cu vreo doua unitati mai mult decat cel normal...
Si acum metoda: Ma trezesc dimineata cam la aceeasi ora... inainte sa ma dau jos din pat, intind mana, iau termometrul si mi-l bag... stii tu unde , astept 6-7 minutele... il scot... citesc...
Lamurita? multi si spune-mi... tu cum faci

Mergi la inceput

Simonette eu am 5 ani la Facultatea Termometrelor... am luat cu nota 10 fiecare examen (daca ai vedea ce grafice artistice aammmmm...), dar la examenul final cica materia termometrelor nu prea ar avea nici o relevanta......
Temperatura perfecta, iar copilul.... habar nu am pe unde isi pierde zilele.... ca pe la mine nu ajunge.....
Marrinel am incercat si cu ....., dar cred ca merg prea repede pentru ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Ingeras trimite-mi te rog un PM cu datele dr. si cand voi scapa de uratzi poate o sa-mi fac o programare.Multumesc mult.

Aninaai un copil minunat si curajos. Diabetul este o boala de care toti ne temem, pentru ca implica o schimbare permanenta in organism. Parintii sotului meu sunt amandoi diabetici. Tatal il tine doar cu pastile, dar mama lui Ionut face 4 injectii pe zi. Vreau sa spun ca este intr-o forma super, cateodata tine pasul cu mine si cu Ionut. Oricum ma gandesc ca fetita ta e inca mica, pana va creste medicina o sa mai evolueze si sigur se va gasi un leac si pt. diabet. Suntem toate alaturi de tine si de familia ta.

Simonette m-ai facut curioasa si pe mine cu termometrul normal. Da-mi mai multe detalii sa ma luminez si eu.

Alexia iti inteleg dezamagirea, si sunt convinsa ca am trecut toate prin asa ceva. Fiecare simte cu o intensitate mai mica sau mai mare, dar e adevarat ca atunci cand speri mai mult ca de obicei e si mai dureros sa vazi ca ai sperat in van. Eu sunt sigura ca ai sa-ti vezi visul cu ochii, chiar daca nu chiar luna asta.

Aseara m-am uitat la TV si era filmul 7 ani in Tibet. A fost o replica la un moment dat care mi s-a parut foarte inspirata. era ceva de genul "cand ai o problema care se poate rezolva nu are rost sa-ti faci griji. Cand ai o problema care nu se poate rezolva, grijile nu ajuta". Daca ar fi asa de usor sa nu-ti faci griji, atunci ar fi mai usor de suportat asteptarea asta.

Eu sunt convinsa ca toate o sa avem ce ne dorim. Sunt sigura. Alexia nu-ti pierde speranta.

Va pup pe toate

:Dana

Mergi la inceput