Scandinavii stiu DC... (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'sara buna!

narancik, nu scapi de mine asa usor ...ca-s grasa si frumoasa si uite asa mai ai un motiv sa , tzac!

lilanda, ringul vienez il poti face pe jos, daca ai o zi pentru asa ceva. Daca vrei insa sss sa mai vizitezi si muzee si Hofburgul si alte alea ce iti apar in cale, atunci nu iti ajung cateva zile. Noi am fost motorizati de fiecare data, am facut turul cu masina, am parcat-o la hotel si ne-am plimbat pe jos de la Hofburg pana la Sf. Stefan, apoi am iesit pe langa Teatru, care e vis-a-vis de Rathaus si am taiat-o cumva de-a curmezisul inapoi. Stateam pe Mariahilfstrasse. Acum in primavara, am parcat masina langa Hofburg si am mers pe stradutze in centrul Ringului, apoi retur. Daca aveti insa timp si va place sa va plimbati, cred ca e frumos sa vezi ringul la pas. Ce alte obiective mai aveti?

dorulets, aseara chiar ma gandeam daca nu cumva esti cu gepetta in brate...cand colo tu hoinareai ...las' ca ajuta la nastere, pe bune. Nu dispera, noi caram copchiii peste tot, dar nu-ti povestesc ce face aia mica intr-un restaurant. Ce bine era cand era micutza si statea cuminte in carucior...

rayu, esti tot necajita? Hai spune-ne ca n-ai patin nimic grav!

Va intzuchez!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by narancea

care Iancu ? Jianu ?

conu' Iancu , haiduc si el..in felul lui

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tata lu Toma

O dimineata buna si uscata !!!
Am scapat, si de data asta, fara apa in casa dar m-am udat, ieri, pana la genunchi pentru ca a trebuit sa-mi iau masina dintr-o parcare subterana. Dup'aia am beut sa nu racesc.

_
Sunt moderator dar ma tratez

mai bine ramaneai vecinul meu....

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

da ma bucur ! sa fitzi cit mai mari si mai rotunde ! luatzi de mincatzi, nu va uitatzi ca n-avem !

de asta beau eu ! ca toate va ingrasatzi pe zi ce trece !

nu mai beeeeaaaaa, treci pe ceaiuri !
uite io am slabit doua kile !

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

....aveam chef de vorba....
mi se intampla rar ca sa nu mai zic si ca te simpatizez
daca vrei sa stii de ce am un ochi vanat, e de la clipitura indelungata

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nseara!

am ajuns acasa...frumos a fost.sapta cealalta facem uichend de miercuri, asa, ca sa stiti:)

Julia, felicitari, casa de piatra si numai bucurii!

Doruletz, ai grija sa nu cazi in depresie.sotu m,eu zice ca pers inteligente nu fac depresie(asa mi-am dat eu seama cat sunt de proasta , am avut o depresie sora cu moartea dupa nastere)

daca o sa doarma fetita n-o sa ai treaba.daca nu doarme...atunci plantezi rudele pe langa ea si tu dormi, depreisa e mult generata de lipsa de somn.

da eu zic ca o sa fie bine, o sa intri f mandra in restaurant cu bb

pup tot restul gastii

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

mai, noi ieri la masa am avut o dilema, si anume ne-am intrebat daca musca are casa (pe cuvant, independent de povestea lulutzei cu musca in vin!). Am constatat cu stupoare ca am trecut prin viatza atatia amar de ani fara sa stim acest lucru! Stiu ca viespea are viespar, ca multe insecte au casa lor, dar despre musca misterul e absolut. Ceea ce am considerat a fi deosebit de ingrijorator e ca nu stim ce se intampla de exemplu cu musca din tren. Daca are casa, apoi o musca prinsa in tren trece de fapt printr-o tragedie, ca e indepartata iremediabil si definitiv de casa si de familia ei (ca un fel de emigrare fortzata). Daca nu are casa, atunci nu conteaza.

Daca stiti lamuritzi-ma si pe mine va rog.

Voi ce faceti? Cu ce va mai ocupati? Sa stiti io ca sunt rau, dar cu toate astea ma gandesc la voi (cu drag), chiar si cand nu apuc sa scriu!

va doresc greetings, pupici si salutations la tot poporul scandinav si la pretinii lor!

PS. Last but not least, arborica, casa de piatra! (and I mean it figuratively, ca la propriu stiu ca nu se gaseste
Sa va fie bine si sa fiti fericiti pana la adanci batranetze, ca in basme!

ah, am editat ca am uitat sa va zic un banc.

Stiti care e varianta prescurtata a "Scrisorii a 3-a"?

- Tu esti Mircea?
- Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

itsmeule, creca musca n-are casa si nici nu-i trebuie. ea se simte ca acasa oriunde

si putin absolut basescu pentru dumneavoastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

'neatza lume.
Eu sunt Ion, sotul Marei. Mara m-a "rugat" insistent sa intru sa va salut in numele ei, sa va transmit toate parerile de rau ca nu are acces la net pentru perioada asta, dar situatia va reveni la normal week-endul asta. De la servici nu poate sa intre ca n-are net de navigat (e o firma mare si urata, care nu lasa angajatii pe net).
In rest ma bucur ca am intrat, ca v-am scris...

... si sa va zic un banc din categoria natiunilor:
" Pe o insula naufragiaza doi italieni si o italianca, doi francezi si o frantzuzoaica, doi nemtzi si o nemtzoaica, doi englezi si o englezoaica, doi irlandezi si o irlandeza...
dupa 1 an situatia era urmatoarea:
- un italian ii taie gatu' la celalalt si traieste fericit cu italianca;
- francezii fac menaj-a-trois si toata lumea e fericita;
- nemtzii au program strict, stabilit pe ore, pentru frecventarea nemtzoaicei;
- englezii inca asteapta pe cineva care sa le faca prezentarea cu englezoaica;
- irlandezii si-au facut o fabrica de whiskey, au uitat de irlandeza, beau si sunt fericiti ca nici englezii nu se distreaza.

sa ne auzim cu bine

Ion

unu
doi
trei

Mergi la inceput