Scandinavii stiu DC... (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Naranceeoo, ai pus-o ! Dupa ce ca te simpatizeaza, Miche stie sa faca prajituri bune de tot; chiar si savarina ...
Itsme-itsyou, musca-si face casa pe unde apuca, carnoasa sa fie.
Bine ai revenit Pegasa-grasa !
Ioane sa ne mai scrii ! Salutam Mara !
Si daca tot/toti va tineti de bancuri :

Fat Frumos catre Ileana :
- Vrei sa fii sotia mea ?
Cosanzeana :
- Ntz !
Si au trait fericiti pana la adanci batraneti.

V
ps.Cine sa casatoreste a doua oara nu merita bucuria primului divort.
pps.Arboria si alte persoane prezente se esclude.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hahahahahaha Tomitza zici tu ca am pus-o ? hmmmm nuuuuu , dar se vede ca am sanse s-o pun hahahahahaha Miche glumesc ....

sa traiesti Ioane !!!! si bine ai intrat ! cum merge treaba la Bistritza ? toate bune ?
Apoi de Mara calimara multzumim de salutari si ii trimitem si noi unele. Ne bucuram nespus ! ca nu are net la serviciu hahahahahaha aia firma nene ! daca as putea hotarii eu , as scoate internetul de la toate firmele ! ce atita chat si forum..........

De asta beau eu ! prea mult chat, prea mult forum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"hahahahahaha Tomitza zici tu ca am pus-o"

Daca ti-a zis deja si fi-miu inseamna ca ar trebui sa fiti mai discreti.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

lasa , Vlad, ca nu ma place Narancea...
merci de laude (inseamna ca mai vrei??)
si ca sa-i fac in ciuda iaca am sa confectionez un tort de fructe de padure

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

e hai ia na fa-mi in necaz hahahahahahaha !

sa vedem tortul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
iete ca venii si io cu pozele de la serbarea medievala de alaltaieri.

hehe, sabinuta, pai daca inteligenta e conditia anti-depresie, e clar, ma asteapta vreo 18 ani de psihoterapie (pana o pleca Gepeta in treaba ei!).
Din pacate nici plantatul rudelor pe langa cupchil nu va merge pentru ca nu prea dispunem de asa ceva pe aproape. Rudele consortului sunt taman in Corsica iar ale mele sunt evident in Romania. Prea departe. Va trebui deci sa ne descurcam cu ce avem (adica nu mare lucru, doar pe noi insine )

Bre itsme bine ca mai trecusi si tu p'aci. La intrebarea cu musca vaz ca-ti raspunsa tata_lu_toma da' io iti recomand si tie cartea www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1400082315/102-7095412-0559327?v=glance" target="_blank">asta despre care mai zisei p'acilea. Ie despre (raspunsurile la) intrebarile pe care le-am pune dupa fro 3 pahare de martini . Io de abia astept sa o traduca astia si aci la mine ca pare interesanta si am si io o gramada de intrebari d'astea.
Ion a lu' Mara, bine ai venit, , vaz ca se inmulteste prezenta masculina acilea pe subiect! Foarte bine ca uite varu' narancea nu mai reusea sa faca fata la atatea obeze! Transmite-i Marei si zi-i ca o n-o uitaram!

Bre, astia acilea iar o pusera de o greva generala, nu mai merge nimica, nici tren, nici metrou, nici avion, vazui iar lumea care-si scoasa bicicletele si rolele de la naftalina ca sa se poata deplasa. Si profesorii sunt in greva, am o scoala aci pe langa mine si de azi dimineata auz cum chiraie cupchii ca apucatii prin curte. Cre'ca îi lasara de capul lor!
Bine ca io sunt in concediu, macar asta sa fie un avantaj ca altfel iar ma plictiseseeeeesc...

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Marei si zi-i ca o n-o uitaram!

nea Dorele hotaraste-te bre, o uitaram sau n-o uitaram pe Mara ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Eeee… si am fost si in concediu… C-am fost nu-i nimic, da’ ce de m-am mai intors??? Frumos la tara asta dom’le, n-o sa ajungem niciodata acolo, va spui io… Ne despart secole.

Mi-au placut (ca de fiecare data) peisajele, ciocolata, corectitudinea, atmosfera calma… Am stat la Weggis, un satuc pe marginea lacului Lucerna – sa nu va spun ce imagine aveam dimineata in fata ochilor: soarele reflectat in lac si Alpii cu “caciulita” de zapada… Stiti, ca-n vederile alea de le trimitem acasa si-n care ne laudam uite dom’le ce frumos e acolo unde fusei io… Superb, ce mai…

Intr-una din zile am fost in Berna (prima oara cind vizitam orasul) si m-am intilnit cu lorelei19 . Sa ma credeti pe cuvint, e o tipa super! Am luat vaporasul din Weggis (sosit evident la secunda la ora anuntata ), am ajuns in 40 de minute la Lucerna, am luat trenul spre Berna (1 ora si ceva) si am ajuns. Inutil sa va spun ca drumul a fost placere, conditiile super, toate is la locul lor si este absolut imposibil sa te ratacesti daca citesti indicatoarele… Mda.., daca le citesti, da’ io am zis ca-s mai desteapta si nu-mi trebe… Asa ca m-am dat jos in gara din Berna si ce-am zis? De ce sa merg io cu tot poporu’ la scarile rulante care coborau ? Logica mea de fier striga ca ar trebui sa urc… Si-am urcat… Si-am ajuns linga un chiosc de ziare… Si dai cu sms-uri la lorelei: “Unde esti?, “Ai ajuns?”, etc. Toata lumea ajunsese la locul de intilneala, da’ nu ne vedeam neam… Misterul s-a elucidat repede: evident ca nu ma aflam in gara centrala din Berna, ci pe o pasarela uitata de lume, pe undeva pe la triaj… Asa-i cind te dai destept…

Am stat cu lorelei aproape jumatate de zi, ne-am plimbat, am mincat la un restaurant chinezesc (ne-am prostit cu betele alea ale lor… ), mi-a povestit despre viata in Elvetia, despre familia ei, de munca… Mi-a spus cite ceva despre istoria orasului. A fost o dupa-amiaza foarte placuta chiar daca n-am avut decit citeva ore la dispozitie sa stam la taclale. Ii multumesc mult pt ospitatalitate si pt ca si-a facut timp sa fie ghid pt mine, desi ea nu era in concediu in ziua in care ne-am vazut.

Am stat citeva zile si la Basel, da’ aici am mai fost si cunosteam orasul. Prefer sa nu va descriu aici experienta avuta la hotel, ca nu e una dintre cele mai placute… Si mai era si unul d’ala cu staif si pretentii… Niste fete dom’le in hotelul ala de-ti venea sa pui o vorba buna pe la iren sa le trimita niste lamii, ceva… Mai bine nu mai spun.

Binenteles, ca de fiecare data nu m-am putut abtine si am facut cumparaturi . Scumpeeeee lucrurile rau… Da’ stiti ce mi s-a parut culmea? La OBI si Migros am vazut electrocasnice mai ieftine ca in Romanika… Eeee, sa ziceti voi ca n-am ajuns in Europa…, ba sintem deja acolo, chiar i-am intrecut…

Ce sa va mai zic? Ca pe lacul Lucerna (inca mai) sint (si sint multe) lebede si rate si ca e o placere sa stai pe mal si sa le dai de mincare… Ca era plin de straini (parca mult mai multi decit in alti ani), in special englezi si americani… Ca iarba e tot la fel cum am lasat-o anu’ trecut (adica taiata la subler ) – cum or face frate chestia asta ca pur si simplu ma innebuneste??? Sa tunzi iarba pe toate dealurile (indiferent ca-i drept, ca-i groapa sau ce-o mai fi) la acelasi nivel, in absolut toate locurile? Perfectiunea imaginii asteia ma obsedeaza un pic…

Nu-s asa povestitoare grozava. Am scris si io asa… sa vedeti pe unde am bintuit…

As vrea sa urez tuturor celor care si-au serbat zilele de nastere sau au avut alte motive de bucurie (Julia ) tot binele din lume! Am incercat sa tin pasul cu voi, da’ n-am putut, asa ca ma rezum la a trimite toate urarile de bine la comun. Sper sa nu va suparati, m-am gindit la voi tot timpul.

Despre Rayu: as vrea foarte mult sa-mi dati si mie pe PM numarul ei de telefon (daca-l aveti). Sint foarte ingrijorata si as vrea numai s-o sun si s-o aud ca-mi spune ca-i totul in regula cu ea si familia ei. Se poate? Va rog mult.

doruletz & liris, toate bune, da? Doru, Ana mea e balanta si e o fetita super… asa ca daca-ti doresti zodia asta io zic ca-i una dintre cele mai bune…

Bun venit fetelor noi!

Taticule, tu cind apari cu povestile de calatorie? Ca la talentul tau ma astept la ceva savuros (mai ceva ca o savarina… )

Si ca sa inchei in nota zilei – the most stupid joke ever:

Napoleon statea pe cal, la Waterloo. Vede ceva in zare si striga:
"Soldat, da-mi luneta!"
Soldatul:
"Mon Dieu, vous parlez en Roumain?"

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua
Trec in fuga sa va pupez, ca acusi zbor la cursurile de daneza (ay,ay,ay...azi m-am conversat cu un instalator pe care l-am chemata sa vaza de ce nu ne merge termostatul de perete, din care cauza nici instalatia de incalzit nu merge. Omul vorbea in dialect - narancea stie de sønderjysk, asa ca n-am inteles nimic nimicuta in afara pretului, pe care mai bine nu-l intelegeam ) Asta paranteza, ca tot vorbirati aci de inteligenta, articol care mie si consortului ne-a lipsit cu desavirsire in momentul in care am verificat casa la cumparare!!!)
itsme si zii asa, in afara de ciripitoarea de la mansarada, te mai biziie si dilema cu musca... Si de ce ti-a revenit pasarica pe Titanic???
Sabina, cum bre, vii marti din weekend si pleci miercuri inapoi??
Ion, bun venit in poienita Pina-n weekend, te mai asteptam cu vesti
doruletz, tu ai facut pozele de la sarbatoarea medievala??? (ca nu-i mina lui Alain...hehehe....)
mihaela, merci de informatii...evident ca n-avem timp sa vedem tot-tot si e aiurea si programul muzeelor care se inchid odata cu lasarea serii, cind oricum nu prea mai poti vedea mare lucru prin oras!!! Nu vreau insa sa ratez galeria austriaca de la Belvedere!!!
annie, cum e cu studioul?? L-ai luat???
miha-tori, asteptam, asteptam...:-))
Am uitat pe cineva???
Uuuppps, pe miche,...da' vaz ca ea nu vorbeste cu noi...numa' cu tata lu' Toma si jupinu' narancea (is jeloasa )
Va pupez pe toti si revin...mai pe seara!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragii mei,am revenit!
Incep prin a va spune ca va multumesc mult pentru gindurile voastre bune,nici nu stiu cu cine sa incep,asa ca va iau la gramada si va pup!!Imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme,stiu ca ati fost ingrijorati,dar credeti-ma,am trecut printr-o perioada neagra,neagra,in viata mea,mi-este foarte greu sa vorbesc despre asta,sper ca nu va suparati si ma intelegeti.Acum vreau sa privesc inainte si sa las in urma necazurile,ca au fost multe si grele.
Din pacate ,eu functionez ciudat in situatii de criza,prefer sa ma inchid in mine,sa trec singura prin "la porte etroite",aia de care vorbea Gide.Acum sint bine ,mi-a fost tare dor de voi toti,sper ca sinteti toti sanatosi si voiosi ca intotdeauna!
Am citit rapid ,mai pe diagonala,dar am retinut citeva evenimente!
Arboria,Casa de piatra fata frumoasa,sa fii fericita!
Cu multa intirziere,La multi ani ,fetitz de Mihaela,papusica Silvia!
lirisule drag,sarcina usoara,iti doresc un copilas frumos si si destept ca tine!
Pegasisule,bine ai revenit din Elvetia,pupaturi multe la fetitza ta!
Adeluci,cu tine o rezolv telefonic!Pupaturi la tot clanul!
Marutza,Ion,dragilor,sa ne revedem cu bine la anu!
Lilandia ,spor la decupaje,salutari lui Ilie si lui Niels!
Vikinga,pupaturi la baiatul tau frumos,o sa fie bine ,o sa vezi tu ,cind incepe sa intilneasca alti copii la joaca,Bubu e deja foarte fericita cind merge la gradi,desi ne-a facut mult circ!
Narancea si tatalutoma,va iau la gramada,baietii nostri scandinavi pina in maduva oaselor,si va ofer o berica rece!
Doruletz dragutz si gravidutz,tin pumnii,sa ai parte de o nastere usoara,cere epidurala rapid,trage din masca aia cu gaz ca e aur curat,o sa fie bine,nu se moare ,garantat,desi io numa asta am tipat la nastere:Morrrrrrrrrrrrr!!
Sabina,Miche,bine ati venit,fete frumoase,la hnoi in poiana!
Itsme darling,ce sa-ti mai zic ,decit ca sint tot indragostita de tine,forever!!
lena,pupici la Freyozaura,pupici si pentru tine!!
Anamaria,sper ca o sa te vedem mai des la scandinavi,chiar daca te-ai necajit pe forum!
Isabela,am vazut pozele,am recunoscut bolovanul cu pricina!Salutari!

daca am uitat pe cineva,scuze multe,sper ca o sa fiu pasuita!
Inca o data,va multumesc,sinteti niste oameni deosebiti,fiecare in parte si toti laolalta,mi-a prins tare bine sa citesc in urma si sa vad ca ati fost alaturi de mine!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput