Scandinavii stiu DC... (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza
iaca-ma-s si io p'acilea, am umblat hai-hui tot weekendu' ca nu stiu cum se face da' m-a apucat asa dintr-o data o spaima teribila ca in curand n-o sa mai putem iesi unde vrem si nu vom mai putea face ce avem chef cand avem chef. cat p'aci sa dau in deprimare din cauza asta, io care am fost un om liber atata amar de vreme pana acu' nu pot sa-mi imaginez cum o sa ma pot schimba asa dintr-o data.

Fuseram p'aci prin regiune la o sarbatoare medievala, cu oamenii imbracati ca in evul mediu, muzici medievale, dresori de pasari de prada (vulturi, bufnite etc). O sa pui io si poze cand am timp ca fu foarte frumos.

Mai daduram o raita prin Paris si mai facuram un tur al restaurantelor preferate (vaaaaleu ca nici la restaurant n-o sa mai mergem )

Gata, mai am trebi de rezolvat, mai vin io mai incolo
la toti si merci de incurajarile privind anestezicu'

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce faceti poienari? Gata a dat putin soare la scandinavi toata lumea la plimbare:)) Si la noi la fel! Soare si frumos! Eu cu tata pe aici in vizite, prezentam insula.Merg sa fac o siesta ca nu mai pot de picioare si dupa amiaza mergem cu barca pe mare, ca-i prea frumoasa vremea! Vrea tata neaprat sa vada o foca, gata il facem scandinav si pe el:)) PS: a zis tata ca tot mai frumoase-s romancele, nu-i plac nemtzoaicele ca-s prea grase cica:)), ei cind am zis ca e parca neam cu narancea, critic omu' nu asa cumsecade cu bautoarele de berewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

grase ale draq ! nu zice nimeni, un pic de carnitza acolo pe bulanele, dar nici asa nene ! prea bine facute ! prea implinite hahahahahaha noi vrem mai firave...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

I'm back! O fost crunt de bine... M-am ingrasat 3 kile in urma consumului excesiv de ciocolata... NN, te bucuri?

Revin cind imi revin.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

da ma bucur ! sa fitzi cit mai mari si mai rotunde ! luatzi de mincatzi, nu va uitatzi ca n-avem !

de asta beau eu ! ca toate va ingrasatzi pe zi ce trece !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua
Cica :
Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un
restaurant.
Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in
fiecare pahar era o musca.
Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar.
Englezul-vin nou in pahar nou.
Finlandezul a scos musca si a baut vinul.
Rusul a baut vinul cu tot cu musca.
Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul.
Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului.
Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie
schimbat.
Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit.
Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului.
Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a
cerut 65 mil dolari daune morale.
Scotianul a prins musca de gat si a zis:"Chiar acum sa scuipi
tot ce ai baut!"

Revin si io...cind revin de-afara cu Ilie

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_tori spune:

Buna scandinavi,

Ete ca am liber o ora pt siesta de la sefa mica si vin la voi; sa imi odihnesc oscioarele si gatlejul (ca ma pune gargaritza sa ii cant toata ziulica ).

Buna ideea asta a poienarilor cu. Numai ca eu servesc cola. Si de atata Cola tot dooooorm. De ce nu mi-a spus nimeni ca e 'forbidden' cofeina in Coca_Cola?? pe aici pe la nordici??

Lojica?Nu o mai caut.
Si am baut ca fraiera de am umplut camara cu sticle goale.

Fericita ca-s mamica !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_tori spune:

lilanda, vin si pppozele dar...mai akusik... ca tre sa le caut bine (cu mine dak vreti nu am multe ca bebitza mea inca nu stie sa imi scoata ), dar am cu donsh'oara o multime. (pai ma laud si eu dom'le nu ??).

Cum am vreme ma...prezint si o prezint.

Fericita ca-s mamica !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lil', io's finlandezu' din bancul tau

carmen, bine ai revenit din tara ciocolatei!

Mergi la inceput

ce liniste si pace e pe aici hahahahaha o agigea pe ici pe colo si noua venita din norvegia hahahahahahaha norvegianco nu ca te primiram dar una doua te vezi si sefa de tarla pe aici, singura reprezentata a scandinavilor !

de asta beau eu ! ca mi-e dor de voi ! hahahahahaha sau sa pun placa aia de am pus-o la plecarea lu tanti tanaka, na daca s-au dus, ducase hahahahaha gasim altele !

Mergi la inceput