Scandinavii stiu DC... (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

lasa ma ca stiu eu niste versuri, din alea daneze, de la gasolin, poate ca-s bune si ne facem treaba cu ele :

Si era Inga
si Katinka
frumosul Charley
pe un Harley...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata...
arborico, felicitari ...si vreeeem poze (daca se poate si de la prima nunta, asta ca sa vedem cum au evoluat mirii... Si parol, daca locul tau nu-i in poienita :-))
itsme, sa-ti fie rusine ca habar n-ai de ce vorbeste profesoara de salasa ...tre' sa iei notite Adevaru'i ca nici io nu tin minte astfel de versuri, desi fusei comandanta de detasament la Sc gen. 149 - sau asa ceva- din Leontin Salajan ( hah, tata lu Toma, te-am luat ...pot s-adaug ccc ca am incercat, pentru juma' de ora, si senzatia, absolut coplesitoare, de a fi comandant de unitate la 7 ani, asta fiindca mi-am cumparat din greseala snur albastru in loc de galben si mi l-am atirinat mindra-n piept...sa fi vazut voi, ce priviri respectuoase am atras...)
doruletz, nu plecam acu'...luna viitoare!!! (da' bine ca m-ai intrebat, ca azi tre' sa platesc beletele de avion!!!)
narancea, tu cind pleci bre la caldura???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

mai am, peste 2 saptamini plec, am un seminar de tzinut in germania prima data. ce crezi ca ard de nerabdare sa ajung in zanzibar hahahahaha ? cind ma gindesc 9 ore in avion pina in dar es salaam, brrrrrrrr ma fac cui de plictiseala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Casa de piatra, Arboria ! Asta asha, ca sa incepem ziua frumos.
In al doilea rand, Doruletz, te astept (va astept) cand vreti voi la o cafea pe malul frumosului lac. Io m am apucat de dresat pescarusi, nu stiu daca v am zis. In sensu ca vin 12-13 sa pape sandwich cu ton si zboara fain, in cercuri (ma rog, aia care s au prins ca daca stau ca prostii in apa ii mananca concurentza) si prind bucatelele de paine din zbor. Pot sa zic ca bate orice reality show =)). Adik, nah, omu la tzara isi face de treaba. Ma bate gandu serios sa ma apuc de scris romane =)).
In al treilea rand, tineti pumnii ca m am inscris pe lista de asteptare pentru un super studio frumos nemobilat care nu o sa ma mai coste jumate de salariu si care are o panorama superba (desi e intr un bloc cam jegos). O sa aflu luni daca da sau nu. Oricum, daca il iau, mi am rezolvat problemele cu silueta, pentru ca pana acolo e fix 1 kilometru de scari de urcat. (e sau sunt?).
Itsme, lol, evident, ca de obicei - ii prea tare zona aia in care traiesti tu. Pe aia cu "dar steluta cea de sus" n o stie profa ta? again.
Lilanda, mijto scoala, vreau si io asa .Nu la tine trebuia sa ploua mah, ci numa pe casa lu'NN (asha, peste tot senin, numa la el noru negru :D) - data viitoare o sa fac voodoo mai bine :D
Io va pup constiincios pentru tot we, si ne mai citim luni eventual,
A.

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaa daca zici asa extremo, itzi urez inca 5 kg la burta si sa mai cresti cu 10 cm in talie ! hahahahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Arboria casa de piatra!!Annie frumos povesteti tu acolo de viata in elvetia, imi faci pofta de calatorii. Si daca scrii un roman, care ar fi tema, nah femeie curioasa:)Narancea pai daca tot vii in germania, vin' aici la www.sansibar.de/PORTAL/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=0&func=viewcategory&catid=1" target="_blank">sansibar, ca dupa un rind de sa vezi ce cald e:))Azi iar sport, ne vedem mai pe searaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

viki vezi sa nu faci muschii mari de atita sport ! tu si asa esti bine facuta ..... hahahahahaha

na hai acasa in weekend , toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca imi promisesem ca nu mai intru (suparare temporara sa si io am bizdici) dar nu ma pot tine prea departe de voi....sinteti adictivi

Lilando nu ma da pe spate cu scoala 149...acolo am mers si eu clasele I-IV - la Dna Gavriliu (asta era scoala de linga Parcul cu Nuci - unde imi rupeam zilnic ciorapii si pompoanele alea inutile).

Arboria - Casa de Piatra...nu credem pina nu vedem poze....

Doruletz - mai ai? Ca numa cind ma gindesc la tine parca nu mai pot respira....eu asta imi aduc aminte de ultima luna din amindoua sarcinile...nu mai putem respira decit cind stateam in picioare...nici sa dorm nu puteam decit stind in (cum sa zic delicat) posterior. Dormeam iepureste intre episoade de taiat respiratia si curse la baie (cel putin 5 ori pe noapte - antrenament pentru mai tirziu la alaptat).

Noi ne pregatim de plecari peste mari si tari....Ziua lui Alex este pe 24 Noiembrie si e suparat tare ca pica chiar de Thnksgivig si nu vine nimeni la ziua lui. Eu mama inconstienta il intreb: "Ia zi lu' mama unde vrei sa mergem de ziua ta?" la care progenitura raspunde foarte nonsalant "Londra!!!!!!" Asta-mi trebuie daca intreb...

Asa ca plecam de Thanksgiving la Londra: eu cu trupele si mama (sotzii stau acasa sa doarma si sa se uite la fotbal american).

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

neata, de la mine, de aici

multam fain de urari, poze nu arat, ca in afara de momentul cand am semnat, in rest am bocit non stop. iac-asa!

mai bine va zic versurile lu' itsme:

Tara mea are campuri manoase
Dealuri inalte cu mandre flori
Izvoare limpezi si racoroase
Un cer albastru, fara de nori.

(deci cred ca devin PA de-adevaratelea)

annie, sa fie cum doresti tu si sa urci zilnic 1 km de scari

hai pup iu ol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sper ca nu s-a inchis lista
Arboria, casa de piatra, sa fiti sanatosi si fericiti
Doruletz, imi amintesc perioada in care eram si io asa cu burta maaare, imi placea la nebunie. am fost la o petrecere unde asa am dansat de toata lumea se astepta sa nasc in noaptea aia
ah, si sa nu uit.... am fost comandanta de unitate, da' poezia tot n-o stiu
si fiindca-i vineri seara dau la toata lumea un rind
nu mai betzi, domne, cu sticla

Mergi la inceput