Scandinavii stiu DC... (77)
Raspunsuri - Pagina 14
Pegasis spune:
Bon dimine!
As promised, poze de pe alte meleaguri: Bregenz, Weggis, Basel, Lucerna si Berna.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
doruletz spune:
neatza
bre, ce de poze noi si frumoase si colorate aparura p'acilea!
Rayuela, m-au amuzat povestile despre Dinescu, mai ai?
Ie-te ca gasii www.expres.ro/topstory/?news_id=199352&PHPSESSID=8cd4b1e3d5333ff1ad30f37e6501f0a2" target="_blank">un articol interesant. Asta iecsplica in sfarsit de ce bem noi p'acilea... pai d'aia bem fratilor ca sa nu o luam razna de neadaptati ce suntem
Bre, ziceti si voi, sunt io prea susceptibila in dimineata asta mohorâta de toamna sau articolul asta seamana cu discursurile lu' ceasca despre cat de rau e in occident printre drogati si someri si cat de bine e la noi acasa in saracia noastra unde macar ramai sanatos la cap?!
citat:
Cei care pleaca din tara sunt fie oameni tineri, neformati inca din punct de vedere psihic, fie persoane care, desi au ajuns la o varsta matura, nu au o pozitie sociala consolidata. Ei pleaca cu niste asteptari care nu se implinesc in Occident, unde viata este mult mai stricta si mai dura decat se asteapta. Din acest motiv, socul pe care il au este de multe ori greu de suportat.
Rayuela spune:
neatza in poiana!lene mare..mare...
Pegasisu,frumoase foc pozele!Ai fost singurica in Elvetia?Sint convinsa ca lorelei e o fata de milioane,dealtfel eu simpatizez si alte fete din Elvetia,Iren si Adela.Cu ele nu te-ai intilnit?Ca sa nu mai zis de injinera noastra extrema
itmiutza acu am citit faza cu musca,e bine de tot!.Io inca nu m-am hotarit ce as face ,da inclin spre optiunea arboritzei,scos musca si baut vinu.
Sabina ,spor la faptele mari!Si pupici la Sofia galagia,tot timpul intram si citeam perlele,e o desteapta!
Doruletule,ma tot gindesc la tine ,mai poti mami?Alain mai poate?Sa ne tii la curent,cind apare Gepeta ,sa stim si noi,sa tragem o petrecere in poiana!
narancika,vaz ca esti Idol,acu io nu stiu,cum trebe sa ne adresam idolilor?Cu majuscule?sa venim cu ofrande?Sau mere numa o sticla?
Si acu ofu meu,special pentru vikinga:
De ieri avem musafiri din Germania,un roman cu o nemtoaica si cu copii.Noi,cum ne stie toata lumea,sintem foarte ospitalieri si prietenosi.Mai vikingutzo,nu stiu ce sa mai fac ,nimic nu-i convine la madam nemtoaica!Mincarea e asa si pe dincolo,paturile sint asa si pe dincolo,numai mutre si fasoane,incerc sa fiu cit pot sa amabila si sa-i fac sa se simta bine,si nu primesc inapoi decit moace nemultumite!Zi si mie,cum sa procedez?Si de Romania vorbeste foarte urit,mie mi se cam ridica tensiunea,adicatalea io stiu ca in Romania sint si lucruri nasoale,dar chiar asa ,sa vorbesti numa de cit de oribil e in Romania,imi pare cel putin...nepoliticos!In fine...
Pupaturi tuturor,si veniti in poiana ,ca e soare si frumos!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
Doruletule,mi-a placut titlul pozei:Din Europa la balamuc
In parte ma recunosc in povestile respective.Eu am identificat problema,dar nu am gasit inca solutia cea mai potrivita.Parerea mea,de imigrant zic io,cu experienta(fac 10 ani de cind sint in Suedia)este ca ,in momentul in care iei decizia de a parasi tara de bastina,trebuie sa fii foarte atent UNDE pleci!Asa cum zice Baudelaire,in Invitation au voyage,trebuie sa alegi tara care iti seamana cel mai mult.Sint convinsa ca altfel se simte un roman care traieste intr-o tara latina ,de exemplu.Sau intr-o tara calduroasa.Eu am ales prost,asta e.
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
doruletz spune:
Rayuela, asa ie, ai dreptate da' mi s-a parut totusi ca articolu' in cauza generalizeaza cam mult. Adica citindu-l se poate interpreta ca majoritatea celor plecati o iau razna ceea ce e cam tendentios. In rest, iti dau dreptate, conteaza si locu' unde mergi... Insa asta nu e chiar asa de grav ca locul nu e batut in cuie, asta se poate schimba intr-o buna zi... cel mai greu e sa pleci de acasa iar daca ai facut-o p'asta poti pleca oriunde, nu?
In rest, nu, nu mai poci, io nu mai pot sa o port pe Gepeta, s-a facut ditamai magareata si nu stiu cat mai are de gand sa stea parazit in burta altora. Alain are alte probleme existentiale, ii zisei zilele trecute ca trebe sa cumparam o jucarie d'aia muzicala ce se agata deasupra patutului, stii tu de care, se invart neshte animale si canta. Asta pentru ca mie mi-e groaza d'acu de urlete nocturne. Si el cica nu ii cumpara asa ceva, cica realizez io ce inseamna pentru psihicul de mai tarziu sa te trezesti la viata cu ochii in neshte oi (sau camile sau ursi sau cai) care se invartesc prin aer si canta Brahms? . Cica d'aia cheltuie lumea adulta averi in psihoterapii ca au avut socuri d'astea cand au fost mici .
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
Pegasis spune:
quote:Cu husbandu', fara cupil ca nu "tine" inca la drum de 2 zile (fuseram cu masina). Nu m-am vazut decit cu lorelei (damn! ), c-am avut un program de neam prost (cu plimbari si prin Germanika) si sa mor ca nu stiu cum a trecut timpul... M-am trezit ca-i vremea de intors in tara... Am promis ca data viitoare (curind, curind...) nu mai scapa nimeni nevizitat.
Originally posted by Rayuela
Ai fost singurica in Elvetia?Sint convinsa ca lorelei e o fata de milioane,dealtfel eu simpatizez si alte fete din Elvetia,Iren si Adela.Cu ele nu te-ai intilnit?Ca sa nu mai zis de injinera noastra extrema
quote:Pot sa zic si eu ceva? Pina apare destinatara mesajului... Acu' i-ai primit, i-ai primit... afar' din casa nu poti sa-i dai... dar eu as vorbi cu el (depinde cit de bun prieten iti este) sa aiba o discutie intre 4 ochi cu nemtoaica si sa-i explice cite ceva despre regulile elementare de politete (adica cum? primesti ospitalitatea unei persoane si apoi o jignesti in propria casa? ). Data viitoare poate stau la un hotel...
Originally posted by Rayuela
Si acu ofu meu,special pentru vikinga:
De ieri avem musafiri din Germania,un roman cu o nemtoaica si cu copii.Noi,cum ne stie toata lumea,sintem foarte ospitalieri si prietenosi.Mai vikingutzo,nu stiu ce sa mai fac ,nimic nu-i convine la madam nemtoaica!Mincarea e asa si pe dincolo,paturile sint asa si pe dincolo,numai mutre si fasoane,incerc sa fiu cit pot sa amabila si sa-i fac sa se simta bine,si nu primesc inapoi decit moace nemultumite!Zi si mie,cum sa procedez?Si de Romania vorbeste foarte urit,mie mi se cam ridica tensiunea,adicatalea io stiu ca in Romania sint si lucruri nasoale,dar chiar asa ,sa vorbesti numa de cit de oribil e in Romania,imi pare cel putin...nepoliticos!In fine...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
buli spune:
io impachetez de zor, duminica ne mutam, da' vreau sa-i zic ceva repede lu' Doruletz. si anume sa-i spuna lui Alain ca poa sa ia linistit caruselul, ca astia mici cind cresc un pic mai mari iau si trag de animalele alea pina le rup, apoi le trintesc pe jos. deci isi rezolva frustrarile singuri si mult mai devreme decit credem noi
Dinescu ... ce sa zic, misto ca intotdeauna. chiar cind e enervant e enervant intr-un mod foarte simpatic si spumos, asa ..
ahaaa ... deci de aia nu vreau eu in Canada. ma tot biziie husbandul sa ne luam geamantanul si sa plecam, da' io nu si nu ca am impresia ca-i frig si mie nu-mi place cu haine multe pe mine
as mai avea de zis ca m-a apucat vorbaria, da' am vreo 7 cutii de umplut. poate dupa aia
v-am pupat pe toti