Scandinavii stiu DC... (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ufffffffff nici eu nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa mai zic, na uite imi iau de la gura sa va dau voua dar parca vad ca o sa imi para rau, mai bine beau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Wow..ce activitate febrila azi, pe-acilea!!! Bre, nu mai scrieti asa mult ca se blocheaza serverul...

narancea, tot suparat pe viata??
aaa...lena, unde-s pozele cu eclipsa???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

chiar, ce scrieti asa mult?

hai ca ma duc sa ...scriu:)) ultima perla de Galagie

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

gata v-atzi domolitara ? hahahaha mincavas eu matzele voastre, ca nu mai tzinetzi la scris........

na, sa avetzi o noapte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

of, arborico, ce vacantza?! Eu sunt din aia cu foc continuu...

Rayou! I loooove M. Dinescu! Te invidiez!

narancea, tu de ce bei, ma???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara poienari!Rayuuuuu bine ai revenit, v-am admirat pozele cu domnul Dinescu si v-am invidiat, tare simpatic imi e:) Dar din poze tot cea mai tare a fost domnisoara Boubou pe masuta:) Ii sta bine acolo, pai la asa personalitate tre sa va priveasca nitel de sus:) Eu am racit de la atitea plimbari cu tata pe aici, vremea te cam pacaleste zici ca e cald dar cind se duce soarele tre sa-ti iei shuba:)) Ehei prea mult la buricul gol, acu' rabd cu nasul in batiste Va pup pe totiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

eteeee,se lasa linistea in poienitza....
vin si eu precum fantomele,la ore tirzii in noapte ,sa va bantui.
vroiam sa va povestesc ,apropos de Dinescu,ca vaz ca are fani scandinavi,doua faze de la seminarii care m-am amuzat teribil.
Povesteste omu ca a fost in Finlanda la un festival de poezie.Le-au dat tema de seminar ca in timp de o ora ,sa compuna o poezie cu tema:GELOZIA.
Dinescu cica.Domle,cind am auzit ce tema,am aruncat pixu cit colo si le-am zis:Voi nu sinteti normali nene,io daca sint gelos,credeti ca m-apuc sa scriu poezii?io sar la bataie!
Si a doua faza,il intreaba traducatorul,ceva de genul:Cum se poate impaca meseria de poet cu cea de ziarist,daca cumva omul din spatele poeziei romantice,cu flori si ciripituri poate fi identificat cu omul din spatele unui articol veninos la adresa guvernantilo,de exemplu.
Raspunsul lui Dinescu:Domle ,iaca Adrian Paunescu,un scriitor de poezie care inca de la aparitie,a facut furori,este aceeasi persoana care minca tone de cacat idolatrizindu-l pe Cirmaciul Ceausescu.Si continua:Scriitorul si ziaristul functioneaza pe principiul vaselor comunicante.E ca si cum ai chema instalatorul sa-ti repare wc-ul,si in loc sa-ti fixeze ca apa si kakatu sa se scurga in closet,o trimite in calorifere.
Mi-au placut rau comentariile astea!
Noapte buna dragilor...uite d'astea beau eu...ca nu e nimeni in poiana

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Si io bantui pe aici. De-aia nu beau io, ca am de bantuit!

Poze de toamna, de la noi, de la tzara

pe maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, am venit si eu repede sa va spun ceva, dar tocmai imi dau seama ca nu am ce!

eiii, aveam de dat niste raspunsuri, cred...

mihaela, Canada face bine, multumim, io-te ce zisera astia din marea Britanie, ca la Vancouver e cel mai bine de trait din lume! Acuma daca ne gandim ca Vancouverul e o tzara mai la nord de arborica, putem concluziona ca si la arborica e tot bine de trait

Rayou, dementiale povestile cu Dinescu!!!

gata, sting........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

azi sunt pusa pe fapte mari, sa vedem ce iese.va zic la sfarsit

Rayu...daaaaaaa, asta e nea Dinescu.tin minte ca de zua Irinei numa pe langa el stateam ca muream de ras

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput