Scandinavii stiu DC... (77)
Raspunsuri - Pagina 11
lilanda spune:
Rayu, bine c-ai revenit si ma bucur ca perioada neagra s-a-ncheiat ...ti pupam
Pegasis, n-ai poze de vacanta..ori cu Lorelei?? :-))
Acu' chiar ca plec...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iileana spune:
Rayu, in numele "grupului forumistilor care citesc aici dar nu posteaza" iti spun si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
Rayu, sa dea Domnu sa nu mai ai perioade negre niciodata.Daca ai vreodata ceva de zis despre asta, io una te ascult
Lil, miercurea viitoare nu maine
Liris, ce mai face burticutza?
Doruletzule, si 2 parinti e buni:)unu plimba copilu si alalalt doarme.preferabil vacuta de serviciu sa doarma sfat in caz de necsitate.copilul urlator trebe plimbat cat mai mult in afara casei, trecatorii uita mai repede ca vecinii
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
buli spune:
Rayuela, bine c-a trecut.
io nu-s nici cu aia ... nici cu ailalti ... da' ma bucur cu adevarat ca ai revenit si ca esti ok.
itsme spune:
Rayou!!!! Bine I revenit, too! Ma bucur ca a trecut, de acuma uita-te inainte si uita ce a fost rau. Cu ocazia absentei tale din poienitza am constatat ca tu esti de fapt un organ vital al acestui organism numit "Scandinavii stiu DC" (nu mi-am dat seama insa exact care organ: poate inima, poate ficatul, poate pipota, poate toate la un loc, cine stie?) Cert e ca fara tine n-a mers prea bine treaba, in ciuda eforturilor depuse de noi, as ca welcome back si sa nu ne mai seduci si abandonezi asa, bine?!
pupici tie si lui BouBou
pipal, eu sunt really bizi, asa ca va rog sa ma scuzati un pic....
liris spune:
Carmen,Rayu, Sabina multumesc de intrebare. io sunt bine. asa cum am zis pina nu fac si eu un control nu mai zic ca sunt gravida. si cum cred in legea compensatiei ... stau si ma intreb dc ma simt bine acum ce va merge rau mai incolo?!
dar sa lasam asta si sa bem o zi si o noapte, ca avem motive
suntem din nou toti in par.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
mihaela_s spune:
Rayu , bine ai revenit!!! Daca vreodata ai sa vrei sa povestesti despre "negreala" prin care ai trecut, sunt aici. Daca te pot ajuta cu ceva...uneori chiar si o "ureche" care asculta e suficient. Te pup cu drag...si pe Boubou la fel .
lilanda, te cred ca nu vrei sa ratezi Belvedere, cand am fost noi aveau programul pana la ora 17 si am ajuns dupa ce s-a inchis. Cu siguranta gasesti programul lor pe net.
istme, musca se simte bine in orice casa, de ce sa si-o faca pe a ei? Despre cea din tren...aia cred ca o fi muta(n)ta
Pupicei multi . Ce mai e nou prin Canadica? Va mai viziteaza vrabiutza grasana?
liris si dorulets, pupicei pe burticei!
Ion al Marei, transmite-i multe salutari din partea noastra, si un maaaare lui Tudorel din partea Silviei.
Pegasis, frumos concediu! vreau si eeeeuuuuu
Pup pe toata lumea nenominalizata, iar pentru poienarii nostri dragi(narancik si tatik) cate un .
Mihaela si fetele mele
Silvia la 2 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nazdravanii
arboria spune:
rayule, bine ca ai iesit din cochilie!
stiu si io cum e cu "la porte etroite"
liris, si tie un
sa vezi ca o sa fie bine!
itsme, tu cand mai iei concediu, mami?
doruletz spune:
Rayu, ce mult ma bucur sa te 'vad' iarasi prin poienitza!! Bine ca totul a trecut, ai dreptate, nu te mai gandi la asta, d'acuma doar viitorul conteaza!
bre vere narancea, ce, doar tu ai voie sa bei p'acileasha? mai sunt si altii cu alcoolu' urcat in cap, ce credeai?! . iete ma grabii si ma razgandii in timp ce scriam, vrusei sa zic ca n-o uitaram pe Mara... da' lasa ca stiu io ca Ion inteleasa corect nu ca tine!
Bre, citii presa de azi, ia sa va fac un rezumat:
1. Azi e Noul An evreiesc (asta o vazui io si la vecinii mei d'acilea care se pregatesc de chef nu numai in ziar!). Sarbatoarea tine 2 zile, se numeste Roch Hachana si de fapt se comemoreaza crearea lumii. E in acelasi timp si ziua judecatii, adica azi se decide tot ceea ce se va intampla in anul urmator. Se mananca mere inmuiate in miere. Intram deci in anu' 5766 evreiesc!
Trebe sa le uram "Shana tova" sau un nou an 5766 fericit!
2. Tot azi e prima zi de Ramadan la musulmani. D'astia n-am vecini da' il vazui pe seful lor la TV adineaurea. Ramadanu' e 'luna sacra' adicatelea luna in care Coranul i-a fost dictat profetului de catre ingerul Gabriel. Musulmanii trebe sa tina post negru (fara apa, mancare, relatii sexuale) de la rasaritu' soarelui si pana la apusul lui. E ocazia de a li se ierta pacatele. Eee, da' cum apune soarele atunci incepe chefu' sau 'sparegerea postului' cu mancarica si bauturica (nealcoolica).
Trebe sa le uram "Ramadan Mubarak" sau 'O frumoasa luna de Ramadan'
3. Coincidenta: anul asta coincid cele doua date, ultima oara cand se mai intampla lucru' asta fu in 1942! sa speram ca e de bine coincidentza asta!
4. Eeeee, dupa ce facui rezumatu' actualitatilor trag concluzia: noi astilalti care deocamdata nu sarbatorim nimica, hai sa mai bem ceva!!
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini