Vesti de la Ana si Liviu Ungureanu!
Raspunsuri - Pagina 5

motanik spune:
Va multumesc pt raspunsuri. Gabi, ce rapida ai fost, multumesc mult!
Ana inca nu mi-a raspuns.
Este buna varianta cu tratament naturist, cine poate da info mai multe sa o faca aici. Iarina, vad ca esti la curent cu asa ceva asa ca daca vrei sa te ocupi tu ar fi minunat.
Amuleta, multumim pt informatii. Vezi, daca noi nu avem habar de medicina, facem si greseli...
Si eu as vrea sa mai existe o solutie, dar din pacate dr de la Fundeni ati vazut ca nu il ajuta cu nimik iar cel din Germania a zis ca numai transplantul il poate salva...Eu as mai mentiona naturistul...din ce info aveti, cunoasteti pe cineva vindecat de cirozaprin naturist? E posibil sa punem persoana respectiva in legatura cu Ana?
Gabi Hogas...ma gandeam acum...esti de atata vreme acolo incat ai puerdut notiunea timpului...Pt ca povestea lui Liviu nu are nici un an de cand am postat-o..Saracutza de tine, vai cate ai pe cap...si totusi cat de tare esti..
Astept raspuns de la Ana pana dupa-amiaza. Va tin la curent.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...


iarina spune:
Fetelor uitati ce-am gasit prin formula as. Exista deci sperante.
Mai stiu ca dl. Cristian Boerescu din Bucuresti a avut rezultate foarte bune in cancer, insa am inteles ca e un tip cam dificil.
Motanika poate ii trimiti tu Anei ce am gasit eu aici, tu comunici mai des cu ea. Revin.
"M-am intors de pe front foarte bolnav. Am facut hepatita cronica, apoi m-am imbolnavit la stomac, intestine si inima. Si pentru ca astea parca nu erau de ajuns, am facut reumatism poliarticular si spondiloza. Cu bolile astea am zacut timp de 12 ani prin spitale. Nici medicii nu mai stiau ce sa-mi faca. Eram asa de slabit, ca in ultimul timp nu ma mai puteam ridica din pat. Doctorii m-au trimis acasa. Ma impacasem cu toate cele lumesti, de-acum ma gandeam ca-mi vine sfarsitul. Dar Dumnezeu nu m-a parasit. Un prieten din Cotumba-Comanesti, auzind de la o cunostinta in ce stare grava ma aflam, mi-a trimis niste leacuri din plante si un biletel pe care era scris: <<Nica, bea siropul pe care ti l-am trimis si o sa te faci bine>>. Am inceput sa-l iau, cu incredere si speranta. Dimineata, am luat un paharel mic de sirop, iar peste vreo trei-patru ore, puteam deja sa-mi misc mainile si picioarele. Nu-mi venea sa cred ce se intampla cu mine. La asfintit, am iesit din casa si i-am deschis poarta nevesti-mi care venea de la prasit. Am plans amandoi de bucurie. Am continuat tratamentul si, dupa ce m-am mai intremat putin, am plecat la prietenul meu, sa-i multumesc personal pentru minunea pe care a facut-o cu mine. El m-a invatat cum sa prepar singur siropul miraculos si mi-a recomandat o cura de lunga durata. Mi-am facut rost de plante si m-am pus pe treaba. Ma simteam din ce in ce mai bine. Treptat, bolile m-au lasat una cate una, asa ca am capatat curaj si l-am preparat si pentru prieteni, pentru oameni saraci ca si mine, care n-aveau bani de medicamente. Siropul avea in reteta 14 plante. Cu timpul, eu am adaugat plante noi in compozitia sa si am ajuns sa folosesc astazi peste 50 de plante la prepararea lui. Practic, nu exista boala pe lumea asta la care sa nu faca bine. De-atunci, stiu ca raspunsul la problemele noastre de sanatate este in toate cele pe care ni le-a lasat Dumnezeu pe pamant..."
Nici o boala nu-l mai impresioneaza pe Nea Micu. Le-a infrant una cate una de-a lungul timpului, incat astazi spune: "Nu exista boala care sa nu poata fi tratata cu buruieni. Tratamentul asta e bun pentru leucemie, boli hepato-biliare (hepatita, ciroza), pancreatita, diabet, boli de inima (hipertensiune arteriala), boli de rinichi, boli de piele, boli de stomac (ulcer, gastrita), boli de plamani (TBC), viermi intestinali, fibroame uterine, varice, reumatism, alergii, intoxicatii, chiar si pentru unele cancere maligne...".
Plantele de leac si le cauta singur sau cu baietii lui, prin paduri, pe dealuri sau pe lunca Siretului. "Majoritatea plantelor le adun din flora spontana. Dar am nevoie si de plante mai rare, care nu cresc pe-aici, pe la ses. Pe-alea le cumpar de la culegatorii din munti. Practic, adun de toate: plante, flori, radacini, scoarta de copaci... Fiecare dintre ele actioneaza intr-un fel anume asupra organismului, dar cand le pui pe toate la un loc, fac adevarate minuni. Am ajuns sa fac bitter din 115 plante. Imi prepar singur si tincturile, si picaturile, totul. Nu iau nimic de la farmacie. Alifiile le fac cu osanza de porc, dupa reteta taraneasca. Totu-i natural, de-aia au efecte asa bune." Pe langa sirop si bitter, Nea Micu mai prepara si o alifie speciala pentru cancer de piele, alifii din plante pentru boli de piele, bube, rani si reumatism, dar si o solutie impotriva caderii parului.
Pentru orice diagnostic, intr-o cura de tratament se folosesc doi litri de sirop si jumatate de litru de bitter. Separat, pentru fiecare pacient in parte, Nea Micu prescrie plante pentru bai si ceaiuri, tincturi si picaturi. "Fiecarui bolnav ii dam leac pentru boala lui. Tratamentul este simplu. Toti pacientii folosesc sirop si bitter din plante: inainte de mese, cate 50 ml de sirop si cate o lingura de bitter. Numai sa se aiba grija, ca siropul este foarte concentrat. Multi oamenii mi-au spus ca-i ameteste. De aceea, e bine sa se ia mai putin la inceput (cate 40 ml) sau sa se dilueze in ceai. Daca organismu-i anemic, nu-l suporta. Bitterul se foloseste si extern, sub forma de comprese, frectii si ca dezinfectant. In timpul tratamentului este interzis sa se consume oua, lapte dulce si carne de porc. Si, desigur, fara alcool, cafea si tutun. Tratamentul tine doua saptamani. In functie de gravitatea bolii, se poate repeta de trei-patru ori." O rugaminte are Nea Micu la pacienti: sa nu-i solicite tratamente prin posta, fiindca siropul se degradeaza daca nu-i tinut la frigider, iar afara "da colt de primavara".
Cand il intreb cat costa preparatele sale, pare putin rusinat. "Inainte, le dadeam tratament oamenilor din sat si din imprejurimi, iar ei, drept multumire, imi aduceau branza, smantana, lapte, porumb - ce-aveau si ei prin gospodarie... Noi eram saraci-saraci. Si imi spuneau oamenii: <<Vai de mine, cum mi-ati dat tratamentul asta gratis, ca vad ca aveti sase copii si n-aveti nici de unele...>>. Si le ziceam: <<Eu m-am facut bine cu tratamentul asta, care mi-a fost trimis gratis. Gratis vi-l dau si eu!>>. Dar de cand am inceput sa cumpar plantele, n-am ce face: pun pret pe tratament. Uneori mi-e rusine, ca n-are toata lumea bani. Altii, mai cu cheag, ma intreaba: <<Doar atat costa tratamentul?>>. <<Atat!>> Pacat ca plantele-s prea scumpe. Un kilogram de plante costa intre 70.000 si 200.000 lei. Si, ganditi-va ca numai pentru bitter folosesc 115 plante diferite, ca sa nu mai vorbesc de kilogramele de cuisoare, scortisoara si foi de dafin pe care trebuie sa le pun in compozitie. Cand pot, mai fac si eu cate-o pomana si dau tratamente gratuite, ca de omul sarac se ia cel mai repede boala. La preturile de azi, un litru de bitter costa 100.000 lei, iar siropul - 30.000 lei."
Ii place sa-si povesteasca reusitele, chiar daca nu pricepe inca foarte bine cum actioneaza preparatele sale asupra bolilor.
- Ionel Ciocan din Galati a venit la mine cu mama sa, Ileana Ciocan, din satul Salceni, comuna Tutova. Batranei ii aparuse pe spate o ciuperca de marimea unui ou, din care curgea mereu puroi cu miros urat. La Spitalul Judetean au vrut sa-i faca biopsie, deoarece doctorii considerau ca ar putea fi de natura canceroasa. Dar a aflat de mine si a venit in Ivesti. I-am dat ceaiuri sa se spele, apoi sa se dea cu o alifie si sa foloseasca o cataplasma facuta din coaja de vanata uscata si pisata, amestecata cu smantana. In trei saptamani i-a ramas o cicatrice cat unghia, care apoi a cazut singura.
- Aurel Craciun din Galati a fost diagnosticat cu tumora maligna colon, unghi hepatic si splinic. A fost operat si a urmat tratament cu citostatice. Doctorul de la Galati nu-i mai dadea nici o sansa. S-a dus la Bucuresti, la Spitalul "Fundeni", unde i s-a recomandat sa continue chimioterapia. Dar a venit si la mine. I-am dat bitter si sirop, a urmat tratamentul si acum se simte excelent. Avea 51 de kilograme cand a iesit din spital, iar acum are 100.
- Ecaterina Crisan din Focsani avea ciroza hepatica decompensata si i se umflase burta ca unei gravide in noua luni. Voma sange biata femeie... I-am dat tratamentul, iar efectul s-a vazut imediat. Totusi, l-a urmat timp de trei ani, pana s-a vindecat complet.
- Un caz mai special a fost cel al lui Parlog Liviu din Focsani. El avea o boala rara: policitemie vera. Asta e o boala de sange, care-l ingroasa ca bulionul. Din cauza asta a facut un accident vascular, a avut preinfarct, si pareza (faciala, la mana si la picior). A fost la Bucuresti, la Hematologie, unde timp de o luna si jumatate a facut perfuzii cu ser, pentru a-i subtia sangele. A citit in "Formula AS" despre mine si s-a hotarat sa-mi incerce leacurile. I-am dat sirop, bitter si un ceai din usturoi. A urmat tratamentul doua luni de zile si acum se simte perfect. Vine tot timpul pe la mine cu prieteni si colegi, bolnavi si ei, ca are mare incredere in tratamentul meu.
Ca orice om intelept, Nea Micu preda stafeta celor tineri. Nu pentru ca ar fi obosit sau s-ar simti batran, ci fiindca vrea sa-si prepare leacurile "ca la carte", iar asta-i cere timp. De cand are curtea plina, nu mai are vreme sa stea la taclale cu pacientii. Fiul lui, Emanoil Danaila, i-a preluat locul si invata din mers toate tainele tatalui sau. Dar fiindca nu le stie pe toate, tot ii mai cere sfatul cateodata. Si daca va mira faptul ca pe fiul sau il cheama Danaila, trebuie sa spunem ca pe Nea Micu il cheama de fapt Danaila Ion, trecut gresit in registrul starii civile de cei de la primarie, dupa numele de fata al mamei. Dar el si-a luat numele tatalui - Micu - si asa-l stie toata lumea din Ivesti.
Nea Nica Micu locuieste in comuna Ivesti, judetul Galati, pe Strada Blajerii de Sus, la nr. 572. Il gasiti usor, fiindca pe gardul sau scrie mare, cu litere de-o schioapa: NICU MICU - PLANTE MEDICINALE. Cautati-l si nu veti regreta! Informatii suplimentare la tel. 036/86.65.87, 094/89.71.17.


iarina spune:
BOTOROAGA DUMITRU (64 de ani) - Giurgiu
Diagnostic: ciroza hepatica.
Este diagnosticat initial cu hepatita cronica, in Giurgiu, in luna decembrie 1998. In ianuarie 1999, este stabilit de catre Spitalul CFR 2 Bucuresti diagnosticul de ciroza hepatica. Datorita lipsei de fonduri, nu i se poate administra tratament adecvat si este trimis la Spitalul Fundeni. In februarie 1999, in urma investigatiilor la Spitalul Fundeni este confirmat diagnosticul de ciroza hepatica. In martie 1999, incepe tratamentul Cozac. Urmeaza tratamentul timp de sase luni fara intrerupere. Repeta analizele la fiecare doua luni, rezultatele fiind din ce in ce mai bune. Incepand din iulie 2000, analizele efectuate au ajuns si s-au mentinut in limitele normale. A urmat tratamentul cu ceai, Superconcentrat, Energtinctonic, sirop de macese Cozac si a respectat regimul alimentar prescris.
Puteti obtine informatii si produse “Cozac Plant” la adresa:
Str. Mircea Vulcanescu (fosta Stefan Furtuna) nr. 109.
Programul de functionare al societatii este: luni - joi, orele 8.00 - 17.00.
Prin serviciul postal, puteti primi direct acasa ceaiurile si picaturile Cozac pentru afectiunea dvs. Detaliile le obtineti de la secretariat, la telefoanele: 01/638.75.10 si 01/638.30.88.
Dupa cum le-am promis cititorilor nostri, prindem noi file la dosarul bolilor de ficat, prin implicarea unor terapeuti cu mare experienta in domeniu. Pentru inceput, dr. Stefan Stangaciu, un medic de renume international, si Gheorghe Motorca, un fitoterapeut din Oradea, cu rezultate notabile in tratamentul bolilor hepatice
Dr. Stefan Stangaciu
“Terapiile complementare cer rabdare si perseverenta”
Inainte de a descrie cele mai bune remedii ale stupului de albine si cele mai utile plante medicinale, este extrem de important sa intelegem si sa aplicam foarte bine regulile de aur ale apifitoterapiei in bolile hepatice:
- Tratamentul trebuie coordonat de la inceput de medic, ideal de un medic specializat in terapii complementare.
- Diagnosticul trebuie sa fie cat mai exact si sa includa nu numai un simplu si expeditiv diagnostic de tip clasic (de exemplu “hepatita cronica tip B”), ci si diagnosticul energetic de tip acupunctural (“deficit energetic in meridianul ficat”), diagnosticul de tip ayurvedic (“exces ocazional de <<Pitta>> pe o structura afectiva de tip <<Vata>>“), informational (ca in homeopatie), diagnosticul psihologic al personalitatii pacientului s.a.m.d.
- Inainte de inceperea tratamentului propriu-zis, daca timpul o permite (in special in fazele initiale sau de mijloc ale bolii), este bine sa se aplice individualizat, de la caz la caz, diverse tehnici de eliminare rapida a toxinelor din organism si in special din tubul digestiv, plamani, rinichi si ficat. Dintre aceste metode de dezintoxicare, enumeram: diete speciale, bogate in sucuri de fructe si legume + produse apicole; post (daca persoana are suficiente rezerve, nu este prea slabita si medicul o permite); remedii homeopatice care ajuta la dexintoxicare (remedii “drenoare”); clisme; tehnici de presopunctura (stimularea unor puncte bioactive si zone reflexogene recomandate de medicul acupunctor care ajuta dezintoxicarea); psihoterapie etc.
- Terapia trebuie sa se adreseze in principal nu simptomelor, ci cauzei: virusuri, alcool, boala autoimuna, greseli alimentare grave, obiceiuri de viata “toxice” (cum ar fi fumatul), dar si stresul emotional excesiv, care induce sau ajuta starile de teama si anxietate sau starile colerice (in medicina traditionala chineza se afirma de mii de ani ca bolile ficatului pot aparea sau se pot agrava datorita tulburarilor emotionale din viata de zi cu zi).
- Trebuie asigurat aportul de substante nutritive vitale pentru o functionare cat mai buna a ficatului (apa, aminoacizi, acizi grasi, glucide, vitamine, enzime, oligoelemente, minerale, hormoni, oxigen).
- Trebuie asigurat aportul de substante protectoare: bioflavonoide, antioxidanti, compusi bioactivi din plante medicinale.
- Pe langa toate aceste substante vitale, trebuie asigurat si aportul energetic optim, inclusiv cel reprezentat de caldura, energie bioelectrica, camp magnetic, bioenergie (Qi) si, de ce nu, iubire, afectivitate, compasiune.
- Plantele medicinale, produsele apicole si orice alte remedii trebuie selectate cu mare grija, in functie de originea, compozitia si proprietatile lor farmacologice utile cazului respectiv, strict individualizat. Astfel, fiecare pacient trebuie sa primeasca reteta lui personala, si nu o reteta “universala”, cu pretentia de a vindeca orice boala de ficat.
- Incepeti orice tratament cu produse sau remedii noi - initial cu doze mici, apoi cresteti doza treptat, pana ajungeti la doza recomandata de catre medicul curant.
- Este mai bine sa se utilizeze mai multe tratamente simultan (actioneaza sinergic) si mai multe cai de administrare a remediilor - oral (ceaiuri, sucuri de fructe si legume, produse apicole), injectabil (vitamine, aminoacizi, glucoza), unguente cu efect de ameliorare a circulatiei sanguine locale si generale (Apireven), supozitoare (Miprosept, Carpicon), inhalatii (uleiuri eterice cu efect antiviral) etc. Nici una dintre metodele de mai sus nu este suficienta pentru a inlatura sau ameliora toate bolile hepatice, de aceea utilizarea combinata a mai multor asemenea metode are sanse mult mai mari de succes.
- Este foarte important sa se amelioreze fluxul de sange prin ficat, pentru a permite o mai buna hranire si incalzire a acestuia, dar si pentru a elimina mai bine toxinele din el. In acest sens, metode precum masajul, presopunctura, gimnastica medicala, Taiji Quan-ul, Qi-gong-ul (descrise in medicina traditionala chineza) si Yoga medicala pot fi de un real folos si trebuie aplicate zilnic.
- Somnul odihnitor si o buna relaxare in timpul zilei, prin metode speciale (cum sunt cele descrise in Yoga de mii de ani si mai recent in psihoterapia moderna), pot ajuta enorm in procesul de vindecare sau de stabilizare a bolii.
- Mediul inconjurator al bolnavului trebuie sa fie cat mai curat, ordonat, iar aerul din camera - cat mai proaspat. Este foarte important sa i se induca sau sa i se intareasca pacientului gandirea pozitiva, optimista, dinamizatoare. In acest sens, familia si prietenii bolnavului pot avea un rol extraordinar de important. Sfatul psihoterapeutului trebuie cerut si apoi urmat cu strictete de catre fiecare pacient in parte!
- Terapiile complementare, inclusiv in bolile hepatice, nu pot fi considerate metode “blitz”, cu efect imediat; in cele mai multe cazuri este nevoie de rabdare si perseverenta, pentru a acorda suficient timp celulelor hepatice sa isi elimine mai intai toxinele, sa neutralizeze virusurile sau factorii nocivi si apoi sa reinceapa sa se regenereze in mod normal, asa cum o faceau inainte de aparitia bolii.
- Pacientul educat este cel mai usor de tratat si vindecat. De aceea, terapeutul trebuie sa investeasca mult timp pentru a-i arata pacientului cauzele care au dus la aparitia bolii lui, factorii care ii sunt cei mai redutabili inamici si mai ales care ii sunt cei mai importanti prieteni. In timp, fara a exagera totusi, fiecare pacient trebuie sa devina propriul lui medic si un mare iubitor al remediilor si metodelor naturale de tratament, metode care implica din start un mare respect pentru Mama Natura!
Apiterapia in bolile hepatice
Dintre toate produsele apicole, de departe se detaseaza ca importanta polenul. In literatura medicala de specialitate este cel mai des citat remediu si nutrient apicol in bolile de ficat.
Pe locul doi se situeaza laptisorul de matca (cu efect nutritiv, antiviral si de stimulare a unei regenerari normale a hepatocitelor).
Pe locul trei este mierea, ca produs apicol cu aport energetic maxim, dar avand si efecte de tip depurativ (eliminare de toxine) si dupa unele studii recente, efect antiviral.
Propolisul are efect antiviral cert, dar si rol protector al celulelor hepatice, prin marea lui concentratie in bioflavonoide.
Cum se administreaza produsele apicole?
In primul rand, respectand toate regulile de mai sus. Se pot lua separat, in special la inceputul tratamentului, pentru a verifica daca sunt bine tolerate, apoi este bine sa se ia combinat, pentru a obtine mai usor un efect sinergic (de exemplu, produsul “Hercules” - contine miere, polen si catina sau produsul “Apivitas forte” - contine miere, extract de polen, apilarnil). Se vor respecta dozele recomandate de producator.
Pentru un adult, dozele recomandate sunt in general urmatoarele:
- Miere proaspata (ideal poliflora): aproximativ 30-60 g/zi (interzisa diabeticilor insulino-dependenti; cu mare atentie, sub control medical, 5-10 g/zi la diabeticii insulino-independenti).
- Polen (ideal proaspat recoltat, procurat de la apicultorul cel mai apropiat de domiciliul bolnavului, uscat la o temperatura de maxim 35?C): 30-60 g/zi. In absenta polenului recoltat prin metoda descrisa mai sus, se poate folosi si polenul existent pe piata, amestecat cu miere si apoi cu iaurt sau amestecat in suc proaspat de fructe si legume (lamai, portocale, morcovi, sfecla rosie, varza, cirese, fragi, mere, catina, struguri, banane).
- Laptisor de matca (ideal cel proaspat, cu maxima putere antivirala si regeneratoare): 1-2 g/zi, obligatoriu sublingual.
- Propolis in forma de extract uscat. Proposept (6-8 tablete/zi); propolis brut proaspat, direct de la apicultori (3-5 g/zi - se suge, apoi se mesteca inainte de inghitire); extract alcoolic (tinctura 30%) - 1 picatura la fiecare kilogram de greutate corporala.
Copiii intre 6 si 12 ani pot lua jumatate din doza adultului, iar copiii intre 1 si 5 ani - aproximativ 1/4 din doza adultului. Este foarte bine ca toate produsele apicole (ca si remediile din plante) sa se tina cat mai mult timp sub limba inainte de inghitire. Aceasta metoda permite absorbtia anumitor substante, chiar daca in cantitate foarte mica, totusi extrem de utile pentru functionarea intregului organism, inclusiv a ficatului.


iarina spune:
Fitoterapia in bolile hepatice
Exista o gama foarte larga de plante medicinale utile in bolile hepatice, cu actiune directa in eliminarea sau neutralizarea cauzelor bolii sau cu efect de ajutorare a functionarii ficatului si a vezicii biliare. Dintre acestea, cele mai importante sunt: semintele de armurariu (cu actiune antihepatotoxica) - care se vor pisa inainte de utilizare; anghinarea (efect de ameliorare a functionarii vezicii biliare), rostopasca (efect favorabil asupra vezicii biliare), cimbrul (foarte bun efect antibacterian), sunatoarea, sofranul, turita mare, coada-soricelului, sulfina, urzica vie (efect depurativ si mineralizant), coada-calului (efect mineralizant, antihemoragic), matasea de porumb (efect diuretic), cerentelul (antihemoragic), pedicuta, anasonul, cicoarea (antiobstruante).
In hepatita cronica se recomanda urmatoarele plante medicinale: afin (frunze si fructe), alun (muguri), anghinare, catina, cicoare, levantica, lichen de piatra, radacina si iarba de papadie (depurativa, diuretica), pin (muguri), pufulita cu flori mici, sulfina, sunatoare, urzica vie.
In ciroza hepatica se recomanda: catina, pedicuta, pufulita, sulfina, cerentel, traista ciobanului si coada-calului (antihemoragice).
Este bine de retinut ca numai medicul specializat in terapii complementare este acela care poate stabili care dintre remediile de mai sus sunt cele mai utile si numai el poate recomanda doza si modul de administrare cele mai adecvate fiecarui caz in parte.
FLORENTIN POPA
D-l dr. Stefan Stangaciu poate fi contactat la Centrul Medical de Diagnostic si Tratament “Aly Crys Med” din Bucuresti, str. Rosia Montana nr. 6, bl. O7, sc. B, ap. 6, sector 6, tel. 021/430.33.65
CITITORII MULTUMESC PENTRU VINDECARI
"Dumnezeu a facut cu mine o minune. O minune prin oameni - Virginia Faur"
Stimata d-na Sanziana Pop,
Ma numesc Palferentz Margareta, locuiesc in satul Frumoasa, jud. Bacau si va transmit un gand de multumire pentru faptul ca aduceti in mintea si-n sufletul oamenilor o raza de speranta.
Am aflat, din revista dvs., de d-na dr. Virginia Faur, de la FAVISAN - Lugoj si am urmat, timp de cateva luni, tratament pentru ciroza hepatica cu ascita. Altfel spus, eram in prag de moarte, cu burta plina de lichid, si abia mai respiram. Cei care ma cunosc spun
ca Dumnezeu a facut cu mine o minune; o minune prin oameni - Virginia Faur.
Dumnezeu sa-i dea sanatate, asa precum si dumneaei a picurat in corpul meu licar de viata. Scrieti despre FAVISAN pentru ca este cu adevarat un loc al sperantei de viata. Dumnezeu sa va rasplateasca si pe dvs. pentru cat bine faceti oamenilor. Sa traiti si sa fiti cu toti, cei de la "Formula AS", sanatosi. Va iubesc si va citesc cu mult drag.
PALFERENTZ MARGARETA
DOSARUL FICATULUI, la final
- Cele mai reusite tratamente publicate in "Formula AS" -
Natura vindeca! Acest lucru este dovedit de zecile si sutele de scrisori ale cititorilor nostri, care s-au tamaduit cu leacuri din plante, miere, legume si fructe, de cele mai diverse afectiuni, de la banalele guturaiuri la cancer, leucemie, ciroza sau scleroza in placi. Bolile ficatului nu fac, nici ele, exceptie. De-a lungul anilor, zeci de leacuri publicate in revista au produs incredibile vindecari. La finalul unui dosar medical care speram sa va fi fost de folos - FICATUL - retiparim cateva retete de top.
1. Reteta din patru radacini
Este un remediu care include doua componente inedite: radacina de dud si cea de maces. Acest tratament ne-a fost semnalat de o cititoare din Brasov, care a asistat la o vindecare miraculoasa a unui pacient bolnav de ciroza in ultima faza, pacient care fusese pur si simplu trimis acasa sa moara si care cu acest remediu a fost complet restabilit in cateva luni. De asemenea, cu acest tratament s-a vindecat o cititoare din Magurele - Prahova, d-na Georgeta Stanciu, de hepatita acuta si psoriazis. Iata reteta:
Mod de preparare: In 3 l de apa se pun la fiert 3 lingurite de radacina de dud maruntita (Morus alba) si cate 1 lingurita din radacinile urmatoarelor plante: maces (Rosa canina), pir (Agropurym repens) si urzica vie (Urtica dioica). Se lasa sa fiarba la foc mediu pana cand mai ramane 1 l de apa, dupa care se da deoparte vasul, se adauga jumatate de lingurita de iarba de rostopasca si se lasa sa se raceasca, dupa care se filtreaza.
Administrare: se consuma 1 l de preparat pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o noua portie (intotdeauna se consuma ceai proaspat). In cazul ascitei, se face tratament pana abdomenul ajunge la volumul normal, dupa care se face o pauza de doua saptamani si apoi se reia.
Cateva observatii importante:
- pentru a marunti radacinile de dud si maces - specii arborescente cu radacini foarte tari, lemnoase
- se recurge la o lama cu care se taie aschii subtiri din radacina, ca si cum am ascuti un creion.
- radacina de dud este extrem de importanta in ascita (acumularea de lichid in cavitatea abdominala), ajutand la eliminarea lichidului respectiv prin urina. Din cauza acestei radacini, cat timp va lua ceaiul, pacientul va urina foarte des, iar la inceputul tratamentului urina va fi de culoare rosie - simptome normale, care arata ca procesul de vindecare a inceput.
- pe timpul tratamentului se tine regim sever (fara carne, grasimi, alcool, prajeli) si se recomanda odihna absoluta la pat in primele doua-trei saptamani.
- dupa vindecare se va relua tratamentul in fiecare an cate una-doua luni.


dana n. spune:
Off,Doamne...
Nici nu stiu ce sa mai zic...
Motanik,doctorii au spus ca are ficatul bolnav,dupa prima operatie si nu-mi amintesc sa fi spus vreodata ca daca are ficatul bolnav nu va functiona shuntul...
Eu nu stiu ce diagnostic i s-a pus exact.
Sa cerem de la spital documente medicale?Sa ne trimita ceva copi prin fax?Nici nu stiu ce sa mai zic,tremur toata...Spune ce am putea face,cu ce am putea ajuta.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra


motanik spune:
Ce ma fac??????
N-o sa putem strange atatia bani si bietul meu Liv cu ce-o sa lupte?
De ce l-au operat de 2 ori daca credeau ca nu e bine?
De ce l-au chinuit si a 2-a oara? Poate ca mai ramanea cu resurse fizice...
O sa incerc sa merg la Internet asta seara. Numai sa fie Liv bine, pt ca a mea mama mi-a spus ca e cam confuz si f. obosit.
Of Doamne, ce ne facem?
Asta mi-a scris Ana...ca raspuns i-am dat paste la ce a postat Iarina..Citind parca mi-a mai venit inima la loc...oare e posibil sa scape si Liviu prin tratament naturist?
Sa ia legatura Ana urgent cu nea Micu asta...asta ii zic acum..
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...


motanik spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Off,Doamne...
Nici nu stiu ce sa mai zic...
Motanik,doctorii au spus ca are ficatul bolnav,dupa prima operatie si nu-mi amintesc sa fi spus vreodata ca daca are ficatul bolnav nu va functiona shuntul...
Eu nu stiu ce diagnostic i s-a pus exact.
Sa cerem de la spital documente medicale?Sa ne trimita ceva copi prin fax?Nici nu stiu ce sa mai zic,tremur toata...Spune ce am putea face,cu ce am putea ajuta.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
Danutza...i-am scris Anei acumsi daca ea nu are acte medicale de la Halle, o sa avem nevoie de la ei...
pt website...
ma tot gandesc la cele postate de Iarina...
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...


motanik spune:
Se pare ca Ana a luat demult legatura...Nea Micu nu mai traieste iar afacerea e continuata de fiul lui. Este vorba de sticle cu lichid...si Ana spune ca Liv nu poate bea atata lichid.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...


motanik spune:
Avem acte medicale.
Cozac e o manarie. Da aceleasi ceaiuri la toata lumea. Daca te simti mai bine, bine, daca nu, nu. Important e sa dai banii.
Am sunat-o pe una care se ocupa cu apicultura. Mi-a trimis o fata un e-mail (iertare nu am timp sa ma uit cine). Era asa de hotarata sa ma duc la ea, dar nu fara 3.5-4 mi. Asta inainte de a sta de vorba. Si apoi sa cumpar de la mama ei ceva de 17 mil.
Am fost eu la un magazic apicol si i-am luat un preparat care zice ca e foarte bun. Am inceput sa-i dau de ieri.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...


iarina spune:
Fetelor, eu zic sa inceapa repede un tratament naturist sub supravegherea unui medic: miere, laptisor de matca, plante, fructe, legume proaspete, sucuri...INSA el nu mananca, este slabit, va putea tine oare regimul?
