Vesti de la Ana si Liviu Ungureanu!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cred ca mai bine de 90% din ce bea ramane in burta. Macar sa-si bea pastilele si sa mai ia cateva guri cang ii e sete.
Ce ma fac???? De ce nu-mi raspunzi la asta?
Naturistele astea ar merge la un om cat de cat pe picioarele lui. Dureaza... si noi nu avem timp...
Stau cu inima cat un purice sa nu ma sune de acasa sa-mi spuna ca e iar incostient...
Vom muri? NU va fi sfarsitul lumii fara noi, probabil...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

SA incercam atunci cu produse apicole? Dar numai produse apicole, asta sa manance tot timpul o perioada...nu stiu.
De Virginia Faur am mai auzit, se pare ca are rezultate...la fel si de Cristian Boerescu...nu stiu ce sa mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Eu i-am spus anei despre Maicuta Veronica din Vrancea, dar se pare ca nu a citit mailul.
Aceasta Maicuta e fosta farmacista cu studii la Paris, dar cu mult timp in urma a fost f bolnava ...si a avut o revelatie despre plante ,tratament , etc . Desi nu spune la nimeni ce i s-a ''spus ''in timpul revelatiei, totusi a inceput sa culeaga plante din zone nepoluate si sa faca tincturi in laboratorul personal.
Are un centru in Vrancea, un azil infiintat de ea in jud Suceava si merge f des in Arad sa trateze oamenii aflati in nevoie.
Tratamentul este de 500 mii /luna si poate merge cineva sa il ia (sa aiba diagnosticul la el) . Pe bolnavii in stare f grava ii trateaza la ea ,le ofera cazare , masa , tratament si din cate stiu face si tratam gratis pt oamenii f saraci.

Tatal meu are Cancer pulmonar 3b si face tratam de 3 luni, iar o alta fata de pe Forum are un frate f grav bolnav cu cancer la rinichi si se simte mult mai bine dupa tratam.
Am cunoscut oameni tratati de 5,7 ani de ea si se simt f bine, chiar daca dr-ii le spusesera sa se pregateasca de marea trecere.
Decizia ii apartine Anei si lui Liviu dar cred ca e un tratam f bun pt ca sunt tincturi din care se bea un pahar inainte de masa . Se recomanda un regim, dar nu f strict si nu e nevoie sa bea litri de ceaiuri.

In ultimul timp a fost fratele meu la maicuta si sotul acelei fete de pe DC(2 necredinciosi si total dezinteresati de minuni) darrr......au ramas profund uimiti de cata lume astepta acolo cu zilele la rand, de curatenie si linistea pe care o inspira casa si MAI ALES de chipul maicutei care nu era deloc obosita dupa un drum obositor de la Arad la Vrancea.
Maicuta nu sta niciodata jos( e canonul ei de pocainta)si emana o liniste si bucurie imposibil de neremarcat.

Acestea sunt maturiile unor oameni pe care ii cunosc personal,dar in Formula As daca dati cautare maicuta Vrancea ....o sa gasiti articole despre ea.

NU mergeti la sarlatani care cer milioane pt o sticluta de ceai,Maicuta nu vrea decat sa isi poata intretine laboratorul si sa plateasca oamenii care culeg plantele , nimic mai mult.

Ramane in picioare oferta de a-i plati lui Liviu 2 luni de tratament.
Ana, da-mi un semn daca vrei detalii.

Curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

pai haideti sa vorbim cu ana si sa mearga la maicuta. Si eu cred ca un tratament naturist l-ar putea ajuta, macar sa-l puna un pic pe picioare si sa inceapa lupta. Putem strange bani sa-i platim drumul. Cine incearca s-o convinga pe Ana?

Mergi la inceput

Cristina, nu stiu daca l-a citit sau nu (mailul tau) dar ce scrii aici, stiind si pb tatalui tau, pare ca merita incercat.
Te rog asadar sa imi dai sau sa ii scrii direct Anei un nr de telefon, ceva cum poate lua legatura...am sa insist sa ia legatura.

I-am dat acum inca un mail cu ce ai scris tu. Orice sansa cat de mica am avea, merita sa incercam!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Fetelor, problema nu o reprezinta banii, cel putin deocamdata..ca au mai ramas cativa. Cand vor avea nevoie, Ana imi va spune.
Problema este insa ca Liv abia se ridica din pat 2-3 pasi in casa...si asta cu ajutor. Deci ar fi cam greu sa mearga in Vrancea sau oriunde altundeva. Ma gandesc insa daca se poate vorbi la telefon cu maicuta sau sa mearga Ana doar...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

...sau sa se deplaseze maicuta la el? Sa o aduca cineva cu masina, ar fi mai usor pentru el.

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Dragele mele,
am citit si eu povestea celor doi, si m-a intristat foarte mult. Atatea incercari, eforturi si lacrimi.
Dar ce la oameni nu e cu putinta, la Dumnezeu e.
Eu i-as spune Anei sa mearga la Sfantul Nectarie, de la Radu Voda din Bucuresti, care face minuni. Ati spus si voi ca este atata iubire si speranta, din partea Anei si a voastra.. incercati si cu minunile sfintilor, mergeti pe la toate moastele din tara si rugati-va. Cele ce sunt in Iasi, la Sf. Paraschiva, noi din Bucuresti, avem atatea moaste de sfinti, poate mai e cineva la Curtea de Arges, trimiteti acatiste la manastiri, puneti preotii sa se roage pentru Liviu. Dumnezeu asculta rugaciunile noastre, trebuie doar sa ridicam putin ochii..
Maica Domnului sa il intareasca pe Liviu, si pe Ana s-o rasplateasca daruindu-i-l pe cel pe care-l iubeste asa de mult.

Iertare daca am nimerit gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Adriana, ai mare dreptate.

intrebarea mea este: de ce nu se poate face in Romania transplantul? scuze daca vin aiurea..insa am auzit de cazurile de transplant din Ro, inteleg ca la Mihaita nu au experienta, dar la un adult?

Iertati-,a daca m-am bagat aiurea.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, eu nu am nici o idee..Chiar, cine ne poate ajuta cu mai multe info pe acest subiect?

Am vb cu Ana...mi-a spus ca vrea sa ia legatura cu maicutza din Vrancea, Cristina te rog sa o ajuti in privinta asta. Multumesc din suflet!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput