Vesti de la Ana si Liviu Ungureanu!
Raspunsuri - Pagina 7

CryssUK spune:
Nu e nevoie sa mearga Liviu, poate merge oricine cu diagnosticul si biletul de iesire din spital.Tata nu a mers acolo pt ca se simtea f rau, dar a mers altcineva si i-a luat reteta.
Este f important sa mearga cu o masina, pt ca Maicuta locuieste intr-un loc unde se ajunge greu cu trenul sau autobuzul si pls ca intr-o luna sunt 3,4 litri de tincturi (parca) si e bine sa ii ia pe mai multe luni.
De asemenea tb ca Ana sa cumpere un borcan cu miere poliflora ca tb sa puna peste tincturi (sticla e 3/4 plina si 1/4 se pune miere).Mama se ocupa de asta si eu nu stiu detaliile exact, insa este o doamna de pe forum (o buna prietena) care are nick-ul Zana si Ana ii poate scrie sa o intrebe exact cum se face.(Zana are fratele de 28 ani bolnav de cancer si acum cateva luni era intr-o stare f grava)
O sa ii scriu si eu sa o rog sa imi explice si ii scriu apoi mail Anei.
Nr de tel al Maicutei Veronica este 0742.118.164 si tb neaparat sa sune intai ca sa intrebe unde se va afla Maicuta Veronica in momentul in care Ana doreste sa mearga sa ia tratamentul pt Liviu.
UItati aici detalii despre ea (nota: se numeste Violeta Mocanu, dar numele de maicuta este Veronica)
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=330&&idart=115&&numecap=Medicina%20naturista&&cc=maicuta%20violeta
Sunt cateva fete de pe DC care se mirau ca tata (desi nu se simte excelent) are totusi 9000 leucocite/ in conditiile in care face chimioterapie. A face tratam de la Maicuta NU exclude tratam medicamentos,NU face minuni peste noapte si are efectul scontat numai cu multa multa credinta(de care Liviu stiu ca nu duce lipsa).
Sincer si eu am fost sceptica la inceputul tratamentului, dar s-a dovedit a fi salvarea lui tata.In noiembrie tata o sa refaca tomografia si atunci va veni momentul adevarului in termeni medicali.
Acum vedem doar ca omul care nu se ridica din pat decat 15-20 min, acum iese la plimbare, merge la piata sa o insoteasca (doar) pe mama si mananca cate putin,NU mai vomita de la chimioterapie si in timp ce alti pacienti chelesc , lui ii creste par negru si cret (dupa o faza de rarire accentuata a parului).Nu a luat in greutate, dar nu a mai slabit. Pana in iulie slabise 15 kg,iar acum pare ca stagneaza.
Multumim lui D-zeu pt tot!
Din pacate tata nu prea crede in D-zeu(sau asa zice la suprafata)si mai nou a revenit la obiceiul de a manca carne, asa ca viitorul nu stim cum va fi daca continua asa.
Tratam desi contine miere si o anumita cantitate de alcool, este recomandat si in diabet si se poate conduce in timpul tratam alcoolul fiind in cantitati infime.
Simt ca acest tratam il va ajuta mult pe Liviu!Doamne ajuta!
Andra, trimite-mi pe Pm nr de tel al Anei ca vreau sa o sun cand ajung in tara (la sf lunii) sa ii trimit banii care i-am promis pt tratament.
Cristina

Calinescu Lucia spune:
Doamne, ai grija de ei
Cristina
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

CryssUK spune:
Ana,
tocmai ti-am trimis un mail cu detaliile pe care le-am primit de la Zana. Scrie acolo exact cum se procedeaza ca sa mergi dupa tratament!
Da-ne de stire ce ati decis!
Pup,
Cristina