Aspirante optimiste (156)
Raspunsuri - Pagina 8
flori76 spune:
'Neata fetele optimiste!
Iaca,eu nu am mai intrat de mult tare pe aici si asta pentru ca nu am noutati.Azi am noutate naspa:au venit uratii cu surle si trambite,dupa o saptamana de intarziere 
Fetelor,Diana si Simonette,v-am urmarit postarile si,sincer,nu prea aveti motive de suparare.Asa e,unele fete de la acest topic se cunosc mai bine,s-au intalnit de multe ori,dar asta nu inseamna ca le ignora pe noile venite.Ba chiar am constat ca sunt foarte saritoare sa ajute atunci cand pot.Si...nu uitati,toate trecem prin stari de nervi,de deznadejde si poate ca nu avem chef sa scriem,sa complimentam...
Vale,citeam mai zilele trecute ca in februarie vrei sa faci FIV,Pai,cred ca ne luam frumusel de manuta,pentru ca si noi am hotarat ca tot in februarie facem,daca nu se intampla minunea pana atunci.
Fetele,noi am fost o saptamana la Sovata in vara asta.A fost super,dar mi-a zis medicul din start ca e prea putin o saptamana,trebuia sa stau macar 10 zile(insa nu am avut timp,ca m-am trezit tarziu si deja trebuia sa revenim in Islanda).Asa ca acum asteptam sa vedem daca Sovata are vreun efect si daca nu...vom face FIV.
Deocamdata va pup pe absolut toate,ca si-asa m-am intins cat o zi de post ![]()
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
simonette spune:
Georgiana!Te rog sa ma scuzi! N-am tipat la nimeni... eu chiar va iubesc pe voi toate! Din greseala am trimis mesajul de doua ori, si am scris mare sa sara in ochi

...
Lachione!Merg spre 32 de ani! De ce sunt mortala? Ca sunt constipata
Poate nu stiati... dar si asta e un semn!!!
flori76 spune:
Adar,sa-ti traiasca puisorul.E un dulce cum sta el cumintel acolo,in burtica la mamica lui 
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
GeorgianaI spune:
Simonette, oki doki. dar cand scrii asa mare, cine citeste, are impresia ca se tipa.
Constipata a?! Eheeeeeeeeee..... poate e chiar de bine, nu stiu ce sa zic.
Pup toate fetilii.
tumpi spune:
adar sa-ti traiasca puiutul.dar ce bine se vede, pana acum ma cam chioram sa deslusesc o eco, dar a ta e f clara.
simonette multi inainte.cred ca lachi voia sa stie cati ani ai fiinca te comporti ca un copilas.
Ok, am inteles ca esti dupa ovulatie,tie cand ar tb sa-ti vina uratii?fiinca nu stiu daca e cazul sa faci asa repede un test.
flory ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.
dulce fetele
PS: lachi daca punem de intalneala si nu vi sa sti ca te mananc cu lachi cu tot
, sau ba nu, te mananc pe tine pe lachi il iau eu acasa
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
simonette spune:
Sa va spun ceva!!! M-am gandit... si aveti dreptate sa ma credeti putin cam prea incrancenata... Sa va explic de ce:
Eu mi-am propus ca anul asta pana la sfarsit sa fie
, la mine in burtica, si nici nu ma gandesc sa nu fie asa! Eu cand imi pun ceva in cap tre sa iasa...
Acum 3 ani si ceva, de revelion, nu aveam nici un prieten! Cum a batut ora 00:00, si-am intrat in noul an, le-am zis amicilor:OAMENI BUNI, EU ANUL ASTA MA MARIT!!! In luna mai l-am cunoscut pe sotul meu si in noiembrie ne-am casatorit! A fost dragoste la prima vedere!
Asa ca sper sa ma intelegeti!
simonette spune:
Sa va spun ceva!!! M-am gandit... si aveti dreptate sa ma credeti putin cam prea incrancenata... Sa va explic de ce:
Eu mi-am propus ca anul asta pana la sfarsit sa fie
, la mine in burtica, si nici nu ma gandesc sa nu fie asa! Eu cand imi pun ceva in cap tre sa iasa...
Acum 3 ani si ceva, de revelion, nu aveam nici un prieten! Cum a batut ora 00:00, si-am intrat in noul an, le-am zis amicilor:OAMENI BUNI, EU ANUL ASTA MA MARIT!!! In luna mai l-am cunoscut pe sotul meu si in noiembrie ne-am casatorit! A fost dragoste la prima vedere!
Asa ca sper sa ma intelegeti!
floricika spune:
Salut si eu fetele
si va anunt ca azi dimineata au venit si la mie rusii
, dupa 2 saptamani de intarziere. Incep o noua luna plina de speranta, pentru ca incep tratamentul pentru ovare polichistice si dupa ce trec rusii merg si la toate analizele!
Pupici la toata lumea si bafta!
http://photos.yahoo.com/flory1008
tumpi spune:
simonette sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti.
ce bine daca toate ne-am pune cate o dorinta si sa se indeplineasca imediat.
Eu una nu am avut norocul asta, sau poate mi-am pus dorinta in ziua in care nu trebuia

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
adar spune:
Simonette, tu nu stii mama cate revelioane sau craciunuri au trecut, la care noi am visat...
Nu stii cati "mosi craciuni" am urat in fiecare an pentru ca nu ne-au implinit visele...
Fii calma, sa nu crezi ca esti singura "ambitioasa" de pe aici. Nu, nici vorba! Nu e una macar, care sa nu fie sigura ca intr-o zi va fi mamaica. si fiecare dintre ele isi propune in fiecare an acelasi lucru: Sa fie mamica anul acesta!
Nimeni nu se mai gandeste la altceva. pentru asta a fost creat subiectul asta! Pentru aspirante optimiste!
asa ca linistiti-va si iubiti-va ca suferiti de aceeasi boala. Eu va astept acolo unde va e locul: la mamici fericite!
Capul sus si nu uitati: cineva acolo sus va iubeste!
Feteleor, va multumesc de urari. Pozicile se vad bine ca e eco 3D.
Va pup, adar
13+
http://community.webshots.com/user/adarr103